Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Snelheidsduivel twijfelt over toekomst bij Arsenal

Laatste update:
/
Dani Alves lijkt op weg te zijn naar Paris Saint-Germain en Mario Gaspar is in beeld om op termijn de nieuwe rechtsback van Barcelona te worden. De 24-jarige Spanjaard speelt al zijn gehele carrière voor Villarreal en was dit seizoen al goed voor 3 doelpunten in 24 wedstrijden in de Primera División. Fiorentina en Napoli houden hem naast Barcelona ook in de gaten. Gaspar moet ongeveer vijfenhalf miljoen euro kosten. (El Mundo Deportivo)
/
Galatasaray toonde in de zomer al interesse in Gökhan Inler en de middenvelder is blijkbaar nog altijd in beeld bij de club van Wesley Sneijder. Maar naast Galatasaray zitten ook stadsgenoten Fenerbahçe en Besiktas, Bayer Leverkusen en Hertha BSC achter de dertigjarige Zwitser aan. Zijn contract loopt volgend jaar zomer af hij is ook niet meer verzekerd van een vaste basisplaats. Napoli staat daarom open voor een verkoop. (Fanatik)
/
Theo Walcott heeft de contractonderhandelingen met Arsenal op een laag pitje gezet. De 25-jarige vleugelspeler wilde aanvankelijk graag verlengen in Noord-Londen, maar nu hij is teruggekeerd van een zware blessure is het hem nog niet gelukt om zijn basisplaats terug te veroveren. Walcott wil eerst zien hoe dat zich ontwikkelt, voor hij een handtekening zet onder een verbintenis tot na de zomer van 2016. (The Sun)
/
Michael Krohn-Dehli kan naar Sevilla of Málaga, maar de ex-speler van onder meer Ajax en RKC Waalwijk kan ook naar Engeland. Manager Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur is al geruime tijd onder de indruk van de 31-jaige Deen, die zijn ploeg ook van de nodige ervaring kan voorzien. Wat het voor the Spurs extra interessant maakt, is dat Krohn-Dehli bij Celta de Vigo in het bezit is van een aflopende verbintenis. (ABC)
/
Het is haast te gek voor woorden, maar Oldham Athletic uit de Engelse League One heeft een lijst van 120 mogelijke nieuwe trainers samengesteld. Op die lijst staan tal van grote namen, onder wie Winston Bogarde en Gennaro Gattuso. Laatstgenoemde lijkt in ieder geval wel oren te hebben naar het avontuur. De 37-jarige Gattuso was eerder coach bij FC Sion, Palermo en OFI Kreta. (Daily Mail)
Kan Theo Walcott nog een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze zelfde Walcott heeft vandaag 6 1op1 kansen gemist en 1 compleet lege goal vanaf 4,7meter. Ik bedoel wat heb je aan zo'n speler? Helemaal niks.

14 maart 2015 om 18:16

En of je veel aan hem hebt. Ga je nu beoordelen na één wedstrijd?

Natuurlijk is het niet de voetballer die Sanchez is en hij heeft niet de acties van Ox. Desondanks is die belangrijk. Zeer snel, zeer doelgericht en geweldige looplijnen. Ideaal om te counteren of later na in te brengen.
Je moet ook onthouden dat die een jaar niet heeft gespeeld en nu ook nog niet echt veel minuten krijgt.

14 maart 2015 om 18:25

Tja als je zo hard in je beoordeling bent na 1 wedstrijd, hoe beoordeel je dan zijn seizoen waar hij clubtopscorer was met meer dan 20 doelpunten...

14 maart 2015 om 20:21

Om eerlijk te zijn vond ik hem die seizoen ook niet veel. Ten eerste scoorde hij veel goals in de league en FA cup. Waren er volgens mij 3 or 4 in 1 wedstrijd tegen een League One clubje. Walcott heeft ook de neiging om corners en freekicks te nemen en hij is de laatste die ze moet nemen, ik heb liever dat Per een freekick neemt dan Walcott. Daarnaast is Walcott een speler met dreiging omdat hij snelheid heeft maar slimme acties heeft hij niet, loop acties ook niet. En heeft heel veel kansen nodig om een goal te scoren. Nu hebben ze op dit moment niet heel veel beters dan hem achter de rug omdat the Ox er niet is maar dan, ik heb ook me twijfels over hem. The Ox en Walcott zijn typisch 2 spelers die goed zijn voor je bank, om erin te zetten als je iets wilt foreceren. Starters zijn het beiden niet, The Ox kan het misschien worden maar die jongen heeft nog niet eens 5 wedstrijden op een rij zonder blessure gespeeld.

Komt goed die jongen heeft ritme nodig en zal dan vlammen !!

Hij komt er wel. Nu dat Ox 4 weken uit ligt, moet hij zijn kans grijpen en hem bewijzen.

Als Walcott zijn niveau haalt dan kan hij heel belangrijk worden voor Arsenal puur kijkend naar statistieken. Qua spel zijn er betere voetballers op te noemen.

Misschien is het ook gewoon het beste om hem te laten gaan. Is te vaak geblesseerd en ook geen topspeler. Arsenal moet toppers halen willen ze mee doen om de kampioenschap.

Miss iets voor southampton in ruil voor snhiederlin (kan zn naam niet schrijven ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren