Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Schoonmaak in Londen voor 'deal van de eeuw'

Laatste update:
/
Javier Hernández slaagt er niet in Karim Benzema uit de basis te spelen en zit vaak op de bank bij Real Madrid. Er was sprake van dat de Mexicaan misschien in januari al terug zou keren naar Manchester United, maar dat gebeurde niet. 'Chicharito is gebleven omdat we hem nodig hebben", claimt Carlo Ancelotti. "Hij is gelukkig hier en als hij een kans krijgt, zal hij die pakken." Hernández begon pas bij een competitieduel in de basis bij Real. (AS)
/
Yacine Brahimi werd geboren in Parijs en werd in januari veelvuldig in verband gebracht met Paris Saint-Germain. Tot een transfer kwam het echter niet: "Ik heb geen enkel contact gehad met PSG, maar het is goed om te weten dat ze interesse hebben. Iedereen zou wel voor die club willen spelen", zegt Brahimi, een 24-jarige aanvallende middenvelder van FC Porto. (Record)
/
Chelsea wil grote schoonmaak houden om de deal van de eeuw mogelijk te maken. Er wordt beweerd dat de Engelse topclub van plan is om komende zomer voor in totaal 200 miljoen euro aan spelers te verkopen. Met die opbrengst zou Lionel Messi van Barcelona naar Stamford Bridge gehaald moeten worden. Er wordt echter ook beweerd dat een dergelijke transfer lastig wordt, vanwege de Financial Fair Play-regels. (Sky Sports)
/
West Ham United rekent erop dat Winston Reid vertrekt en zoekt zijn opvolger in België. De verdediger van the Hammers is komende zomer transfervrij en heeft al aangegeven dat hij zijn aflopende contract niet verlengt. Kara Mbodj wordt gezien als de ideale vervanger van Reid; de 25-jarige international van Senegal speelt voor Racing Genk en is al diverse malen bekeken door een delegatie van West Ham. (Daily Mirror)
/
Tim Sherwood krijgt mogelijk opnieuw een baan dankzij Harry Redknapp. De ervaren oefenmeester haalde Sherwood in het verleden als assistent naar Tottenham Hotspur en wordt nu wellicht door zijn voormalig rechterhand opgevolgd bij Queens Park Rangers. QPR en Redknapp gingen maandag uit elkaar en Sherwood is naar verluidt de voornaamste kandidaat om de nieuwe coach te worden op Loftus Road. (The Guardian)
Denk je dat Lionel Messi ooit vertrekt bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof niet dat Messi ooit nog weg zal gaan bij Barça Hij is Barcelona veel te dankbaar voor wat ze voor hem allemaal gedaan hebben.

5 februari 2015 om 09:38

Voor al die miljoenen jaa

5 februari 2015 om 10:58

Natuurlijk gaat Messi ooit nog wel weg. Ik denk niet dat die jongen tot aan zijn dood een officiële functie bij Barcelona blijft bekleden. Dus dat hij ooit weg gaat is zo goed als zeker.

5 februari 2015 om 17:58

Ik denk juist dat Messi op zijn 30e stopt. Gevoel heb ik al sinds ik hem als speler ken, geen idee waarom.

Denk dat Messi Barcelona alleen verlaat om weer terug naar Argentinië te gaan. Zie hem in Europa voor geen andere club spelen.

Welke spelers willen ze allemaal verkopen dan om aan 200 miljoen te komen?

Goede journalistiek weer. Het enige dat op Skysports gezegd wordt is "summer move for Messi deemed unlikely" met een link naar de kansen die de bookies eraan toedichten, en Voetbalzone maakt er meteen van dat het om Chelsea gaat (staat nergens), dat er een grote schoonmaak van 200 miljoen moet plaatsvinden en haalt FFP erbij. Vermeld dan geen bron als je toch zelf je nieuws verzint.

5 februari 2015 om 11:32

Nu wil ik niet heel lullig zijn en ik heb als vrijwillige moderator niets te maken met de inhoud van de nieuwsberichten. Naar aanleiding van jouw reactie heb ik even 1 zoekopdracht ingegeven. Mijn eerste hit heeft als titel: Chelsea must sell £150m-worth of players before signing Barcelona’s Lionel Messi, says Guillem Balague'. Dat bericht is van, jawel, Sky Sports.

Dan kan ik toch niet anders dan concluderen dat je zelf fout zit.

Verder zijn het natuurlijk de wandelgangen. Een verzamelbak voor allerlei geruchten, waaronder ook zeer onwaarschijnlijke.

5 februari 2015 om 14:15

Excuses, in dat geval. Dat bericht van Ballague heb ik over het hoofd gezien. Aangezien VZ het vandaag plaatste, heb ik ook alleen naar de berichtgeving van vandaag op Skysports gekeken.

Overigens haal ik uit de bron niet dat er beweerd wordt dat Chelsea echt een dergelijke schoonmaak door wil voeren.

Die geruchten over messi altijd... Iedereen wil hem dat is allang bekend. Schrijft nu eens iets als er echt wat aan de hand is.

Ik heb ja gestemd, maar zie hem ook niet naar een andere Europese club gaan. Maar terug naar Argentinië zie ik op termijn wel gebeuren

5 februari 2015 om 12:25

Messi gaat gewoon blijven. Greetz Furrax..

Die geruchten over Messi waren leuk, maar t is nu wel weer mooi geweest

Lullig voor fabregas dan.
Trouwens Adidas zou meebetalen als het zover komt.

Zou Messi wel eens in een andere competitie willen zien.

City wilde 400 neertellen en barca ging daar niet in mee, waarom zou Chelsea met de helft wel zijn zin krijgen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren