Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ronaldinho wijst aanbieding af en kiest voor MLS

Laatste update:
/
Frank Lampard lijkt niet naar Crystal Palace te gaan. Manager Alan Pardew spreekt de middenvelder geregeld, maar zegt niet over de komst van Lampard te hebben onderhandeld. (Croydon Advertiser)
/
Steven Gerrard kan zijn loopbaan afsluiten in China. Hebei China Fortuna, waarbij ook onder anderen Gervinho onder contract staat, heeft de middenvelder een aanbieding gedaan. (Diverse Chinese media)
/
Ronaldinho speelt volgend seizoen in de Major League Soccer. São Paulo informeerde naar de aanvallende middenvelder, maar kreeg nul op het rekest. (Diverse Braziliaanse media)
/
Amkar Perm heeft bij monde van directeur Igor Rezvuhin toegegeven dat Spartak Moskou een bod heeft uitgebracht op Aleksandr Selikhov. Het gaat naar verluidt om circa drieënhalf miljoen euro. (Sport-Express)
/
Luís Fabiano gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag bij Ponte Preta. De 36-jarige aanvaller begon zijn carrière in 1998 ook bij de club uit Campinas. (Globo Esporte)
/
Jonathan Cafú lijkt verder te gaan bij Lazio. De club uit Rome heeft Ludogorets laten weten bereid te zijn om aan de vraagprijs van twaalf miljoen euro te voldoen. (Calciomercato)
Denk jij dat Ronaldinho volgend seizoen in de MLS speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best raar van ronaldinho 1 jaar geen club en nu voor volgend seizoen opties hoop dat hij in de west conference gaat spelen en het liefst voor de whitecaps

Vind het nog steeds jammer dat hij zo vroeg is beginnen afbouwen en terug keerde naar Brazilie.
Hij was nog maar 30 of 31 jaar in 2010 of 2011. Ik hoop dat Messi ook niet er zo zal over denken om bijvoorbeeld binnen 2 jaar te stoppen bij Barcelona.

Kijk naar Ronaldo hij leeft met de gedachte nog jaren door te willen gaan bij Real Madrid.

Persoonlijk denk ik dat iedere topspeler makkelijk tot men 32/33 is hun topvorm moet kunnen vasthouden.
Daarna gaat de natuur natuurlijk ook een rol spelen maar toch kunnen ze nog 2 jaar van waarde blijven. Zeker topspelers als Ronaldinho, Messi of Tevez. Als ze dan eenmaal 34 of 35 zijn kunnen ze afbouwen bij een mindere ploeg en dan uiteindelijk rond de 36 of 37 jaar met pensioen gaan.
Iedere speler verschilt natuurlijk en niet iedereen kan tot 36, 37 of zelfs 38 jaar van belangrijke waarde blijven.

Ik denk dan ook dat Messi hooguit tot zijn 33 of 34ste bij Barcelona zal blijven terwijl Ronaldo aan heeft aangegeven door te willen gaan tot hij er 41 is, al zal dat niet gaan want hij zal ook nog wel aanvoelen dat zijn lichaam zal afbouwen maar het is wel knap dat Ronaldo aangeeft er alles zal proberen voor doen om zo lang mogelijk bij Real te kunnen blijven spelen. Dat vond ik zeer jammer bij Ronaldinho en ik vrees voor Barcelona dat Messi op een jongere leeftijd dan Ronaldo zal stoppen, jammergenoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren