Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tuchel kan in Spanje de draad weer oppakken

Laatste update:
/
Valon Berisha is in beeld bij Villarreal. De Spanjaarden hopen zich aankomende zomer te kunnen versterken met de aanvaller, die nog tot 2020 vastligt bij Red Bull Salzburg. (Diverse Spaanse media)
/
Mijat Gacinovic staat op de radar van AS Roma. De Italiaanse club heeft geïnformeerd naar de middenvelder van Eintracht Frankfurt, die ook in de belangstelling staat van onder meer Arsenal, Manchester United en Bayern München. (Diverse Italiaanse media)
/
Thomas Tuchel kan zijn loopbaan voortzetten in Spanje. De Duitser is, net als Leganés-trainer Asier Garitano, in beeld om Cuco Ziganda te vervangen bij Athletic Club. (AS)
/
Osama Ben Kaddour komt begin april een aantal dagen meetrainen bij Go Ahead Eagles. De aanvaller staat nu nog onder contract bij SC Cambuur. (de Stentor)
/
Juventus is bereid te voldoen aan de ontsnappingsclausule van Steven NZonzi ter hoogte van dertig miljoen euro. De middenvelder van Sevilla staat ook op het lijstje van Arsenal en Barcelona. (Mundo Deportivo)
/
Amadou Haidara heeft zich in de kijker gespeeld bij Tottenham Hotspur. De jonge middenvelder van Red Bull Salzburg wordt getaxeerd op ongeveer vijftien miljoen euro. (TMW)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet dat Bilbao niet een Baskische coach daar neerzet, die hele club gaat om het Baskische en dan ga je er vervolgens een buitenlandse coach neerzetten. Er zullen vast wel Baskische coaches zijn die Bilbao kunnen coachen.

19 maart 2018 om 18:46

Doen ze ook wel.

19 maart 2018 om 19:51

Bielsa is daar ook een tijdje coach geweest, en dat leverde toch leuk voetbal op. Ik denk dat Tuchel het een stuk beter kan doen dan Ziganda, want nu lijkt het nergens op. Dat ze alleen voor Basken in de selectie kiezen vind ik al genoeg uitdaging, en principieel beleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren