Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Spraakmakende transfer op komst voor Cech

Laatste update:
/
Manchester United wil een spelverdeler uit Brazilië halen, maar er is serieuze concurrentie. Trainer Louis van Gaal heeft het voorzien op Lucas Silva, die een uitstekend jaar achter de rug heeft bij Cruzeiro. De aanvallende middenvelder staat echter ook in de belangstelling van het Londense duo Chelsea en Tottenham Hotspur. Daarnaast schijnt Atlético Madrid de 21-jarige Braziliaan naar de Primera División te willen halen. (Sky Sports)
/
Besiktas hoopt een Spaans kampioen naar Istanbul te kunnen halen. José Sosa staat onder contract bij Metalist Kharkiv, maar werd de afgelopen maanden uitgeleend aan Atlético Madrid en droeg daar bij aan het behalen van de landstitel in de Primera División. De 29-jarige middenvelder krijgt nu de kans om zijn geluk te beproeven in de Turkse competitie, want Besiktas wil met Sosa de Champions League in. (Fanatik)
/
Petr Cech wil weg bij Chelsea en er is mogelijk een spraakmakende transfer op komst. Liverpool zou op het punt staan om de Tsjechische doelman een voorstel te doen. The Reds zijn nog op zoek naar een extra keeper en Cech staat open voor een vertrek van Stamford Bridge, nadat trainer José Mourinho hem pas op het allerlaatste moment vertelde dat Thibaut Courtois dit seizoen eerste keus is bij Chelsea. (The Times)
/
Yanice Brahimi staat nog maar een maand onder contract bij FC Porto, of hij denkt alweer na over een vervolgstap. “Bij deze club wil ik werken aan de toekomst. Ik droom ervan om ooit voor Paris Saint-Germain te spelen. Iedere voetballer die is geboren in Parijs hoopt ooit voor die club te spelen”, zegt de man die jeugdinternational van Frankrijk was, maar koos voor de nationale ploeg van Algerije. (L’Équipe)
/
Volgens superzaakwaarnemer Kia Joorabchian zijn Adel Taarabt en Douglas Costa wel degelijk opties voor AC Milan. “Adel heeft het als huurling fantastisch gedaan, maar of Filippo Inzaghi weg van hem is weet ik niet. Douglas Costa kan inderdaad van Shakhtar Donetsk naar AC Milan gaan, maar bij een club als Milan wordt er over veel spelers gesproken”, zegt Joorabchian. (Diverse Italiaanse media)
Denk jij dat Petr Cech deze zomer bij Chelsea vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand die me wat kan vertellen over Douglas Costa ? De potentiële aanwinst voor AC.

21 augustus 2014 om 21:11

Snelle en creatieve jongen die op de flanken kan en op cam een groot talent en zou een goede aanwinst zijn voor ac milan

22 augustus 2014 om 00:00

Nicklacz jij maakt mijn dag goed!

22 augustus 2014 om 01:24

nicklasz hij drinkt toch in de middag samen koffie met jou

21 augustus 2014 om 21:17

douglas costa vind ik een groter talent dan een bernard of lucas moura
maar ik denk niet dat hij haalbaar is voor ac milan, kost behoorlijk wat centen om hem te halen lijkt me

21 augustus 2014 om 22:05

Dat denk ik ook wel, Douglas speelde vorig seizoen ook erg goed bij ons, denk dat hij minimaal 20 miljoen zal moeten opbrengen

22 augustus 2014 om 00:11

Hij is wel haalbaar voor Milan hoor. Een gedeelte van de Balo miljoenen kunnen in hem worden geherinvesteerd.

21 augustus 2014 om 22:07

Douglas Costa is een snelle, behendige en technische flankspeler die ook op CAM kan, en als het echt moet op CM. Hij kan erg gked dribbelen, heeft een vlammend afstandsschot en een goede vrije trap. Hij is tweebenig, en doet vaak een soort Robben-actie, met de bal aan de voet naar binnen snijden en een beslissende pass geven of een goal maken. Dit zou een goede speler zijn voor Milan, alleen zal hij minimaal 20 miljoen kosten

22 augustus 2014 om 01:23

Hij drinkt in de middag koffie met Nicklasz

Heb lucas silva nog nooit zien spelen zou hij naast herrera kunnen? En wat voor een middenvelder is het

21 augustus 2014 om 21:20

wow grappig man

21 augustus 2014 om 21:24

Hahaha

21 augustus 2014 om 21:58

Haha winkelier jij okk?? ^^

21 augustus 2014 om 23:11

Zo'n baantje kun jij nie krijgen

LFC moet nog een CM en een CV kopen en dan hebben ze een nieuw elftal gekocht Ik zie Cech graag bij LFC

Cech zou wel een gekke aankoop zijn. Hij is sowieso beter dan Mignolet. Zal ze toch net wat meer zekerheid geven, ook in de CL.

Alleen laat Chelsea hem natuurlijk nooit naar een 'concurrent' gaan. Cech is toch wel twee klassen beter dan Mignolet.

Wat een slap excuus van die Brahimi. Kan me niet voorstellen dat er iemand is die ervan droomt om voor PSG te spelen. Denk sowieso dat z'n plafond bij Porto ligt.

22 augustus 2014 om 01:39

Is verkeerd vertaald door vz..

Die mignolet zou wel een klere hekel aan courtois gaan krijgen. Speelt dankzij hem niet bij de belgen en straks ook niet meer bij liverpool

Als Cech ervoor kiest om bij Liverpool te spelen met de kans dat hij ook daar op bank raakt, dan weet je een ding zeker: het ene risico biedt een eerlijke duidelijkheid en het andere risico (blijven bij Cfc) niet. Dan weet je hoe boos hij moet zijn.

imo: niet heel chique van Jose... sterker nog: falend beleid..

iets anders: ik begrijp die negatieve kritieken niet richting Mignolet..

He he al tijden vind ik cech de beste doelman op de engelse velden en was perfect voor Liverpool. Sorry voor mignolet, maar hier haal een bak ervaring en kwaliteit mee binnen. Zou perfect zijn

Cech zou een goede versterking zijn voor Liverpool is toch wel een stuk beter dan Mignolet. Denk alleen niet dat Chelsea hem naar de concurrent laat tenzij Liverpoool veel geld ervoor over heeft.

22 augustus 2014 om 01:18

wou precies het zelfde zeggen

22 augustus 2014 om 01:19

wou precies het zelfde zeggen

Als Cech naar Liverpool zou komen, dan zal Rodgers tussen 2 top keepers kunnen kiezen, al denk ik wel dat Cech deze strijd zou winnen.
Deze concurrentie om eerste keeper te zijn kan alleen maar goed zijn voor de ploeg.

per ongeluk 2 keer getypt

Cech naar liverpool zou fantastisch zijn. Toch een van de betere, zo niet de beste, keeper in de BPL. Hij zou de concurrentiestrijd met Mignolet makkelijk winnen maar Mignolet is nog jong en zou veel kunnen leren van Cech om over een jaar of 2 als Cech stopt het stokje over te nemen. Toch ben ik bang dat Chelsea hem niet naar een concurrent laat vertrekken. Helaas maar begrijpelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren