Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Transfer Bakkali ging door amateurisme niet door

Laatste update:
/
AS Roma gaat nog voor een binnenlandse transfer. De Italianen willen de achterhoede versterken en spraken met Tottenham Hotspur over Younes Kaboul en Vlad Chiriches, maar er kon geen akkoord worden bereikt over een transfersom voor een van deze verdedigers. Roma heeft de aandacht nu verlegd naar Nicolas Spolli, een 31-jarige Argentijn die al jarenlang voor Catania speelt. (Sky Italia)
/
De verwachting is dat over enkele uren duidelijk wordt waar de toekomst van Dele Alli ligt. De achttienjarige middenvelder van MK Dons lijkt op weg naar Tottenham Hotspur, dat bereid is om de tiener het seizoen bij de League One-club af te laten maken. Het zou gaan om een transfersom van circa zes miljoen euro, inclusief variabele bonussen. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (Evening Standard)
/
Celtic hoopte zich maandag nog te kunnen versterken met Zakaria Bakkali, maar dat ging niet door. Beweerd werd dat de aanvaller de Schotten zou hebben afgewezen, maar dat lijkt wat anders te liggen: Celtic kwam er pas vandaag achter dat Bakkali helemaal niet fit was en wilde hem graag direct inzetten. Daarom ketste de transfer af. Bakkali zal PSV nu in de zomer transfervrij verlaten. (Voetbal International)
/
West Ham United is naarstig op zoek naar minimaal één verdediger. De club uit Londen had goede hoop op de komst van Sylvain Distin, maar Everton is niet van plan om de verdediger gratis te laten gaan. West Ham informeerde vervolgens zelfs bij Internazionale naar de beschikbaarheid van Nemanja Vidic, maar de Noord-Italianen gaven direct nul op het rekest. Queens Park Rangers wilde Steven Caulker evenmin kwijt. (The People)
/
Mocht er een club zijn die altijd al Dmytro Chygrinskiy onder contract wilde hebben, dan is daar nú de gelegenheid voor. De 28-jarige verdediger is namelijk transfervrij: Shakhtar Donetsk heeft zijn contract ontbonden. De Oekraïner kwam jarenlang uit voor de topclub in zijn vaderland en ging vervolgens naar Barcelona. De samenwerking werd echter een fiasco en Chygrinskiy keerde terug naar Shakhtar. (Sovsport)
Celtic was een mooie club geweest voor Zakaria Bakkali

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is die Chygrinskiy niets voor Ajax?

2 februari 2015 om 22:42

Klinkt prima inderdaad, maar op dit moment is elke ervaren verdediger (of middenvelder) van een grote buitenlandse club een versterking voor Ajax

Dmytro Chygrynskiy, een van de velen miskopen van FC Barcelona in de afgelopen jaren.

FC Barcelona betaalde destijds, in 2009, 25 miljoen euro om Chygrynskiy over te nemen van Shakthar Donetsk en hij speelde uiteindelijk, alle competities bij elkaar maar veertien wedstrijden voor Barcelona en na één seizoen ging hij voor vijftien miljoen weer terug naar Shakthar, waar hij dus nooit meer z'n normale vorm heeft weten te vinden.

Dat was zeg maar het begin van miskopen en onnodige aankopen in de jaren die daarna volgden, met onder andere Luis Suárez, Thomas Vermaelen, Douglas, Ibrahim Afellay, Alex Song, Keirrison en Henrique.

2 februari 2015 om 21:48

Prachtig geschreven stukje! Chapeau

2 februari 2015 om 22:01

Luis suarez ? Je schrijft hem in zijn eerste seizoen gelijka af neymar was in zijn eerste seizoen ook slecht maar nu is tie gwn top

2 februari 2015 om 22:54

@ Barcaboy070,

Ik schrijf hem niet af, als je het begin van dat laatste stukje leest, dan staat er 'dat was zeg maar het begin van miskopen en onnodige aankopen in de jaren die daarna volgden', met nadruk op 'onnodige'.

Luis Suárez is zeker een fantastische speler. Momenteel heeft hij het moeilijk bij FC Barcelona, maar hij was/is een totaal onnodige aankoop voor FC Barcelona.

Ze hebben destijds Alexis Sánchez verkocht aan Arsenal en dat terwijl hij het eigenlijk gewoon prima deed. Hij paste beter bij Barcelona dan Suárez op dit moment en Sánchez speelde 'in dienst' van Lionel Messi.

Dat doet Suárez nu ook. Ten minste, dat lijkt erop en doordat hij dat doet, gaat dat ten koste van zijn prestaties en haal je dus niet het maximale uit Suárez.

Neymar is een ander verhaal. Messi speelt altijd centraal en Neymar komt vrijwel altijd vanaf de flanken, dus kon je hem makkelijk aan de linkerkant opstellen en na een moeizaam begin bij Barcelona, is Neymar nu bezig om zich te bewijzen.

2 februari 2015 om 22:41

Je bent met Suarez, Vermaelen en Douglas gewoon te vroeg, die moet je echt de tijd geven en niet afschrijven na een half seizoen

2 februari 2015 om 23:05

@ Goodoldfredje,

Ik vind Luis Suárez geen miskoop, maar een onnodige aankoop.

Hij is inderdaad een geweldige speler, mits je hem op de juiste manier gebruikt. Maar gebeurt dat momenteel bij FC Barcelona? Nee.

Suárez speelt 'in dienst' van Lionel Messi. Doordat hij 'in dienst' van Messi speelt, haal je niet het maximale uit Suárez.

Suárez moet juist in een team spelen waar hij de rol heeft die Messi momenteel bij FC Barcelona heeft. Dus dat heel het team op Suárez wordt 'afgesteld', om het zo maar even te noemen en dan profiteer je maximaal van de kwaliteiten van Suárez.

Dat hebben we met name gezien bij Ajax en Liverpool en dat gebeurd momenteel ook bij het nationale elftal van Uruguay: het team wordt afgesteld op Suárez en dan profiteer je maximaal van hem.

Thomas Vermaelen vind ik ook een onnozele aankoop van Barcelona. Hij is blessuregevoelig en de laatste twee seizoenen van hem bij Arsenal, vond ik hem sowieso al niet geweldig spelen en ook nu heeft hij door blessureleed nog geen enkele wedstrijd voor Barcelona gespeeld.

Die Douglas die ken ik niet echt, maar ik denk niet dat hij echt een aanwinst voor FC Barcelona zal zijn en nee, ik beoordeel dit niet op die ene wedstrijd waarin hij in alle kanten voorbij werd gelopen.

De meeste Brazilianen die vanuit Brazilië naar Europa vertrekken, die zijn meestal al meerdere keren opgeroepen voor het nationale elftal van Brazilië, maar dat is bij deze Douglas niet het geval en ook in Brazilië was men verbaasd dat Douglas naar FC Barcelona vertrok.

Zowel in Brazilië als in Spanje is er verbazing dat hij bij FC Barcelona speelt, want ik hoorde verhalen dat Douglas bij São Paulo nooit als een bijzondere speler werd beschouwd en dat hij sowieso niet een van de beste backs van en in Brazilië is.

In mijn ogen had Barcelona gewoon meer geld bij moeten leggen en Danilo van FC Porto proberen over te nemen.

Hij doet mij qua speelstijl sowieso al aan Daniel Alves (in z'n topjaren) denken en hij speelt nu al 3,5 jaar op een zeer goed niveau met FC Porto.

Is al een lange tijd geblesseerd en dan komen ze er nog maar net achter?
Wat voor scouts hebben hun haha.

Dat is toch al weken bekend dat Bakkali geblesseerd is, raar dat celtic dat niet wist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren