Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/9): Roberto Carlos doet open sollicitatie

Laatste update:
/
De clubleiding van Manchester United vond het niet erg dat David Moyes geen kampioen werd, maar wel dat het hem zelfs niet lukte om plaatsing voor de Champions League af te dwingen. Dat denkt Christian Purslow, oud-bestuurder van Liverpool. “De sponsoren verwachten dat, de spelers hebben contracten op basis van de Champions League. Als het niet lukt om je te plaatsen voor dit toernooi, is dat enorm schadelijk”, klinkt het. (Sky Sports)
/
Juan Iturbe speelt ook komend seizoen bij Hellas Verona. Althans, de van FC Porto gehuurde aanvaller gaat niet naar een andere club in Italië. “Er is namelijk geen club in Italië die hem kan betalen”, zegt Hellas-directeur Giovanni Gardini. Hellas heeft een optie om Iturbe voor vijftien miljoen euro te kopen. Dat gaat de club uit Verona ondanks de flinke investering doen, zo bevestigt Gardini. (Sky Italia)
/
Roberto Carlos speelde nooit in de Bundesliga, maar hoopt er de eerste Braziliaanse coach te worden. De voormalig linksback van onder meer Real Madrid begon zijn trainerscarrière bij Anzhi Makhachkala en staat inmiddels in Turkije voor de groep bij Sivasspor. “Maar ik denk natuurlijk aan topcompetities, bijvoorbeeld de Bundesliga. Die is ongelooflijk attractief, ik zou er graag als eerste Braziliaan aan de slag gaan”, klinkt het. (BILD)
/
Een jeugdinternational van Engeland die indruk maakt bij Sporting Portugal, het is echt waar. De twintigjarige Eric Dier doet het zo goed, dat André Villas-Boas hem naar Zenit Sint-Petersburg wil halen. Dier heeft in Portugal een verbintenis tot medio 2016 en zijn contractueel vastgestelde afkoopsom bedraagt twintig miljoen euro. Villas-Boas probeert het, misschien tegen beter weten in, met een openingsbod van 4,5 miljoen euro. (Izvestia)
/
Marc Albrighton heeft geen flauw idee wat de toekomst brengt. De 24-jarige middenvelder wil graag bij Aston Villa blijven, maar hij heeft nog niets gehoord van de club van Ron Vlaar en Leandro Bacuna. “Ik adem Aston Villa, dus ik wil dolgraag blijven”, klinkt het. Diverse andere verenigingen uit de Premier League liggen op de loer om Albrighton op permanente basis over te nemen. (Birmingham Mail)
Roberto Carlos heeft laten zien toe te zijn aan een hoger niveau

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De mensen die ja hebben gestemd;
waarom precies (behalve naambekendheid??)

24 april 2014 om 17:10

Ik denk omdat hij het goed doet bij Sivasspor in Turkije. Ook als is het geen topcompetitie, Hij laat wel goed dingen zien door bijv mooi voetbal te laten spelen. Dus hij is wel toe aan een volgende stap.

24 april 2014 om 17:11

omdat hij met sivasspor redelijk hoog staat en sivasspor is niet echt een club waarbij je meteen denkt: wauw.

24 april 2014 om 17:27

Je kunt ook Ja stemmen zonder Wauw te denken.

24 april 2014 om 17:49

Waarom heb jij dan waarschijnlijk op nee gestemd?

Geweldig talent die Iturbe. Die gaat die 15 miljoen dubbel terug verdienen

24 april 2014 om 17:16

Niks voor Milan dan?

15 miljoen euro is nou niet een heel hoog bedrag.

24 april 2014 om 17:22

Die 15 miljoen geld alleen voor Hellas, want dat is vooraf afgesproken. Een andere club zal het dubbele moeten betalen.

24 april 2014 om 17:27

Zou zeker een hele goede speler voor Milan zijn, maar Hellas heeft een clause waarvoor ze hem voor 15 miljoen over kunnen nemen. Dan moet Milan wel met een heel goed boed komen wil Hellas hem meteen doorverkopen. En dat geld is er helaas niet bij Milan op het moment. En het geld dat ze hebben moet op andere plekken geinvesteerd worden

Denk wel dat Roberto een hoop heeft geleerd van Hiddink

24 april 2014 om 17:50

Van Hiddink? Hoezo dat dan?

24 april 2014 om 17:58

was zijn trainer in de tijd bij anzi

24 april 2014 om 19:21

Dankjewel, was ik even vergeten.

Doet het verder prima bij Sivasspor.

Die Hellas directeur praat onzin. Een club als Roma kan 30 milj. Willen trouwens Martinez en die kost rond dat bedrag. of meer op tafel leggen. Kdenk ook juventus. Kweet niet wat de nieuwe eigenaar met inter van plan is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren