Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Southampton zei 'nee' tegen 30 miljoen plus speler

Laatste update:
/
Nabil Fekir vindt dat Manchester United een goede zet heeft gedaan door Anthony Martial over te nemen van AS Monaco. De jonge spelmaker van Olympique Lyon hoopt op een dag in de voetsporen te treden van zijn landgenoot. “Of ik ook ooit die stap zou willen maken? Waarom niet. Het is een droomclub, maar ik ben nog niet zover. Eerst moet ik goed presteren bij Lyon”, aldus Fekir. (Europe 1)
/
Philippe Mexès speelt ook dit seizoen voor AC Milan, ondanks serieuze interesse van Fiorentina. De Franse stopper kon daar voor minder geld gaan voetballen en overwoog die optie, tot mede-eigenaar Silvio Berlusconi zich ermee ging bemoeien. “Hij is een fan van Philippe en wilde hem niet laten gaan”, zegt de zaakwaarnemer van de speler. “Daarom is hij nu nog speler van de club”, voegt hij toe. (Corriere dello Sport)
/
Tottenham Hotspur heeft wel degelijk geprobeerd Victor Wanyama in te lijven. Om de middenvelder van Southampton binnen te halen, boden the Spurs zelfs dertig miljoen euro én Érik Lamela of Andros Towsend. Een van die twee zou op huurbasis de overstap maken naar de club van Ronald Koeman. Southampton weigerde echter mee te werken aan een deal. (London Evening Standard)
/
Mbark Boussoufa zag een transfer naar Anderlecht in het water vallen, maar de kans is groot dat de in Amsterdam geboren international van Marokko alsnog een transfer krijgt. Boussoufa lijkt op weg naar Al-Ittihad uit Saudi-Arabië. De spelmaker staat nu nog onder contract bij Lokomotiv Moskou, waar hij in 2013 nog een verbintenis tot medio 2016 ondertekende. (Het Laatste Nieuws)
/
Carlos Bacca maakte zaterdag zijn eerste doelpunt voor AC Milan en de Colombiaan hoopt dat er nog veel volgen. “Voor een spits is het altijd belangrijk dat een spits tot scoren komt. Het gaat goed bij AC Milan, al is de manier van werken anders dan in België of Spanje. Ik doe in ieder geval mijn uiterste best voor AC Milan, dag in, dag uit”, aldus Bacca, die werd overgenomen van Sevilla. (Sky Italia)
Ik snap wel dat Southampton het bod op Victor Wanyama afwees

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel achterlijk van Southampton. Met Lamela heb je al een betere speler dan Wanyama en dan nog 30 miljoen erbij pfff

3 september 2015 om 18:16

gaat hier over een huur periode....

Dus de deal is 30mil en je mag een jaartje 1 van de spelers lenen

3 september 2015 om 18:19

En je raakt een dragende defensieve speler in de as kwijt voor een creatieve aanvaller die je al hebt

3 september 2015 om 18:41

Lamela, die in twee seizoenen bij Tottenham nog niks heeft laten zien. Die bedoel je toch?

3 september 2015 om 19:13

Nee de man die gloreerde bij As Roma en toen ook een sleutelspeler was bij Argentijnse elftal. Die bedoel ik.

3 september 2015 om 20:46

Welkom in de Premier League, waar dat dus helemaal niets uitmaakt. Goed gehandeld van Southampton, want Wanyama vervang je niet met Lamela.

3 september 2015 om 19:48

Achterlijke vergelijking bedoel je...lamela een compleet ander type boven dien is het huur. Het zou de selectie uit balans halen en je investeert voor een ander. Snap ze heel goed en het is hun goed recht.

30mil alleen al is al genoeg voor Wanyama, hij is puur en alleen een balafpakker en meer heb je er niet aan. 30m en Lamela huren voor een jaar, misschien optie tot koop afdwingen en je hebt een top speler binnen. Die Lamela is echt goed alleen heeft hij nooit de vertrouwen gehad.

3 september 2015 om 18:53

Lamela heeft nooit het vertrouwen gehad? Wat een onzin zeg. Lamela heeft juist teveel vertrouwen gehad, ondanks zijn zwakke veldprestaties.

3 september 2015 om 18:53

Hij heeft genoeg vertrouwen gehad, maar heeft tot nu toe niks klaargespeeld afgezien van een paar mooie goals. Hij wil teveel en daardoor komt het er niet uit. Dit is het laatste seizoen voor hem om te laten zien of we met hem verder moeten.

3 september 2015 om 23:05

Dat is het hem juist een echte pure balafpakker daar lopen er niet zo veel van rond en boven dien kan hij best nog wel een beetje ballen en is hij uiterst atletisch.

Dan snap ik het wel as die speler blijkbaar zoveel waard is. In Engeland gaat het om hele andere bedragen dan in Nederland. In Nederland is 30 miljoen en astronomisch bedrag. In Engeland waar spelers ook willen blijven voetballen zijn dit soort bedragen heel normaal. Dus je moet het in perspectief zien.

3 september 2015 om 18:33

Sterke relaas!

In Engeland kun je het je niet permitteren om je verdediging zo te verzwakken. Want dat gaat je veel tegendoelpunten kosten die voor een lage eindklassering zal zorgen. Met een verdediging zoals we die in Nederland bij de meeste clubs in het veld hebben staan kun je in Engeland niet voor de dag komen.

3 september 2015 om 18:56

Alleen jammer dat jij bedragen in pond noemt en die 30 miljoen in Euro's is.

Zo, Tottenham heeft wel heel hoog ingezet. Ik had hem ook graag bij Tottenham gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren