Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: United opent in allerijl onderhandelingen met PSG

Laatste update:
/
Liverpool gaat een bod van ruim 8,6 miljoen euro uitbrengen op Winston Reid. De 26-jarige verdediger wil zijn aflopende contract bij West Ham United niet verlengen en aast op een transfer naar een Engelse topclub. Hij zou hebben laten weten per se naar Arsenal te willen, maar the Reds schijnen nu dus het meest concreet te zijn voor de Nieuw-Zeelander. West Ham denkt alvast aan Vedran Corluka als opvolger. (Daily Mirror)
/
Valencia zou onlangs een bod van 35 miljoen euro hebben afgeslagen op Nicolas Otamendi en de verdediger is dan ook zeker niet goedkoop. Desondanks blijven Manchester United en Arsenal het proberen, want zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe stopper. De Argentijns international speelt sinds afgelopen zomer voor Valencia en heeft er nog een contract tot medio 2019. Hij kwam eerder uit voor FC Porto. (Daily Mirror)
/
Manchester United is met Paris Saint-Germain aan het onderhandelen geslagen. De club van manager Louis van Gaal heeft een bod van veertig miljoen euro in voorbereiding op Marquinhos en de transfer wordt mogelijk nog in de huidige transferperiode afgerond. De twintigjarige Braziliaan speelt sinds de zomer van 2013 voor PSG en Franse media verzekerden onlangs dat hij liefst 147 miljoen euro kost. Dat zal United in ieder geval niet willen betalen. (Le 10 Sport)
/
Tottenham Hotspur zit nog altijd achter Jay Rodriguez aan. De Londenaren toonden in de zomer al interesse in de 25-jarige aanvaller en zouden voor het sluiten van de transferdeadline nu echt toe willen slaan. Manager Mauricio Pochettino verwacht dat Emmanuel Adebayor namelijk vertrekt en ziet in Rodriguez een geschikte vervanger. Bij Southampton kan de Engelsman overigens een nieuw contract tekenen. (The People)
/
Tottenham zou niet alleen Rodriguez willen halen, maar heeft ook de namen van Yohan Cabaye en Aymeric Laporte hoog op het wensenlijstje staan. De middenvelder van Paris Saint-Germain heeft geen vaste basisplaats en zou openstaan voor een tweede avontuur in de Premier League. Laporte van Athletic Club wordt ook gevolgd door onder meer Manchester United. Ook Kevin Mirallas van Everton is overigens nog in beeld bij Tottenham. (The Sun)
Marquinhos is de speler die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lvg heeft al gezegd dat er niemand bijkomt en dat er alleen spelers zullen vertrekken.

1 februari 2015 om 17:36

Ja, maar sinds wanneer zijn mensen uit de voetbalwereld op hun woord te vertrouwen?

1 februari 2015 om 17:40

Lijkt me sterk dat zo'n transfer nu nog doorgaat de transferperiode is bijna voorbij.

1 februari 2015 om 17:45

Lvg is wel iemand die best straight to the point is, Wenger en SAF zouden bijv wel over dit soort dingen liegen.

1 februari 2015 om 17:46

Marquinhos wil wel weg. Als united genoeg biedt dan zijn ze snel klaar

1 februari 2015 om 17:49

Tot wanneer is de transferperiode open..?

1 februari 2015 om 17:57

Maandag 00:00

1 februari 2015 om 18:00

Heeft PSG geen wil dan?

1 februari 2015 om 18:03

Psg weet ook dat ze weinig hebben aan een ontevreden speler die weg wil. Als united hem een dik salaris plus een basisplaats aanbiedt dan zal marquinhos wel weg willen en dan wordt het voor psg moeilijk om hem te behouden

1 februari 2015 om 18:06

Waarom zou Marquinhos weg willen hij speelt daar met best veel landgenoten , PSG is een zekerheid in de Champions League tevens zijn ze de favoriet van het winnen van de Ligue 1 hij heeft nu zelfs een basisplaats waar hij het heel goed doet.

1 februari 2015 om 18:15

Als rb ja, hij wil cv staan

1 februari 2015 om 18:30

hij wil helemaal niet perse weg dat wordt alleen maar in de Engelse media gespeculeert. Hij heeft het juist best naar zijn zin, krijgt nu steeds meer speeltijd, is sinds hij bij PSG kwam hele goede vrienden geworden met Lucas, ook speelt die samen met Luiz Thiago Silva en Maxwell, die zoals je weet ook allemaal Brazilianen zijn.

psg laat hem zeker niet gaan en als die verder ontwikkelt zal die basisplaats op de cb positie echt wel komen.

Lvg heeft al gezegd dat er niemand bijkomt en dat er alleen spelers zullen vertrekken.

1 februari 2015 om 17:44

Louis praat wel vaker onzin.

1 februari 2015 om 17:46

Klopt ook, maar hij is geen leugenaar.

1 februari 2015 om 19:53

Dat zei die ook voordat Blind kwam.

1 februari 2015 om 17:57

dat heb ik wel vaker gehoord dat mensen in de voetbalwereld het enen zeggen maar het andere doen.

1 februari 2015 om 18:00

Ik ook, maar dat past niet bij LVG zn totaal mens principe.

1 februari 2015 om 20:10

Dat is waar, ik denk het eerlijk gezegd ook niet als die het heel duidelijk heeft gezegd.

Hoop dat het nog doorgaat maar denk van niet. Marquinhos is een hele talent volle verdediger die nu al een hele goede verdediger is en alleen maar beter kan worden.

40 miljoen zal denk ik te weinig zijn aangezien PSG al 35 miljoen voor hem heeft betaalt.

Lol, 147 miljoen. Die franse kranten zijn echt helemaal gek geworden.

Ik kan het van Marquinhos wel begrijpen dat die weg wil. In principe heeft die T.silva en Luiz voor zich. Waarom PSG Luiz gekocht heeft voor 50 mil is mij trouwens nogsteeds een raadsel...

1 februari 2015 om 17:58

het waren juist de engelse roddelkranten die dat zeiden.

1 februari 2015 om 19:55

De twintigjarige Braziliaan speelt sinds de zomer van 2013 voor PSG en Franse media verzekerden onlangs dat hij liefst 147 miljoen euro kost.

Bron: le 10 sport.

Volgens de roddelrubriek van VZ komt zowel dit bericht als die 147 mil van franse zijde, maar ach, wie het ook zei; het is een bizar bedrag dat nooit betaald gaat worden natuurlijk.

1 februari 2015 om 20:08

ja alleen dit was meer om te zeggen dat hij te koop was. Bij een persconferentie werd namelijk gevraagd door iemand van een Engelse aan Blanc of Marquinhos beschikbaar was aangezien United interesse had, daar antwoordde die lachend op miscchien voor 150 miljoen.

het was dus meer een statement van not for sale.

Jay Rodriguez hoeft van mij niet te komen. Hij is niet de topper waarnaar we op zoek zijn. Liever een echte spits die Adebayor kan vervangen. Cabaye en Laporte zouden wel echt fantastische aanwinsten zijn. Cabaye zou naast Eriksen heerlijk spelen en Laporte als beest achterin met Vertonghen en in de toekomst Dier. Dat zou geweldig zijn!

@lukaronaldo7 mee eens! we moeten een echte spits hebben dat misten we alle jaren maar welke ik zou dybala halen voor 30 mil. cabaye en laporte die turk (kom niet op zijn naam) en dan nog dybala ik zeg tot team!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren