Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Song kan bijzondere status dik te gelde maken

Laatste update:
/
Silvio Berlusconi bevestigt dat hij ‘verschillende aanbiedingen’ heeft binnengekregen voor AC Milan. “We gaan ze rustig, een voor een bekijken en moeten de juiste personen voor de club vinden. Als dat niet lukt, dan blijf ik aan als voorzitter van Milan en ga ik werken aan een volledig Italiaans Milan. Ik vind dat er te veel buitenlanders in ons voetbal aanwezig zijn. Ik wil ook dat Milan financieel weer sterk komt te staan”, aldus Berlusconi. (Tuttosport)
/
Zlatan Ibrahimovic lijkt nog wel even mee te kunnen op het hoogste niveau, maar de 33-jarige spits heft bij Paris Saint-Germain nog maar een contract tot medio 2016. Mogelijk komt het deze zomer dus van een vertrek. Oud-speler Alain Roche van PSG denkt van niet. “Als ze hem weg willen hebben, zullen ze hem mogelijk moeten betalen. Dat zullen ze dus niet gaan doen”, denkt Roche. (Le 10 Sport)
/
Alex Song staat in de belangstelling van Manchester City en Chelsea. De 27-jarige middenvelder zal niet per se voor de basis gehaald worden, maar hij heeft een behoorlijk verleden bij Arsenal, waardoor hij de status van een homegrown-speler heeft. Engelse clubs moeten een minimumaantal van dat soort spelers op de loonlijst hebben, wat de door Barcelona aan West Ham United verhuurde Song een interessante klant maakt. (Daily Mail)
/
José Manuel Reina kan inderdaad terug naar Italië. De keeper lijkt geen zin te hebben om nog een jaar tweede viool te spelen achter Manuel Neuer bij Bayern München. “Of een terugkeer naar Italië een mogelijkheid is? Zeker”, aldus zaakwaarnemer Manuel García Quilon. “We doen de deur naar de Serie A niet dicht. Het is een mogelijkheid”, klinkt het over de man die in het verleden voor Napoli speelde. (Sky Italia)
/
Het begint er steeds meer op te lijken dat Internazionale de volgende werkgever wordt van Javier Hernández. Real Madrid wil Chicharito niet op permanente basis overnemen van Manchester United en Louis van Gaal hoeft de Mexicaan ook niet te hebben. Inter gaat meer zaken doen in de Premier League, want ook Yaya Touré en Stevan Jovetic lijken naar Milaan te verhuizen. (Tuttosport)
Alex Song is eigenlijk niet goed genoeg voor de Engelse top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die hoef ik dus echt niet te zien bij Chelsea. Vindt Ramires al te kort komen, dus laat Song al helemaal maar zitten.

22 mei 2015 om 15:05

Hij zal komen omdat die home grown is, goedkoop, en handig om achter de hand te hebben. Niet voor basis dus.

22 mei 2015 om 15:15

Chelsea hoeft geen spelers te kopen voor de homegrown regel, ze hebben er zelf genoeg.

22 mei 2015 om 15:20

Heb toch liever iemand die meer kan met de bal dan blind rennen. Dus voor mij 10x liever Song

Song voor terugkeer Arsenal haha, zou ik best zien zitten, concurreren met coquelin, coquelin kan nog veel van hem leren qua breker, qua voetbal kunsten niet. Song lijkt mij voor elk team wel een handige speler voor achter de hand

Inter is ook wel aardig bezig als de aankopen lukken! Yaya en Jovetic zijn geweldige spelers voor Inter. Chicarito kan daar zo maar ook veel gaan scoren dus ben benieuwd naar welk team er volgend jaar bij Inter komt te staan

Wat is die homegrown regel toch belachelijk. De invloed is veel te groot. Als je internationaal succes wilt hebben dan moet je de beste spelers kopen, maar je moet vanwege die regel ook investeren in mindere spelers met "een bijzondere status".

22 mei 2015 om 20:35

De homegrown regel is bedoeld om het opleiden van spelers te stimuleren.
Ik moest er dan ook wel om lachen dat jij, als Man City fan, alleen nog maar kan denken in het kopen van spelers.
Om internationale top te zijn, moet je dus zorgen dat je een selectie van 25 man hebt, waarvan 4 eigen opgeleide spelers, 4 spelers opgeleid in de rest van Engeland en 17 plekken vrij hebt voor aankopen. Dat lijkt me vrij redelijk.

22 mei 2015 om 22:00

Man City investeert ook in de jeugd hoor. Ik denk dat we dat de komende jaren ook wel in het eerste team zullen merken.

Weet niet of het redelijk is om slechts 17 andere spelers te mogen hebben. Als ik zo naar de selectie kijk dan wordt het moeilijk hoor. Ik vind het gewoon pure discriminatie eigenlijk.

23 mei 2015 om 11:03

Het aankopen van jeugdspelers is wat anders dan goed opleiden. Jij gaat, zoals de rest van de verziekte wereld rond topclubs uit, van dubbele bezetting met wereldtoppers. Ik vind het schandalig dat City regelmatig alleen Aguero opstelt en dan Bony, Dzeko en Jovetic op de bank houdt. Zelfde geldt voor al die onnodige middenvelders bij City. Daarbij zag ik in een ander topic dat je Mangala ook alweer wilt vervangen door een aankoop. Volgens mij is het zijn eerste seizoen in Engeland en is hij nog aardig jong. Ik zou zo iemand de tijd gunnen. Jongens als Fernando en Sagna moet je gewoon zelf op kunnen leiden. Ik snap echter wel, dat je met jouw denkwijze 17 spelers maar een heel schamel aantal vindt.

23 mei 2015 om 14:04

Klopt daar geef ik je gelijk in. Maar het moet wel omdat je anders de Champions League niet gaat winnen vrees ik.

Dzeko en Jovetic gaan trouwens weg lijkt mij.

Een back van het niveau Sagna moet je idd zelf op kunnen leiden. Fernando vind ik echter een erg goede controleur hoor. Mangala komt er ook wel, maar als je geen nieuwe CV haalt dan heeft hij geen concurrentie en mag hij dus blijven prutsen met alle consequenties van dien voor City.

City koopt idd talenten, om ze vervolgens verder op te leiden. Dat is toch ook opleiden? Het is ook niet realistisch om te denken dat er genoeg goede spelers in de omgeving van Manchester geboren worden.

Manchester City zal wel achter Song aan zitten, die hebben nog een aantal home grown spelers nodig. Als ik Song was, had ik lekker naar een club gegaan met een grotere kans op een basisplaats

Die home grown regel trekt op niks, sterling kost 55 miljoen volgens de kranten. neem die regel weg en dij is nog maar de helft waard. hetzelfde voor Stones, barkley, wilshere, noem ze maar op de britten.

22 mei 2015 om 20:36

Dat heeft natuurlijk te maken met het gebrek aan opleiden van goede spelers en een teveel aan kapitaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren