Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Transfer Matthijs de Ligt hangt van wereldkampioen af

Laatste update:
/
Liverpool houdt de situatie van Malcom bij Barcelona nauwlettend in de gaten. De koploper van de Premier League wil de Braziliaan graag uit zijn sportieve lijden verlossen en naar Anfield halen. (AS)
/
Nani gaat Marcel Keizer en Bas Dost verlaten voor een avontuur in de Verenigde Staten bij Orlando City. De aanvaller van Sporting Portugal is met zijn riante salaris een blok aan het been van zijn werkgever. (Record)
/
Een mogelijke transfer van Matthijs de Ligt hangt af van de fysieke gesteldheid van Samuel Umtiti. Mocht worden besloten dat dit een te groot risico vormt, dan gaat de Catalaanse topclub aankloppen bij Ajax. (Mundo Deportivo)
/
Fabio Cannavaro volgt mogelijk Marcello Lippi op als bondscoach van China. De voormalig aanvoerder van Italië is nu nog werkzaam bij Guangzhou Evergrande. (La Repubblica)
/
Olivier Giroud laat Chelsea komende zomer mogelijk achter zich. De spits kan terugkeren naar Frankrijk, waar Olympique Lyon en Olympique Marseille hem graag willen verwelkomen. (Diverse Engelse media)
/
Enrico Preziosi, eigenaar van Genoa, heeft plannen om Palermo over te nemen. Hij heeft goede banden met de Serie B-club en levert momenteel al een bijdrage. (Sportitalia)
Denk jij dat Matthijs de Ligt Ajax gaat inruilen voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off topic : Hoe kan je een dubbele post verwijderen als ik dat vragen mag van voetbalzone !

15 februari 2019 om 22:09

Volgens mij kan dat niet via de app op je telefoon (bij mij lukt dat althans niet), maar het is mijn ervaring dat wanneer de moderators het zien, ze zelf de dubbele post weghalen.

15 februari 2019 om 23:24

Als je op 'reactie aanpassen' klikt en deze helemaal leeg maakt zal deze automatisch verwijderd worden. Alleen op de app kan dat niet, dan zal het op den duur door een moderator gedaan worden.

Als De Ligt naar Barcelona trekt hebben ze een topduo daar achterin voor de komende jaren samen met Umtiti ! Zou een gouden zet zijn van Barca ! Nog een jonge spits die Suarez kan vervangen en ik zie Barca weer een gouden toekomst voor de boeg ! De Jong en Arthur op het middenveld .. jaaa jongens dat is een ploeg die de komende jaren gaat domineren !

15 februari 2019 om 22:12

Wie wil je linksbuiten zetten dan? Coutinho is te traag voor die positie en is meer een middenvelder.

15 februari 2019 om 22:14

Dembele linksbuiten en Malcom op rechtsbuiten.

15 februari 2019 om 22:15

Volgensmij zien ze Mathijs dan juist als vervanger van Umtiti hoor

16 februari 2019 om 03:19

Ik denk eerder dat ze De Ligt op de lange termijn als vervanger van Piqué zien. Maar als Umtiti niet echt zeker lijkt te zijn met zijn herstel, dan is De Ligt een optie voor hem voor de korte termijn.

15 februari 2019 om 22:53

Vergeet Langlet niet. Dat is ook een geweldige verdediger.

16 februari 2019 om 05:34

Loverboyzz Dat is makelijk zeggen zo van te voren. Wist nog dat iedereen zei dat real de gouden toekomst had toen ze barca in supercup 2x versloegen met oa asensio isco kovacic en daarbij nog ceballos kochten die door vele werd gezien als wereld talent.

Dit zou natuurlijk werelds zijn. Zie deze jongen wel indruk maken in laliga en snel een basisplaats afdwingen. Vervolgens kan dit zorgen voor een vertrouwde steun in de rug voor Frenkie de Jong die volgens mij iets meer moeite gaat krijgen met de concurrentiestrijd met de andere middenvelders.

Als Mathijs slim is gaat die naar Bayern; veel meer kans op speeltijd.

Barcelona klinkt leuk maar over paar jaar is die club helemaal anders.. Geen Messi meer!!!

Tevens heb je met Lenglet, Umtiti en Pique drie geduchte concurrenten. Pique zal altijd spelen omdat het kind van de club is. Die andere twee zijn ook geen koekenbakkers en ook wel iets verder/volwassener als De Ligt hoewel dat geen schande is omdat hij veel jonger is.

Barcelona zal nog wel meer versterkingen moeten halen, zeker voor het middenveld en voorhoede. Vind de recente aankopen maar weinig toevoegen en de harde kern begint toch op leeftijd te raken.

Typisch geval van te lang genoten van het succes en te weinig nagedacht over lange termijn.

Ter Stegen
Semedo
De Ligt
Lenglet
Alba
F. De Jong
Busquets
Coutinho
Messi
Suarez
Dembele
16 februari 2019 om 01:50

pique is ook al op leeftijd, met minimaal.50 wedstrijden per seizoen zal die bij barca zeker ze minuutjes meepikken, en zo rustig verder kan ontwikkelen

16 februari 2019 om 13:32

Ik betwijfel of Bayern mee kan gaan met het financiële geweld. Tevens is het onverstandig denk ik om zoveel te investeren in een jonge gevestigde cb met een prijskaartje van over de 50 miljoen als er veel meer aangekocht moet worden; minstens 1 nieuwe buitenspeler, nieuwe reserve spits en een extra wereldsklasse middenvelder kan ook geen kwaad.

De Ligt moet voor speelminuten gaan en naar een club waar ze spelen op balbezit. Bayern is aan het hervormen en De Ligt zal gewoon naast Suele basis spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren