Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Russen zetten voormalig Ajax-aanvaller te koop

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur speelde indrukwekkend goed tegen Arsenal, al eindigde de Noord-Londense derby in een gelijkspel. Spits Harry Kane denkt in ieder geval dat the Spurs in de top vier kunnen eindigen. “We hebben gewonnen van Manchester City, we hadden moeten winnen van Liverpool en ook van Arsenal. Het seizoen is nog lang, maar ik heb er een goed gevoel over”, vertelt de doelpuntenmachine. (Sky Sports)
/
Thiago Silva wordt door Dunga steevast genegeerd, maar legt het bijltje er niet bij neer. De verdediger van Paris Saint-Germain zegt niet van plan te zijn te stoppen met zijn interlandloopbaan: “Nee, mij niet gezien! Ik droom van het tenue en als ze me nodig hebben, dan ben ik er klaar voor om mijn land te helpen. Ik moet de beslissing van de coach accepteren en hard blijven werken”, reageert de 58-voudig international. (Globo Esporte)
/
Aras Özbiliz verdiende met uitstekend spel bij Kuban Krasnodar een transfer naar Spartak Moskou. Daar komt de ex-Ajacied echter niet aan spelen toe en de verwachting is dat Özbiliz op de transferlijst gezet gaat worden. Özbiliz is niet de enige die zal moeten vertrekken bij de club van Quincy Promes: er worden in ieder geval vier spelers weggesaneerd bij de club uit de Russische hoofdstad. (Match)
/
Léonard Kweuke wordt graag de nieuwe aanvalsleider van Galatasaray. “Natuurlijk. Galatasaray is een topclub en is een club naar mijn hart, waar ik graag voor zou willen spelen. Ik ben 28 jaar en heb nog een contract tot 2016 bij Rizespor. Wesley Sneijder? Hij is een geweldige nummer tien, welke spits zou nou niet met hem willen samenspelen?”, vraagt de 28-jarige Kameroener zich hardop af. (Diverse Turkse media)
/
Steaua Boekarest is in opspraak geraakt nu blijkt dat men nooit de benodigde veiligheidspapieren voor het stadion in bezit heeft gehad. Dat betekent dat de Europa League-finale van 2012 ook nooit in de Nationaal Arena afgewerkt had mogen worden en waarschijnlijk haakt Boekarest nu ook af als speelstad voor 2020. Steaua speelt zijn thuiswedstrijden nu verplicht in Cluj, 450 kilometer verderop. (ProSport)
Aras Özbiliz zou goed passen in de...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was dunga bang sat hij gebleseerd zou raken? Anders is dunga raar

10 november 2015 om 21:04

*dat

10 november 2015 om 21:20

Het valt mij enorm op dat jij nooit eens de clue van een artikel begrijpt. Lees je het wel of zie je een naam staan en reageer je direct?

10 november 2015 om 21:29

Wat is er raar aan wat hij zegt?

10 november 2015 om 21:32

Hoezo begrijp ik het niet, ik begrijp het meer dan jouw

10 november 2015 om 21:38

Meneer Silva speelde afgelopen WK zo slecht dat hij nu genegeerd word maarja dan snap ik niet dat David wel mag komen, speelde nog slechter dan Silva.

10 november 2015 om 21:43

Dat bedoelde ik ook een beetje

11 november 2015 om 08:19

Weet niet wie jij voor je hebt, maar Silva was de enige die de boel nog bij elkaar wist te houden en een stabiele factor achterin. Toen hij niet mee deed tegen Nederland zag je pas echt goed hoe alles uit elkaar viel.

Tottenham heeft veel mensen verrast dit seizoen. Ik gun ze dit jaar de top vier. Hopelijk zal Eriksen een transfer maken, wordt zo onderschat! Ik zou hem bij Barca wel willen zien.

Kweuke is dus totaal geen speler voor gala. Veel te houterig en speelt op guus geluk. Wij hebben een speler nodig als Son Heung Min!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren