Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: United meldt zich met 90 miljoen bij Real Madrid

Laatste update:
/
Everton en Paris Saint-Germain praten over de toekomst van Moise Kean. The Toffees verlangen een transfersom van tachtig miljoen euro, terwijl de Franse club hem nog een seizoen extra wil huren. (ESPN)
/
Tottenham Hotspur is van plan om Paulo Gazzaniga komende zomer van de hand te doen. De Argentijnse doelman is momenteel verhuurd aan Elche en heeft nog een contract tot de zomer van 2022. (Football Insider)
/
Manchester United gaat zich met een bedrag van ruim negentig miljoen euro melden bij Real Madrid. The Red Devils hopen daarmee Raphaël Varane over te kunnen nemen, aangezien zijn contract over anderhalf jaar afloopt. (AS)
/
Ondertussen heeft Manchester United ook belangstelling voor Jules Koundé. De Engelse grootmacht is echter niet bereid om de afkoopclausule van 75 miljoen euro te betalen die de verdediger bij Sevilla in contract heeft. (Daily Mail)
/
Liverpool lijkt aan de haal te gaan met Florian Neuhaus. Borussia Dortmund heeft zich teruggetrokken omdat de nieuwe trainer Marco Rose niet teveel spelers vanaf Borussia Mönchengladbach wil meenemen, terwijl Bayern München geld moet besparen. (BILD)
/
Het geduld van Zinédine Zidane met Mariano Díaz is op. Real Madrid wil de aanvaller komende zomer verkopen, nadat hij in de afgelopen twee transferwindows weigerde om de Spaanse hoofdstad te verlaten. (Sport)
Zie jij Raphaël Varane naar Manchester United verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar wel 80 miljoen voor middelmaat Maguire betalen.. zucht. Kounde is echt zoveel beter dan Maguire. Hij, i.t.t. Maguire zou wel 70-80 mil waard zijn

1 maart 2021 om 14:10

Ja. Vind jij het een goede verdediger dan? Ik niet. Niet voor de Engelse top in iedergeval.

1 maart 2021 om 14:16

Niet voor die 80 miljoen inderdaad

1 maart 2021 om 16:03

Maguire is een doorsnee speler die enorm te kort komt voor United.
Maar het is allang bekend dat United de verkeerde spelers koopt voor teveel geld.
Laatst in VI nog beelden gezien dat Varane enorme blunders begaat.
Als je dan ziet dat Bayern Upemacano binnen hengelt dan heeft United echt een buitenkansje laten liggen.

1 maart 2021 om 17:23

Is Upa a binnen bij Bayern?

1 maart 2021 om 18:13

@Arno_P

Welke verkeerde spelers nog meer dan?? Hoever wil je terug in de tijd gaan. En oudee koeien uit de sloot halen??
Die beelden van VI slaan nergens op. Als je daarop je mening geeft over een speler. Kom je bij dat programma niet op veel goede spelers uit. Zo kun je ook weer beelden bij elkaar zoeken, dat het wel een geweldige verdediger is.
En dat United een buitenkansje heeft laten liggen met Upamecano slaat kant noch wal. Het was al heel lang bekend bekend dat hij naar Bayern zou gaan. Alle andere clubs waren al kansloos.

2 maart 2021 om 07:43

Yep is binnen. En Koulibaly gaat volgen blijkbaar.

2 maart 2021 om 13:53

@AFC-BusbyBabe, je kan toch in elke wedstrijd van United zien dat Maguire geen 80 miljoen waard is? Het is overal bekend dat als United zich meldt de vraagprijs opeens omhoog schiet en ze dat ook nog betalen. Ook voor doorsnee spelers die grotendeels op de bank zitten of zaten na hun komst zoals Lindelöf en VD Beek wordt door United gewoon met miljoenen gesmeten. Als je dat dan vergelijkt met beleid bij Bayern slaat dat toch allemaal nergens op? Nergens worden de spelers zo duur betaald als bij Manchester United als je het mij vraagt.

1 maart 2021 om 14:41

Het is ook maar een gerucht natuurlijk.. Maguire was indd overpriced overigens, maar echt wel een hele degelijke verdediger - echt geen middelmaat.

1 maart 2021 om 15:03

Degelijk is niet goed genoeg voor de Engels top in mijn ogen

1 maart 2021 om 15:19

Helemaal met je eens. Maguire heeft in mijn ogen nog maar zelden laten zien dat hij die transfersom waard is.

1 maart 2021 om 15:19

De enige Engelse club met 2 top verdedigers is City - Laporte en Dias. Zelfs Liverpool vind ik alleen V. Dijk echt top. Maguire zit net onder dat niveau ja. Maar zoveel toppers lopen er gewoon niet rond. Maguire zou bij bijna elke topclub in de PL gewoon basis staan.

1 maart 2021 om 15:22

Echter kan hij er niks aan doen dat Leicester zoveel voor hem vroeg en United dat wilde betalen. Maakt hem echt geen slechte speler. Maar 80 miljoen was hij inderdaad niet waard. Koundé is echter ook geen 75 miljoen waard. Toch hoop ik dat United het durft te betalen.

1 maart 2021 om 15:24

Maar ook Koundé is op dit moment dat niet waardt maurootje. Koundé heeft potentie, maar is nog geen finished product. Hij moet zeker nog stappen maken om te groeien naar het niveau van de top. Ook gezien zijn leeftijd is dat niet gek. Maar dan vind ik hem dat dus niet waardt. 70-80 miljoen voor een verdediger, betaal je in mijn optiek voor een ervaren centrale verdediger van hoog niveau, a la Virgil van Dijk. Nou weet ik dat De Ligt ook 75 miljoen heeft gekost, maar dat is in mijn optiek wel een uitzondering.

1 maart 2021 om 17:26

De Ligt was toch ook geen finished product. En wie van de 2 zometeen als beste verdediger wordt gezien of wie er beter wordt dan hun dat kan je nog niet zeggen. Het kan verkeren in het voetbal, zometeen raakt ons Mathijsje in eens geen pepernoot meer zal niet de eerste zijn.

Ik kan niet geloven dat het bericht over United en Varane klopt. Laatste die United moet halen om achterin een duo te vormen met Maguire is hij, al helemaal als zijn prijskaart 90 miljoen is. Dan kunnen ze nog beter proberen om Laporte bij City binnen te hengelen. Die doen ze denk ik ook wel weg voor 90 mil ondanks dat het rivalen / concurrenten van elkaar zijn.

90 miljoen voor Varane, 1,5 jaar contract nog? Wauw...als ik Real was meteen strik eromheen. Er lopen zoveel betere verdedigers rond en vast goedkoper ook.

90 miljoen voor Varane, 1,5 jaar contract nog? Wauw...als ik Real was meteen strik eromheen. Er lopen zoveel betere verdedigers rond en vast goedkoper ook.

Dit is het moment voor een club om toe te slaan als je Varane ooit wil aanschaffen. In het verleden heeft Manutd ook vaak geprobeerd om Sergio Ramos binnen te halen, maar ik denk niet dat Varane alles op zal geven voor de Premier League. Misschien wil hij terug naar Frankrijk, maar ik hoop dat hij gewoon keurig gaat bijtekenen. We hebben vanaf jongs af aan veel energie en tijd in Varane gestoken en dat heeft zich uitbetaald, maar hij zou Alaba niet als een directe concurrent moeten zien voor zijn positie, maar alles lijkt erop dat hij dit wel zo ziet en ook verdient Alaba straks 11 miljoen en Varane maar 6 miljoen, dat brengt ook veel problemen met zich mee, vandaar dat Varane nog niet heeft bijgetekend, over Ramos verwacht ik voor de grote CL partij tegen Atalanta nog wel een bericht dat hij gaat verlengen voor 2 jaar

1 maart 2021 om 14:15

United heeft nooit geprobeert Ramos binnen te halen. Ramos en zijn zaakwaarnemer, gebruikte juist United om een verbeterde contract verlengen af te dwingen.United heeft er nooit werk van gemaakt. Heb altijd wel her gevoel dat Varnae nooit echt de waardering krijgt bij Real. Maar kan het mis hebben. Verwacht ook dat hij gewoon gaat bij tekenen. Als United Varane wilt. Dan zal eerder een swap deal met Pogba gedaan worden. Maar United gaat echt geen 90 miljoen betalen.

1 maart 2021 om 14:32

AFC / Het klopt dat Ramos Manutd alleen gebruikte om een hoger salaris bij Real (zijn droomclub) af te dwingen, maar als hij wel had aangegeven bij Real weg te willen gaan, dan had Manutd hem instant gesigned. Varane wordt wel degelijk gewaardeerd bij ons, is de meest gebruikte speler onder Zidane, heeft al 40 wedstrijden op rij geen gele kaart gepakt, en is de vierde aanvoerder van de club. Het zou echt een probleem zijn als Varane niet bijtekent en we hem moeten verkopen, zelfs als Alaba in pole position staat om bij ons te signen. Dit wordt een hectische zomer, een vertrek van Varane en Bale zou de club wel veel mogelijkheden brengen. Real wil nu dat Mbappe officieel aangeeft dat hij zijn contract niet gaat verlengen bij PSG en dan gaan zij een move maken.

1 maart 2021 om 15:06

hoe weet je dat real dat wil?
ik zal het anders zeggen . baas van psg heeft al gezegd alles wat real je wilt geven ga ik nog 25% boven bieden. ookal word hij dan de best betaalde sport atleet ter wereld . dus veel succes. ik zou hopen dat hij niet tekend anders kan je het schudden. van wat ik links en rechts hoor ga ik er vanuit dat hij gaat bij tekenen helaas ik vind psg ook zeer wisselvallig maar ben bang dat hij toch blijft . ga ik eigenlijk al vanuit zelfs . hij komt uit parijs en is erg goed met neymar . kante moet ook ri parijs komen heb ik vernomen

1 maart 2021 om 16:53

@inside: Hahaha jazeker, Mbappe zal en moet ingelijfd worden door dit Goddelijk Real waar hij zal schitteren tot het oneindige in het machtige Bernabeu!

1 maart 2021 om 19:44

Wil het nog wel zien of het zo'n hectische zomer wordt. Veel clubs moeten idd verkopen. Om uit de schulden re raken. Maar dat wil niet zeggen, dat die clubs weer nieuwe spelers kunnen halen. Zie meer spelers ruilen. Of creatief spelers halen met aflopende contracten.Denk juist dat spelers niet snel hun contract gaan verlengen. Om zo voor goed salaris ergens anders te kunnen ballen.Niemand wilt Bale hebben.En waar ga je een vervanger halen voor Varane? Moet je wel weer diep in de buidel tasten. Kunnen ze hem beter behouden. En hoop geld uitsparen. Volgens mij heeft Real ook niet zoveel centjes meer op de bank staan namelijk.

1 maart 2021 om 14:33

Als Real nu nog 90 miljoen kan vangen voor Varane moeten ze dat natuurlijk meteen aanvaarden. Dat geeft je middelen om Mbappe/haaland te halen of Koundé die 6 jaar jonger is. Daarnaast denk ik dat Varane de ambitie heeft om in de Premier League te spelen. Mogelijks PSG als alternatief, maar denk eerder Engeland.

1 maart 2021 om 15:02

je zou nog maar 2 jaar vast zitten aan een oude ramos , en hem bijna 30 miljoen aan salaris moeten geven denk jij echt dat hij dit nog waard is, gelukkig weet florentino wel beter , real moet pau torres gaan vind ik.

United heeft een leider nodig achterin die een verdediging aanstuurt en neerzet. Varane is nou juist een verdediger die zonder diezelfde sturing ook totaal niets te bieden heeft en een onzekere factor word. Het verschil in prestaties met of zonder Ramos naast zich bij Real is vaak schokkend, dus zou naar mijn inzicht echt een totale miskoop kunnen worden bij United. Koundé heb ik niet vaak genoeg zien spelen, maar als ik dan op het eerste oog (misschien 10 wedstrijden) moet beslissen op basis wat ik heb gezien van het duo bij Sevilla, zie ik liever Diego Carlos komen. Keihard, sterk en zet mensen neer. Misschien heeft dat ook iets te maken met leeftijd, maar ik heb me wel ‘ns verbaast waarom hij niet in de discussie word genoemd.

Everton lacht zich dood tav Keane. En PSG betaalt nu de prijs voor het feit dat zij vertrouwen in hem hadden en hem weer in vorm hebben gekregen. Als die vooraf geen afspraken hebben gemaakt hierover betalen ze een hoge prijs.

1 maart 2021 om 15:46

Valt ook nog wel mee. Icardi is gewoon veel geblesseerd dit seizoen en Cavani vertrok. Met Kean hadden ze een goedkope oplossing. Ik denk namelijk dat elke aardige spits dit soort cijfers had kunnen weerleggen bij dit Psg. Moet je kijken wat voor spelers je om je heen hebt als spits.

Dit zou echt een onnodige aankoop zijn. United is gebaat bij een boegbeeld achterin die de lijnen uitzet (een leider). Van Varane blijft ook maar weinig over als hij geen leider naast zich heeft staan. Hij is natuurlijk een goede verdediger, maar niet het soort verdediger waar Manchester United op zoek naar hoort te zijn.

Is AS niet toevallig heel Real gezind? Denk dat zij alvast reclame maken voor Varane want ook al is dat een degelijke verdediger het lijkt alsof hij niet meer doorontwikkelt en Real hem maar al te graag wil aflossen. United zou eerder de 75mil voor Kounde betalen dan de zogezegd 90 voor Varane.

90 miljoen voor Varane? Ik draag hem op mijn rug vanuit Madrid naar Manchester. Je ziet me zwemmen met hem achterop.

Meeer. Geen varane in de premiership. Dan stop ik meteen met fifa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren