Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Sofyan Amrabat mag hopen op droomtransfer

Laatste update:
/
Jerdy Schouten kan zijn loopbaan in de Premier League vervolgen. De Nederlander heeft zich met zijn prestaties bij Bologna in de kijker gespeeld van het Engelse West Ham United, dat de middenvelder al meerdere keren heeft bekeken. (Daily Mail)
/
Ook Bayern München mengt zich in de strijd om de handtekening van Paul Pogba. Der Rekordmeister heeft een aanbieding neergelegd bij de Fransman, maar Juventus heeft vooralsnog de beste papieren. (La Gazzetta dello Sport)
/
Internazionale en Tottenham Hotspur azen op de handtekening van Sofyan Amrabat. The Spurs zagen een winterse transfer afketsen, maar hebben inmiddels de gesprekken met de middenvelder van Fiorentina hervat. (Foot Mercato)
/
Barcelona wil Bernardo Silva als vervanger van Frenkie de Jong. De Portugees moet in Barcelona de opvolger worden van De Jong, die in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United staat. (Mundo Deportivo)
/
Robert Lewandowski voelt zich niet meer gewaardeerd in München. De Poolse goalgetter overweegt een vertrek nadat de Duitse topclub een poging heeft ondernomen om Erling Braut Haaland van Borussia Dortmund over te nemen. (BILD)
/
Newcastle United bereidt een bod voor op Dominic Calvert-Lewin. De aanvaller van Everton, die ook in de belangstelling staat van onder meer Arsenal, moet de nieuwe aanvalsleider van the Magpies worden. (The Telegraph)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem vorig jaar erg tegenvallen, maar dit jaar wel weer sterk. Groot sterk, erg balvast, kent de voetballende oplossing. Een prima defensieve middenvelder voor the spurs

12 mei 2022 om 18:58

Een soort Moussa dembele 2.0

12 mei 2022 om 19:05

Maar dan zonder de scorendvermogen. Want Dembele scoorde nog wel eens

12 mei 2022 om 19:32

In wat is hij een 2.0?
Moussa prime was fantastisch

12 mei 2022 om 22:08

Vind Amrabat echt geweldig de laatste maanden zat op de bank omdat hij een transfer wou forceren vorige zomer en toen had Fiorentina Torreira erbij gehaald omdat ze dachten Amrabat gaat toch wel, ketste zijn transfer last second af naar AC Milan maar lijkt weer het vertrouwen te krijgen en speelt fenomenaal vele Italiaanse media vinden hem ook de beste CDM van de Serie a op dit moment.

12 mei 2022 om 20:32

@maurootje - Maar hij speelt redelijk sporadisch bij Fiorentina toch? Heb La Viola niet heel intensief gevolgd, maar als ik de samenvattingen zie van de Serie A, dan speelt hij amper. Dit seizoen ook maar 841 minuten gespeeld. Daarnaast vraag ik me af wat Conte met hem moet, hij is balvast, maar de tandem van Bentancur en Hojbjerg speelt best sterk, waarbij eerstgenoemde eigenlijk al redelijk de Amrabat rol bekleed. Daarnaast hebben ze met Skipp en Winks al redelijk veel controlerende middenvelder. Een iets andere type zal wel welkom zijn bij de Spurs.

12 mei 2022 om 21:42

Fcgrunn je hebt gelijk. Amrabat speelt heel weinig. Sinds de komst van Toreira amper basis speler meer. Snap niet wat spurs ermee moet.

13 mei 2022 om 14:32

Dan volg je de Serie A niet. Amrabat heeft inmiddels een basisplek en speelde gruwelijk goed tegen AS Roma en AC Milan. Dat hij niet meer basisspeler was had te maken met het feit dat Fiorentina al een vervanger had gehaald met Torreira. Dus gewoon botte pech, Conte die is echt niet achterlijk, hij wilde hem al bij Internazionale halen, maar Amrabat koos voor Fiorentina. De geleidelijke weg. Tot nu toe gaat dat uitstekend, van Utrecht, Feyenoord, Club Brugge, Hellas Verona, Fiorentina, en nu dus Inter of Tottenham. Feyenoord en vooral Gio hebben hem zwaar misbruikt destijds, je kan een spelers niet forceren om het goed te doen als rechtsback. Pas bij Hellas speelde hij op 6, daar zag je waarom het belangrijk het is om een speler in zijn kracht te gebruiken.

13 mei 2022 om 15:41

@ziyechgoat22 - Ik volg de Serie A wel gast, alleen Fiorentina niet zo goed dit seizoen. "gruwelijk goed" nog zelfs. Je kunt niet gruwelijk goed spelen en dan de wedstrijd verliezen tegen Milan en een mediocre rol hebben tegen Roma. Je kunt wel van alles en nog wat erbij halen over zijn ontwikkeling, en ik had verwacht dat hij bij Fiorentina redelijk goed zal renderen, maar tot nu toe kun je niet spreken van een succesvol transfer naar Fiorentina. Vorig seizoen was het een meh seizoen en dit seizoen staat hij langszij omdat Torreira beter in het systeem past. De laatste 6 wedstrijden had hij weer 4 een basisplaats (roma, Salernitana, Napoli, en Milan) en viel hij een keer in tegen Venezia en was hij niet ingevallen tegen udinese. En bij Fiorentina speelt hij overigens ook op 6 en toen speelde hij mediocre. Dus dan zal die toch redelijk in zijn kracht gespeeld moeten hebben, toch?

Als ik Ten Hag was dan wist ik het wel. Dit is excact het type verdedigende middenvelder dat hij bij ManU nodig heeft.

12 mei 2022 om 19:50

Dit zou denk ik precies zijn wat er mis gaat sinds het vertrek van Ferguson. Ze halen spelers die het ergens anders goed doen in een ander systeem en hopen dat hij het bij hen ook goed gaat doen. United doet er goed aan om eerst een soort filosofie vast te stellen en dan te gaan bouwen. Elke keer kopen en hopen dat het gaat draaien hebben ze denk ik al teveel gedaan.

12 mei 2022 om 20:08

Zou een mooie stap zijn voor Schouten, maar of hij goed genoeg is?

Nou, doei Lewandowski! Als je oprecht denkt dat je bij Barca een grotere kans hebt op de Ballon dan bij Bayern dan ben je niet goed in je hoofd. Je bent twee keer beroofd van die prijs, maar dat had niks te maken met Bayern of de Buli. Dat was puur het werk van al die Journalisten die stiekem Messi-fanboys waren.

Arsenal heeft een top spits nodig.. kom maar af naar London Lewandowskii!!!

In de wandelgangen: de Graafschap heeft Siem de Jong gepolst voor een terugkeer. Hij schijnt ervoor open te staan.

Wat moeten die clubs nu met Amrabat? Middelmatig at best

13 mei 2022 om 14:36

Jij ziet de Feyenoord rechtsback Amrabat voor je. Als Amrabat voor oranje koos dan zaten Hateboer en Koopmeijners de bank warm te maken. Louis van Gaal is gek op spelers als Amrabat, die 90 minuten lang beuken, ballen afpakken en inleveren bij de spelers die weten wat zet ermee moeten doen. Vergis je niet, Amrabat is een van de beste verdedigende middenvelders van de Serie A. Mourinho werd vorige week helemaal gek van hem, het middenveld van AS Roma kwam er totaal niet aan te pas, het leek wel alsof Amrabat op 5 verschillende plekken op het veld was. Echt niet normaal goed tegen Roma.

Bernardo Silva naar Barca? City heeft destijds 49 miljoen betaald, zullen dus diep in de buidel moeten grijpen. Frenkie weg bij Barca zou mooi zijn, hopelijk komt die in een team waar die vanuit zijn kracht kan spelen.

Onzin natuurlijk dat Juve de beste papieren heeft. Die kunnen hem niet betalen. Pogba verdiend 18 miljoen euro op jaarbasis bij Manchester United en mocht ie akkoord gaan met een lager salaris bij Juventus, dan zal er een behoorlijke tekenpremie uitgekeerd moeten worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren