Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (2/6): Serero blij met zomerse beslissing van Ajax

Laatste update:
/
AC Milan heeft er niet verstandig aan gedaan om Antonio Cassano te laten gaan. De aanvaller werd geruild voor Giampaolo Pazzini van Internazionale, maar volgens voormalig Italiaans international Paolo Rossi wordt Cassano nu gemist bij Milan. “Hij is een creatieve speler. Cassano heeft de inspiratie om de laatste pass te geven, en Urby Emanuelson heeft die kwaliteit niet, dus dat missen ze nu”, aldus de oud-spits. (Sky Italia)
/
Sir Alex Ferguson lijkt de achterhoede van Manchester United te willen renoveren. Alexander Büttner zal waarschijnlijk vroeg of laat de opvolger worden van Patrice Evra, terwijl het centrum van de defensie versterkt moet worden met de 24-jarige Angelo Ogbonna. “Scouts van topclubs bezoeken onze wedstrijden, en die van Man United zijn er altijd bij”, aldus technisch directeur Gianluca Petrachi van Torino. (TMW)
/
Ajax heeft deze zomer voorkomen dat Thulani Serero terugkeerde naar zijn ex-club. De aanvallende middenvelder werd in 2011 door de Amsterdammers overgenomen van Ajax Cape Town, dat de 22-jarige Zuid-Afrikaan op huurbasis terug naar zijn vaderland wilde halen. Serero moest echter in Nederland blijven, en is daar zelf blij mee. “Alles gaat volgens plan, het voelt goed om in de basis te staan”, zegt Serero. (The Sowetan)
/
West Ham United hoopt te profiteren van de dadendrang van Matt Jarvis. De 26-jarige vleugelspeler aast op een terugkeer in het Engels elftal, maar weet dat hij een uitverkiezing voor de nationale ploeg alleen kan afdwingen door goede prestaties bij zijn club. “Daar moet je regelmatig en bovendien goed spelen, anders word je niet opgeroepen. Dus dat is wat ik van plan ben te gaan doen”, heeft Jarvis laten weten. (Life Sports)
/
Napoli heeft Goran Pandev precies op het juiste moment gekocht van Internazionale. Na een seizoen op huurbasis is de aanvaller definitief overgenomen en volgens de Macedoniër gaat de club uit Napels nog een hoop plezier aan hem beleven. “Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu, ik ben sterker dan ooit tevoren. Napoli was voor mij de goede keuze op het goede moment”, heeft de 29-jarige Pandev gezegd. (Corriere del Mezzogiorno)
/
Thiago Silva hoopt dat zijn ex-club AC Milan snel weer beter gaat presteren. De Braziliaanse verdediger, die deze zomer naar Paris Saint-Germain vertrok, vindt het jammer dat i Rossoneri matig aan het seizoen begonnen zijn. “Het is voor mij teleurstellend om te zien dat ze een moeilijke periode doormaken. Maar ik blijf ze steunen, want ik heb veel vrienden achtergelaten in Milaan”, aldus de stopper van PSG. (Sky Italia)
/
Anthony Réveillère zit er niet mee dat zijn transfer naar Paris Saint-Germain niet door is gegaan. De 32-jarige rechtsback leek te worden overgenomen van Olympique Lyon, maar kwam in Parijs niet door de medische keuring. “Ik wil daar alleen maar over zeggen dat er met mijn knieën niets mis is. Maar ik heb nergens spijt van, en ik wil mijn voeten gewoon laten spreken op het veld in dienst van Lyon”, zegt Réveillère. (Le Progres)
/
Thomas Chatelle heeft geen hoge eisen, maar slaagt er toch niet in om een club te vinden. De 31-jarige vleugelspeler, die in het seizoen 2010/11 in dienst van NEC in 27 duels niet eenmaal wist te scoren, wacht nog altijd op een nieuwe werkgever na zijn periode bij STVV. “Momenteel heb ik niets in het vooruitzicht. Ik heb geen enkele concrete aanbieding gekregen sinds juni, zelfs niet uit tweede klasse”, aldus de Belg. (Het Laatste Nieuws)
Thulani Serero wordt ooit erg belangrijk voor Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het voelt erg goed om in de basis te staan?

Dat moet ik nog maar zien, hij speelde erg goed tegen Heereveen tot zijn domme rode kaart.

Als de Jong op het middenveld staat, staat serero er gewoon naast.

21 september 2012 om 08:48

Na zijn domme rode kaart word het een beetje moeilijk om nog erg goed te spelen

Toch vind ik het zielig voor Silva... die man ademt AC milan en toch moest hij weg voor het geld wanbeleid van die Berlusconi met zn sex feestjes geloof ik...

21 september 2012 om 10:11

ik snap je punt, maar ik weet niet of zielig het goede woord is voor iemand die nu een kleine 10 miljoen per jaar op zijn bankrekening krijgt bijgeschreven.

Gelukkig is Serero gebleven. Zondag moeten ze gewoon met deze opstelling spelen:

Poulsen verdedigende middenvelder.

Vermeer
van Rhijn
Alderweireld
Moisander
Blind
Serero
Poulsen
Eriksen
Sana
de Jong
Babel
21 september 2012 om 09:44

Helemaal met jouw opstelling eens. Al mag Eriksen ook wel een keer er naast worden gezet aangezien die de laatste tijd een beetje matig speelt.. even op scherp zette misschien.

En ik denk dat Frank , de Jong 'gewoon' middenveld zet en Babel in de spits met Boerrigter op de flank. Helaas, want de Jong op het middenveld ben ik geen fan van.

21 september 2012 om 09:54

Ja Eriksen mag er ook best een keer naaststaan. Dan zou ik voor Schöne gaan voor Eriksen. De jong ben ik ook geen fan voor het middenveld. Dan brengt ie echt te weinig. Zoals Babel afgelopen dinsdag speelde heeft ie gewoon een basisplek verovert. Boerrigter moet er echt uitgezet worden hoor, die bakt er op dit moment helemaal niks van. En Sana is ook niet echt heel goed bezig. Maar ja die geef ik dan nog maar het voordeel van de twijfel.

21 september 2012 om 10:11

Misschien dat dit wel een leuke opstelling is om een keer te proberen.

Sana geef ik ook het voordeel van de twijfel aangezien hij toch (nog steeds) net nieuw is in het team en dan kan je niet verwachten dat ie er direct tegen een Dortmund staat vind ik. Boerrigter ben ik het met je eens dat die veel te weinig brengt, hij komt op mij soms angstig over, misschien dat dit ook met z'n blessure gevoeligheid te maken heeft (helaas).

Vermeer
van Rhijn
Alderweireld
Moisander
Blind/Dijks
Serero
Poulsen
Schöne
Sana
De Jong
Babel
21 september 2012 om 10:20

Ja en tegen Ado moet je gewoon echt alles geven, anders gaat het mis. Geen halfbakken spelers opstellen, die niet fit zijn, of niet in vorm zijn. Spelers die er voor de volle 100% voor gaan. Serero zie ik zeker graag spelen en misschien kun je Fisher ook nog wel laten spelen.

21 september 2012 om 09:47

inderdaad serero moet in de basis maar ik zou deze opstelling doen en dan Schone soms, blind soms. en sana soms

Vermeer
v Rhijn
Alderweireld
Moisander
Dijks
Serero
Poulsen
Eriksen
Fischer
de Jong
Babel
21 september 2012 om 09:55

Deze opstelling vind ik ook helemaal goed hoor. Fisher heeft zich alweer laten zien in de next generation cup. Dus geef hem een kans zou ik zeggen.

Hoe diep milan zich deze zomer in de vingers heeft gesneden mmoet nog blijken. De huidige selectie is ronduit armoedig. Vooral het middenveld is niet milan waardig. Boateng is een goede speler, maar geen passer als Pirlo of Seedorf. Nocerino is ook meer een utility player om over middelmaat als flamini , urby en muntari maar te zwijgen. Over nieuwkomers de jong en constant kan ik weinig zeggen, maar dat milan het zwaar krijgt is duidelijk.

Serero moet veel vaker de kans krijgen.
Er zijn zat spelers die regelmatig niks laten zien die best een keer op de bank kunnen zitten
Frank de Boer laat deze spelers die het niveau niet halen gewoon weken lang in de basis.
Ook bij hele slechte prestaties wisselt hij ze niet.
Niet eens de laatste 10 minuten
dan roep je het onheil over je zelf af
zie het verlies tegen Dortmund afgelopen wedstrijd
Verloren door het wisselbeleid van Frank.
Iedereen roept de hele wedstrijd dat 2x spelers er niks van bakken
Maar Frank vervangt ze niet
Sterker nog, hij haalt de beste aan Ajax kant eruit.
Dan ben je toch aardig aan het prutsen als coach zijnde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren