Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: SC Heerenveen doet zaken in de Premier League

Laatste update:
/
De overgang van Victor Wanyama naar Club Brugge laat nog even op zich wachten. Tottenham Hotspur wil naar verluidt twaalf á dertien miljoen euro overhouden aan de transfer van de middenvelder. (Het Laatste Nieuws)
/
AS Roma houdt rekening met een vertrek van Gregoire Defrel en Patrik Schick. De Italianen zoeken een nieuwe stand-in voor Edin Dzeko en denken aan het huren van Nikola Kalinic van Atlético Madrid, met optie tot koop. (Sky Italia)
/
Anders Dreyer staat opnieuw voor een vertrek op huurbasis bij Brighton & Hove Albion. De Deense rechtsbuiten werd eerder al verhuurd aan St. Mirren en staat nu voor een overstap naar sc Heerenveen. (Tipsbladet)
/
AS Monaco heeft een bod van twintig miljoen euro uitgebracht op Franck Kessié. Zowel AC Milan als de middenvelder zelf zag een deal met de club uit de Ligue 1 echter niet zitten. (Sky Italia)
/
Besiktas heeft zich gemeld voor Maxime Gonalons. De Süper Lig-club hoopt op een huurdeal met optie tot koop voor de middenvelder van AS Roma, die ook wordt begeerd door Stade Rennes en Girondins Bordeaux. (Sky Italia)
/
Fernando Llorente is genoemd bij Manchester United, maar hoeft niet te rekenen op een tweejarig contract aldaar. De aanvaller wordt ook in verband gebracht met Lazio en Napoli. (Daily Mail)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Besiktas is niet zo sterk bezig gezien de interreses en transfers van middelmatige spelers op leeftijd.

23 augustus 2019 om 14:17

Zo kan je het wel stellen ja. Maar je kan ook zeggen: Besiktas zit in de top 3 van turkije, met de allermooiste stadion van europa (locatie, sfeer), in een wereldstad waar je als nederlander een puntje aan mag zuigen. De competitie stelt weinig voor maar schat ik hoger in dan die van Nederland, waar ze op kunstgras! spelen voor als je het nog niet wist. En de salarissen vallen reuzen mee nog niemand in turkije die het salaris van een pak m beet Ziyech verdiend.

23 augustus 2019 om 18:36

Er voetbalt voor zover ik weer ook niemand in de turkse competitie met de klasse van Ziyech. In de turkse competitie wordt een middelmatige speler een veel hoger salaris aangeboden dan wat diezelfde middelmatige speler aangeboden zou krijgen in de eredivisie.

23 augustus 2019 om 19:39

Feghouli, yusuf yazici(nu Lille), Ljajic, Seri, Belhanda, E. mor (in potentie), A. omur zitten allemaal in het zelfde rijtje kwa klasse met Ziyech. En die verdienen allemaal een miljoentje of 2 minder.

12 miljoen voor Wanyama is echt een schijntje... Mochten de salariseisen en aanbod redelijk overbrugbaar zijn dan is dit echt een aanwinst voor Club Brugge.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren