Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: sc Heerenveen laat spits niet zomaar vertrekken

Laatste update:
/
Clément Grenier heeft de kans om naar Newcastle United te verhuizen laten liggen. De aanvallende middenvelder, momenteel geblesseerd, koos ervoor Olympique Lyon trouw te blijven. “Newcastle was een concrete optie, ze zitten al sinds januari achter me aan, maar uiteindelijk heb ik ‘nee’ gezegd. Ik wil nu eerst weer helemaal fit worden en dan zien we wel wat er na dit seizoen gebeurt”, geeft Grenier aan. (RMC)
/
Een langdurig contract zit er voor hem niet in, maar Mikel Arteta blijft graag bij Arsenal. De Spaanse middenvelder beschikt over een verbintenis die na dit seizoen afloopt en het beleid van the Gunners is om routiniers als de 32-jarige Arteta voor slechts twaalf maanden te laten bijtekenen. De aanvoerder heeft daar geen problemen mee, zodat er waarschijnlijk op korte termijn een akkoord kan worden verwacht. (Daily Mail)
/
Mark Uth doet het goed bij sc Heerenveen en blijft waarschijnlijk nog wel even in Friesland. De Duitse spits is terug in het Abe Lenstra Stadion na een seizoen op huurbasis bij Heracles Almelo. Dat Uth over een aflopende verbintenis beschikt, wil niet zeggen dat hij eenvoudig opgepikt kan worden door andere clubs. “Mark heeft nog een optie-jaar. Hij loopt dus niet zomaar weg”, zegt technisch directeur Hans Vonk. (FeanFan)
/
Manchester United-trainer Louis van Gaal is Juan Cuadrado nog niet vergeten. De Colombiaanse vleugelspeler stond afgelopen zomer genoteerd op het verlanglijstje van de Engelse grootmacht en er was belangstelling van Barcelona en Bayern München, maar Cuadrado bleef bij Fiorentina. Van Gaal wil de Colombiaan echter nog altijd aan zijn selectie toevoegen en United zou in januari een bod willen uitbrengen. (Diario Deportivo)
/
Jamie Carragher is niet erg gecharmeerd van Liverpool-keeper Simon Mignolet. De oud-verdediger van the Reds zou het niet vreemd vinden als trainer Brendan Rodgers op zoek gaat naar een nieuwe doelman. “De beste keepers winnen grote prijzen, door belangrijke reddingen te maken. Je kunt het hebben over topscorers, maar keepers maken het verschil”, meent Carragher. Liverpool zou geïnteresseerd zijn in Víctor Valdés. (Sky Sports)
Mark Uth kan wel eens topscorer van de Eredivisie worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

niet tevreden met mignolet, en dan victor valdes willen halen...kijk, dan snap je er helemaal niks van

1 oktober 2014 om 21:11

Daarom geloof ik niet dat Carragher dit letterlijk gezegd heeft. Heeft misschien over Valdes als concurrentie voor Mignolet gesproken, of om hem als tweede keeper aan te trekken. Maar je kent de Engelse media, blazen alles op.

1 oktober 2014 om 21:13

Valdes is een prima keeper hoor niks mis mee

1 oktober 2014 om 21:38

Valdes keepte vorig seizoen een van de beste van zijn carrière. Is in vorm gewoon beter dan Mignolet. En ook nog gratis op te halen.

Uth past goed bij ons, een transfer zou ik ook afraden. Laat hem eerst eens een paar seizoenen fit blijven en zo doorvoetballen, dan komt die stap richting Bundesliga wellicht nog wel eens. Dat is in ieder geval zijn doel.

Gelukkig dat Arsenal voor Arteta geen uitzondering maakt. Wenger is namelijk helemaal weg van hem.

1 oktober 2014 om 22:11

Ik had gehoopt dat hij deze zomer zou vertrekken. Hij mag blijven zolang hij niet speelt
't is wel een belangrijk figuur in de kleedkamer, vandaar

Wat een harde werker is die Uth toch. Zag hem afgelopen wedstrijd tegen PSV spelen, enorm veel bezig met het de verdediging moeilijk te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren