Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Spaans international stelt Arsenal en PSG teleur

Laatste update:
/
Miralem Pjanic is momenteel in Turijn. De middenvelder van AS Roma wordt maandag medisch gekeurd bij Juventus en kan vervolgens zijn transfer afronden. (Sky Italia)
/
Fenerbahçe maakte onlangs bekend dat Vítor Pereira ook volgend seizoen de trainer is van de club uit Istanbul. Toch komt het misschien tot een breuk, want de Portugees is in beeld bij Southampton. (The Sun)
/
Slecht nieuws voor Arsenal en Paris Saint-Germain. Als Álvaro Morata vertrekt bij Juventus, en Real Madrid wil hem niet bij de selectie halen, dan wil de spits alleen voor Chelsea of Manchester United spelen. (AS)
/
Leicester City wil de selectie op Champions League-sterkte krijgen en heeft zich daarom gemeld bij Adil Rami. De centrale verdediger uit Frankrijk heeft bij Sevilla nog een contract tot medio 2019. (The Sun)
/
Nolito komt mogelijk in de Premier League terecht. Barcelona wilde geen achttien miljoen euro voor de Spaanse aanvaller betalen, maar misschien is West Ham United daartoe wel bereid. (The People)
/
Ryan Mason heeft er weer een optie bij. De middenvelder van Tottenham Hotspur werd al genoemd bij Crystal Palace en zou nu ook in beeld zijn bij Stoke City en Hull City. (Daily Mirror)
Álvaro Morata behoort tot de beste vijf spitsen in Europa

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En Morata wil niet naar united mocht Zlatan daar naar toe gaan.
Dus moet hij naar een club waar hij liever niet naar toe wil. Das ook wa

12 juni 2016 om 21:19

Als Zlatan komt is er ook geen spits meer nodig, Martial, Rashford en Rooney kunnen allemaal op 9.. Had wel graag Lukaku gezien maar als Zlatan nu komt is dat overbodig, Rashford kan dan mooi leren van hem en kijken of hij ook zo groot kan worden

13 juni 2016 om 00:11

Martial moet op linksbuiten spelen, want hij blink meer uit. Rooney zal meer op middenveld gaan spelen. Dan hebben we alleen rashford als pure spits en dat is sws onvoldoende om kampioen te worden. Zlatan is juist nodig. Morata vind ik niet een echte killer als higuain of lewandowski. Ook zijn bedrag vind ik absoluut niet waard.

12 juni 2016 om 21:43

Waarom zal hij niet naar United willen als Zlatan komt,hebben ze ruzie ?

12 juni 2016 om 22:08

Nee want dan speelt hij daar toch niet veel als Zlatan, Rashford en Martial zijn concurrenten zijn voor de spitspositie. Dan kan hij beter bij Juve blijven

Mooi! met een bankzitter van Juve gaan we toch geen kampioen worden.

12 juni 2016 om 21:34

Zonder hem worden jullie ook niet kampioen, dus geen verschil.

12 juni 2016 om 21:45

Wel een verschil, want dan heb je 60 miljoen uitgegeven aan een spits die je geen kampioen maakt. Dat geld had je ook kunnen besteden aan een spits die er wel +20 in legt. Mede gezien het feit dat Arsenal de meeste kansen verprutst van alle PL clubs, kunnen we wel voorzichtig stellen dat een topspits ze kampioen had gemaakt.

12 juni 2016 om 22:08

Ik zou Batshuayi of Lacazette graag willen zien, snap daarom ook niet waarom Arsenal niet voor hen gaat

Op volgorde Suarez, Lewandowski, Aguero, Zlatan, Higuain, Kane, Alexis Sanchez, Aubameyang, Griezman, Cavani, Benzema, Lukaku, Morata, Dybala, Vardy. (Denk ik, jullie zijn het er vast niet volledig mee eens). Morata hoor niet bij de beste vijf, wel de beste in het algemeen. Kan echt wel wat aan bijvoorbeeld Arsenal toevoegen, zeker als Alexis Sanchez vertrekt.

12 juni 2016 om 22:45

Ik vind dat kane toch iets lager geplaatst mag worden. met de rest ben ik het wel redelijk eens

13 juni 2016 om 00:55

Cavani mag ook wel wat lager hoor

De mensen die in de poll op Ja stemmen snappen er vrij weinig van? Om er eff een paar op te noemen die beter zijn dan Morata (Niet op volgorde overigens) : suarez, Benzema, Lewandowski, Aguero, Ibrahimovic, aubameyang, dybala, griezmann, Diego Costa (ja die vind ik gewoon beter)

13 juni 2016 om 01:38

Een diego costa die zich alleen concentreerd op het voetballen is idd 1 van de betere spitsen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren