Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Steven Bergwijn moet Braziliaans international opvolgen

Laatste update:
/
Zinédine Zidane heeft Real Madrid laten weten dat Gareth Bale verkocht moet worden. De Fransman wil de Welshman zelfs kwijt voor een lager bedrag dan waarvoor hij is gehaald. (The Independent)
/
Manchester City is niet de enige club die Julian Weigl hoopt op te kunnen pikken bij Borussia Dortmund. De Duitser is ook nadrukkelijk in beeld bij Paris Saint-Germain. (France Football)
/
Technisch directeur Marcel Brands denkt aan een oude bekende indien Richarlison in de zomer wordt verkocht. Everton heeft dan voldoende financiële middelen om Steven Bergwijn van PSV over te nemen. (The Sun)
/
PSV heeft Robin Schoonbrood te kennen gegeven dat hij komend seizoen door kan bij Jong PSV. Het contract van de middenvelder, die door andere clubs wordt begeerd, loopt af, maar kan met een jaar worden verlengd. (Eindhovens Dagblad)
/
Brendan Rodgers hoopt dat de huur van Youri Tielemans van AS Monaco snel wordt omgezet in een permanente transfer. The Foxes moeten 46 miljoen euro betalen om de middenvelder definitief in te lijven. (Daily Star)
/
Adrien Silva lijkt op zijn beurt de omgekeerde weg te bewandelen. De Portugees wordt dit seizoen door Leicester City aan AS Monaco verhuurd en lijkt definitief in het prinsdom te blijven. (France Football)
Denk jij dat Steven Bergwijn aan zijn laatste seizoen bij PSV bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bergwijn moet lekker nog een seizoen bij PSV blijven, net als Depay en Wijnaldum destijds. Heeft nog genoeg te leren bij PSV. Nog niet constant en beslissend genoeg. Heeft het wel in zich om het niveau van Everton en hoger te halen maar moet zich nog wel ontwikkelen.

17 april 2019 om 21:57

Bergwijn is dit seizoen precies alles wel wat jij zegt dat hij niet is. Totaal anders dan vorig seizoen.

17 april 2019 om 22:04

Bergwijn is zeker de laatste weken echt hopeloos uit vorm. De eerste seizoenshelft vond ik hem wel goed, maar zelfs toen werd hij mijn inziens al iets te veel gehypt. Hij heeft echt nog een hele hoop te leren.

17 april 2019 om 22:12

Hij scoort en heeft een voor zijn doen heel hoog rendement dit seizoen. Maar ik vind hem nog geen speler die PSV nu echt draagt. Zoals Depay en Wijnaldum dat waren in hun laatste seizoen. Als Bergwijn in de zomer naar een club als Everton gaat verzuipt hij daar ben ik bang.

18 april 2019 om 02:22

Denk ook dat Bergwijn nog een seizoen PSV prima kan gebruiken. Fantastische speler om naar te kijken die in de eerste seizoenshelft heeft bewezen meer te zijn dan een groot talent.

Maar nog niet klaar voor een stap hogerop zoals een Lozano of Ziyech. Je ziet nog niet duidelijk dat deze jongen is uitgeleerd in de eredivisie

18 april 2019 om 10:33

'geen speler die PSV draagt'. Mwah. Memphis deed dit exact op de manier zoals je Berwijn omschrijft. Met doelpunten. Verder speelde hij de helft van de wedstrijden of misschien wel meer als een natte krant, maar hij scoorde wél. Beetje met twee maten meten op deze manier.

Het klopt dat Bergwijn uit vorm is, maar dat is wat anders dan inconsistent zijn (ene week goed, andere week slecht). Iedereen heeft wel eens een mindere vorm en al helemaal jonge spelers, wat hij toch echt nog is.

46 mio is een koopje voor Tielemans in deze tijden

18 april 2019 om 02:23

Mwoah zo verschrikkelijk goed speeld hij niet hoor. Bij Monaco is hij vrijwel nooit zeker geweest van een basisplaats en ook bij Leicester doet hij het prima, maar niet uitmuntend.

Tielemans staat echt al 3 jaar vast in zijn ontwikkeling. Is niet meer dat gigantische talent waarvan iedereen dacht dat hij de gouden bal zou gaan winnen

Ben benieuwd wat de waarde is van Bergwijn. Op Transfermarkt.punt.nl staat 30 miljoen vermeld. Prima bedrag mijn inziens. Wetende ook dat we hem bijna hadden verkocht voor 10 miljoen aan Inter

18 april 2019 om 09:12

zal wel 10 tot 20 miljoen hoger utivallen en transfermarkt is niet updated, word om de zoveel tijd geupdate.

18 april 2019 om 09:58

Maar op basis van de laatste tijd is de transferwaarde van bergwijn niet echt gestegen in mijn ogen.

18 april 2019 om 10:13

In mijn ogen wel, Qua ervaring ect. Niet veel, maar wel wat, verder valt de prijs altijd hoger uit, dan zijn waarde. Dus ik gok dat die blijft of weg gaat voor zon 40 - 550 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren