Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Valencia baalt van recent contractnieuws Ajax

Laatste update:
/
Idrissa Gueye zag in januari een transfer naar Paris Saint-Germain in het water vallen. Omdat Everton niet tot een akkoord kwam met zijn beoogde opvolger, liet technisch directeur Marcel Brands de middenvelder niet gaan. (France Football)
/
Wolverhampton Wanderers gaat de optie om Raul Jiménez definitief in te lijven lichten. De club uit de Premier League telt 38 miljoen euro neer om de Mexicaanse aanvaller over te nemen van Benfica. (Record)
/
Vicente Rodriquez heeft de afgelopen weken duels van Ajax bezocht. De oud-voetballer en scout van Valencia is enthousiast over de ontwikkeling van Noussair Mazraoui, die zijn contract echter net heeft verlengd. (Marca)
/
Davide Calabria zal aanbiedingen van Manchester United en Tottenham Hotspur afwijzen. De rechtsback wil graag blijven bij AC Milan, waar zijn contract doorloopt tot medio 2022. (Calciomercato)
/
Alexis Sánchez gaat Manchester United volgend seizoen mogelijk op huurbasis verlaten. Vanwege het hoge salaris van de Chileen zijn weinig clubs bereid de aanvaller definitief over te nemen. (The Sun)
/
Jonas Lössl staat in de belangstelling van AS Monaco en Olympique Marseille. Huddersfield Town verlangt bij een verkoop een bedrag van circa vijf miljoen euro voor de Deense doelman. (Diverse Engelse media)
Van Ajax naar Valencia zou een sportieve verbetering zijn geweest

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach, voor een goed bedrag valt er over te praten. En anders toch volgend jaar?! Vind trouwens wel dat ie het verbazend goed doet. Maakt nog wat foutjes, maar minder dan aan het begin, dus lijkt er wel van te leren. Tuurlijk had ie een wat mindere fase, ook door zijn leeftijd en nieuwe positie, maar dat mag als je voor het eerste jaar alles speelt. En dat je door Vinicius jr en Bale af en toe voorbij wordt gelopen kan iedere speler wel eens overkomen.

12 maart 2019 om 09:18

Real thuis en uit was hij echt de slechtste.. ook Feyenoord uit was dramatisch. Ik vind hem echt de zwakste schakel in het huidige team.

12 maart 2019 om 09:20

Slechtste van Ajax, nog steeds beter dan de 11 van Real die avond...en die inspanning bij did zijlijn....wat een drive en werklust, daar kunnen ze in Madrid nog een puntje aan zuigen...

12 maart 2019 om 09:23

Vond hem de tweede helft wel weer aardig hoor. Vond persoonlijk Ziyech de tweede helft matig. Hapte steeds verdedigend, waardoor er grote ruimtes ontstonden en kansen (en goal). Maar voor op de NL'se velden is Nous zeer bruikbaar.

12 maart 2019 om 09:33

Zodra hij moet verdedigen heb je gewoon een probleem, wat ook geen schande is gezien zijn beperkte ervaring op die positie. Vooral als buitenspelers van buiten achter zijn rug opduiken, staat hij vaak gewoon slecht gepositioneerd.

12 maart 2019 om 09:39

Soms mag hij een zwakke schakel zijn, maar vaker is hij een sterke schakel. Hij brengt wel ontzettend veel vanaf de flank qua assist en zelfs doelpunten. Het is een slimme kerel die doorheeft dat zijn top hoger ligt op de back positie dan op het middenveld. Slim dat hij langer blijft, want bij Ajax mag hij mindere wedstrijden spelen.

Volgend jaar Nouss op het middenveld en Veltman rechtsback.
Denk dat clubs als Valencia deze transferperiode niets in Amsterdam te zoeken hebben. Door de verkoop van Frenkie kan Ajax ook voor de mindere goden vragen wat ze willen.

12 maart 2019 om 10:01

Dan lever je wel erg veel voetballenb vermogen aan de rechterlinie in. Dat worden weer een hoop balletjes terug in plaats van de diepte in en of gewoon vooruit te gaan. Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt

12 maart 2019 om 10:24

Vond Veltman als rechtsback ook altijd goed. Speelt de ballen ook vooruit alleen komt zelf een stuk minder op.
Als je Nouss ipv Frenkie of Schone op het middenveld hebt kan hij vanuit daar ook aanvallend aansluiten. Veltman is tactisch sterk genoeg om dat gat dan op het middenveld op te vangen.

12 maart 2019 om 10:42

Ben het met je eens! Nouss naar het middenveld, zal denk ik wel een goeie box to box speler zijn. Het enige wat jammer is, is dat je geen opkomende back meer hebt , maar je krijgt er wel verdedigende kwaliteiten voor terug en hij heeft idd wel een prima inspeelpass. Het is wel te hopen dat er een 2e rechtsback Wordt gehaald of doorstroomt uit de jeugd want kristensen is niet om aan te gluren.

12 maart 2019 om 10:27

Wordt tijd om Gravenberch wat meer speelminuten te geven. Ik hoop dat ajax naar de jeugd blijft kijken. Dat is onze grootste bron van inkomsten. Wat hoop ik ook dat we Redan terughalen.

12 maart 2019 om 10:40

Met je eens Nico, geen vervanger voor Frenkie maar gewoon opvangen met eigen spelers. Gravenberch is nog heel jong dus ik denk wel dat Nouss of Eiting een betere oplossing is voor komend seizoen op het middenveld.

12 maart 2019 om 11:35

mss wel een goed idee om Grav wat tijd te geven en dan tijdelijk op te vangen met Eiting. Laat Nouss maar die gevaarlijk opkomende back worden. Focus in de zomerstop moet het dekken worden. Dan hebben we goud in handen op de beide backposities. Eiting weet ik niet of het wat gaat worden. Ik hoop het.

12 maart 2019 om 12:11

Deels mee eens. Ik hoop juist dat dit champions league seizoen een eye-opener is dat je het niet redt met alleen jeugdopleiding en dat je ervaren/kwalitatieve jongens van buiten nodig hebt om te presteren.
Ik ben als de doods dat er komende zomer weer allemaal broekies doorschuiven en dat Ajax wederom uit een armoedig europa league poultje gekickt wordt.

Gewoon 40 miljoen hanteren voor Mazraoui. Vind hem wel een leuke speler maar als die nu voor de hoofdprijs verkocht kan worden moeten ze dat gewoon doen.
Veltman en Kristensen lopen er ook nog rond dus de rechtsback positie is wel beetje overbevolkt.

12 maart 2019 om 10:16

Denk dat geen enkele club zo dom is om 40 miljoen voor hem neer te leggen toch? In top wedstrijden altijd de zwakste schakel in het elftal. Bijna alles van Real ging via zijn kant. Daarnaast gun ik het de jongen absoluut, maar ik denk dat een 40 miljoen zeker nu erg overdreven is.

12 maart 2019 om 10:44

Je bedoelt dat de supersnelle Vinicius Junior en de supersnelle Bale hem voorbij liepen? Dat gebeurt bij de meeste rechtsbacks hoor.

Mazraoui heeft wel veel loop- en doorzettingsvermogen en is ook nog jong; dus kan alleen maar beter worden de komende jaren.

Vroeger gingen spelers als hem weg voor 7,5~10 miljoen maar in de huidige markt kun je gewoon 4x zoveel vragen.

12 maart 2019 om 10:50

Een Larsson kwam er ook steeds langs. Als een speler op snelheid langs je komt dan sta je positioneel niet goed

Het is wel erg dat aasgieren van het niveau Valencia, As Roma en Napoli nu Ajax komen leegplukken. Dan heb ik het nog niet eens over de subtop van Engeland (Everton-Klaassen) die met ponden komen wapperen...

Dat Barca langskomt voor Frenkie en De Ligt, en dat er wederzijdse belangstelling is kan ik nog wel begrijpen.

Ik denk dat de topclubs zich ook nog wel gaan roeren voor Tadic/Neres/Tagliafico(atletico) en wellicht Ziyech.

12 maart 2019 om 09:25

Ajax is onderhand wel zoveel mans dat ze daar een stuk meer weerstand aan kunnen bieden dan enkele jaren geleden.

Tja, denk dat Mazraoui een gevoelige jongen is die heel erg gebaat is bij het ‘Umfeld’. Een vertrouwde omgeving, familie in de buurt. Zie hem daar om die reden niet zo snel slagen. Lekker bij Ajax blijven lijkt me het beste.

Spelers als Mazzraoui moet je deze zomer gewoon niet verkopen. Staat pas net basis, heeft nog een lang genoeg contract, kan nog meer dan genoeg leren bij Ajax, en als je dat soort spelers al gaat verkopen is je basis straks echt compleet weg. Absolute hoofdprijs+10 miljoen en anders niet.

Waarom zou Mazraoui naar Valencia gaan? Ze spelen volgend jaar waarschijnlijk geen Champions league. Er zijn genoeg andere clubs in grote competities die hem graag willen hebben die wel in de Champions League spelen. Ik denk dat Valencia geen kans maakt

12 maart 2019 om 10:39

Ik ben benieuwd? Welke clubs dan? Ik vind het al heel wat dat Valencia in deze speler geïnteresseerd is.

12 maart 2019 om 10:54

Ik vind mazraoui ook geen wereldklasse rechtsback maar ik meende te lezen dat Dortmund hem wou hebben

Waar zal Sanchez naartoe gaan? Lijkt in mijn ogen de nieuwe Falcao te worden; grote naam maar momenteel helemaal uitgeblust (zie periode bij Chelsea en United).

Lijkt me perfecte kandidaat om richting China te gaan voor het grote geld en a la Tevez er niks voor terug te geven.

12 maart 2019 om 11:01

Inderdaad sanchez voor een groot bedrag verkopen en haal een lekker jong talent

Mazraoui is in mijn ogen de zwakste schakel bij ajax. Verdedigend is hij heel matig. Aanvallend laat hij daarentegen leuke dingen zien, maar toch... Je houdt soms je hart vast. Ik denk dat ajax bij hem moet profiteren van de successen en hem in de zomer moet verkopen voor een mooie prijs.

Valt me wel op hoe negatief mensen hier zijn over Mazraoui wat veel mensen vergeten is dat het dit seizoen. Pas zijn eerste seizoen is als basisspeler en dan ook nog is op een plek waar hij niet gewend is om te spelen. Heeft het in de CL dit seizoen echt goed gedaan veel mensen praten over dat hij zwak speelde tegen Real Madrid. Maar wat ze vergeten is dat hij tegen Viciniuc en later tegen Bale stond logisch dus dat je het daar moeilijk tegen hebt. Real Madrid is nog steeds absolute TOP we praten hier niet over Fortuna of Nac. Hij is dit seizoen gewoon heel belangrijk voor Ajax scoorde tegen Bayern Munchen en de winnende tegen Benfica Thuis. Ik vind Veltman echt niet beter die is echt 3 klasses minder is verdedigend misschien iets beter. Maar een moderne back van deze tijd is hij niet in mijn ogen dan heb ik het over Veltman.

Mazraoui heeft Ajax persoonlijk 4 punten opgeleverd in de champions league. Denkt niet dat Veldman of Kristensen die 2 doelpunten hadden gemaakt tegen Bayern en Benfica. Verder heeft hij 3 doelpunten in totaal gescoord en dat is voor een rechtsback perfect. Mazraoui is heel rustig en cool aan de bal, waardoor hij heel makkelijk een mannetje kan uitspelen. Hij is wel verdedigend traag tegen snelle buitenspelers, maar aanvallend is hij van meerwaarde. Als hij 5 kilo aan spiermassa zou aankomen dan denk ik dat hij een hele goede aanvallende rechtsback kan worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren