Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Schalke 04 is duidelijk over plannen met Huntelaar

Laatste update:
/
Arturo Vidal werd constant in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, maar Massimiliano Allegri heeft geen moment gevreesd voor een vertrek van de middenvelder. 'Want hij is nooit op de markt geweest", zegt de nieuwe hoofdtrainer van Juventus. "De club heeft me direct bij mijn komst duidelijk gemaakt dat Arturo niet zou vertrekken." Vidal heeft nog een driejarig contract in Turijn. (Tuttosport)
/
Alessandro Florenzi staat op het punt om zijn contract bij AS Roma te verlengen. De middenvelder ligt nu nog voor twee jaar vast, maar gaat bijtekenen tot waarschijnlijk de zomer van 2018. De 23-jarige Florenzi ziet zijn salaris verdubbeld worden, van 700.000 euro per jaar naar 1,4 miljoen euro per jaar. De middenvelder werd in de zomer in verband gebracht met AC Milan en Fiorentina, maar bleef Roma trouw. (Corriere dello Sport)
/
Op deadlineday werd beweerd dat Arsenal bezig was met de komst van Klaas-Jan Huntelaar. Schalke 04 heeft echter niets van the Gunners gehoord: "Er is geen aanbieding van Arsenal of een andere club geweest, maar als er wel een bod was binnengekomen, dan hadden we dat afgewezen. Klaas-Jan hoort bij ons en we kunnen het ons goed voorstellen met hem te verlengen", zegt directeur Horst Heldt. (Kicker)
/
Alberto Moreno maakte afgelopen weekend na een indrukwekkende rush zijn eerste doelpunt voor Liverpool. "Mochten er fans zijn geweest die mij nog niet kenden, dan weten ze nu wel wie ik ben", knipoogt de linksback. "Liverpool is echt geweldig: de fans leven voor het voetbal en je merkt aan alles dat dit een ongelooflijke grote club is." Moreno kwam in augustus over van Sevilla. (Marca)
/
Dat Sung-Yueng Ki niet naar Sunderland is gegaan heeft alles te maken met de vraagprijs van Swansea City. De club uit Wales wilde in ieder geval dertien miljoen euro vangen voor de international van Zuid-Korea en dat was Sunderland niet van plan te betalen. De 25-jarige Ki is geen onbekende bij Sunderland; het voorbije seizoen speelde hij op huurbasis in het shirt van the Black Cats. (Sunderland Echo)
Klaas-Jan Huntelaar zit op zijn plek bij Schalke 04

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huntelaar zou ook niet de juiste spits voor Arsenal zijn geweest. Daarvoor komt hij voetballend simpelweg tekort voor. Arsenal zou eerder voor een type Jackson Martinez gaan, alhoewel ik wel benieuwd naar hoe Welbeck het bij Arsenal gaat doen.

5 september 2014 om 18:36

T.o.v. Jackson komt Huntelaar alles behalve voetballend te kort, eerder fysiek (snelheid-atletisch vermogen).

5 september 2014 om 18:46

Daar ben ik het mee eens

5 september 2014 om 18:48

Dan ben ik bang dat je niet al teveel van Jackson hebt gezien hoor.. Jackson is toch een spits die ook zelf een actie kan maken en de bal goed vast kan houden. Daarnaast komt hij ballen ook vaak zelf halen en is zowat constant aanspeelbaar.

5 september 2014 om 21:33

Wat betreft de actie heb je gelijk, maar dit is meer te wijten dat Huntelaar hiervoor de snelheid mist. (fysieke aspecten) Ballen vasthouden, middenvelders eronder en zelf voor de goal komen is Huntelaar ook gewoon top in. Jackson is misschien completer, maar voetballend doet Huntelaar niet onder!

5 september 2014 om 19:04

Bij Arsenal hebben ze een veel mindere spits in de vorm vam Giroud t.o.v. Huntelaar.

5 september 2014 om 19:20

Giroud is echt niet minder dan Huntelaar hoor. Het zal wel zijn omdat je een Nederlander bent, maar Giroud past goed in het spel van Arsenal. Enkel afmaken kan Huntelaar beter, da's wel waar.

5 september 2014 om 19:47

Afmaken is wel de belangrijkste eigenschap voor een centrum spits ! En daarin faalt Giroud bij Arsenal opzichtig in (bij Montpellier duidelijk veel beter) en zelfs met zijn speeltijd krijgt hij genoeg kansen om zich te onderscheiden. Echter is zijn zelfbeheersing zwak. Huntelaar is een veel betere spits

5 september 2014 om 22:01

@ Belgunner Misschien past Giroud wel goed bij arsenal, maar huntelaar is de veel betere spits. Als je kijkt naar de kansen die Giroud krijgt dan zou huntelaar véél meer goals hebben gemaakt. Kansen creëren heb je minstens 6 andere spelers voor.
Huntelaar is nog steeds één van de slimste en beste afmakers ter wereld, haal zijn goals/minuut statistieken maar eens uit de kast, of zijn schot/goal ratio. Als hij een seizoen fit blijft is hij of lewandowski topscorer.

Afgelopen seizoen 14 goals, meer dan 0,75 goals/90 minuten met cl league erbij. Dat is erg veel, vooral in de, voor spitsen moeilijke, bundesliga. Als hij niet geblesseerd was had hij er afgerond 26 gemaakt, 6 boven lewandowski en 7 boven mandzukic. Tuurlijk heel hypothetisch allemaal, maar hij had zeker meegedaan.

Het is niet voor niets dat er in nederland al jarenlang twijfels zijn of huntelaar niet gewoon in de spits moet ipv van persie.

5 september 2014 om 22:57

Kijk, ik weet dat jullie Nederlanders kerels als Hunterlaar e.a. echt toppers vinden.
Maar het heeft een reden dat ze niet bij Arsenal of Chelsea of een andere topclub spelen. Gewoon niet goed genoeg. Het enige dat hij kan is afmaken, je moet wel iets meer kunnen. Mandzukic kan ook goed afmaken, maar kan ook meer.

5 september 2014 om 19:19

Jackson is een goeie spits, maar 40M is wel veel geld voor iemand die zich nog niet heeft bewezen in een grote competitie.

Ik denk dat hij bij Dortmund ook prima in de spits kan spelen , die imobille maakt NOG geen goeie indruk

5 september 2014 om 21:12

Denk dat dat sowieso geen optie is voor Schalke, dan gaat het stadion in de brand

6 september 2014 om 00:37

Provocerende reactie

Haha grappig dat Moreno bericht. Is dus van de clubsite van Liverpool gekopieerd en vertaald naar de Spaanse krant en nu pakt VZ het op

ON: Moreno moet blijven focussen op zijn verdedigende skills, want die aanvallende zitten er al lang goed in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren