Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Renato Tapia verlaat Feyenoord op korte termijn

Laatste update:
/
Juventus neemt Cristian Romero voor vijftien à twintig miljoen euro over van Genoa en laat hem dinsdag keuren. De centrale verdediger wordt vervolgens waarschijnlijk meteen verhuurd aan Atalanta. (Sky Italia)
/
Juventus kan Luca Pellegrini eveneens meteen verhuren. De onlangs van AS Roma overgenomen linksback staat in de belangstelling van Cagliari en SPAL. (La Gazzetta dello Sport)
/
Feyenoord is al geruime tijd akkoord met een Mexicaanse club over een transfer voor Renato Tapia. Nu de Copa América erop zit, zal de deal op korte termijn bekendgemaakt worden. (KuipTalk)
/
Bartlomiej Dragowski heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in de Premier League. Fiorentina moet daarom op zoek naar een nieuwe doelman en denkt daarbij aan de bij Juventus overbodige Mattia Perin. (Tuttomercatoweb)
/
Napoli is de onderhandelingen met het kamp-Mauro Icardi begonnen. I Partenopei bieden de spits, die mag vertrekken bij Internazionale, een jaarsalaris van 7,5 miljoen euro plus bonussen. (Sky Italia)
/
Crystal Palace neemt op korte termijn Jordan Ayew over van Swansea City en wil nog een nieuwe spits. The Eagles denken aan een rentree van Michy Batshuayi, die vorig seizoen al werd gehuurd van Chelsea. (The Times)
Vind jij dat Feyenoord Renato Tapia eigenlijk aan boord moet proberen te houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Al geruime tijd akkoord.' Dan zal hij vast te weinig opleveren. Op basis van zijn prestaties op de Copa had ik toch gehoopt op minstens vijf miljoen

8 juli 2019 om 15:56

Zou er ergens geen gekke club zijn die 10 miljoen zou neerleggen voor iemand die goed speelt in de copa...

8 juli 2019 om 15:57

Ik las verhalen van tussen de 1,2 mln en 4 mln. Daar kan je niet veel mee 😬

8 juli 2019 om 16:51

@njfromvol

daar kan Feyenoord weer wat transfervrije of goedkope meuk mee halen zoals een Bruno Martins Indi bijvoorbeeld

8 juli 2019 om 17:09

Japie, laten we hopen dat ze wat creatiever scouten dan dat

8 juli 2019 om 16:34

Typisch Feyenoord weer... dan wacht je inderdaad toch even de Copa af. Mocht ie in de groepsfase er al uit gaan verlies je hooguit een half miljoen. Nu kan je m makkelijk voor 5-7 mil kwijt.

Nounou, Juve blijft verdedigers halen en doorverhuren. Als ze die 15-20M niet uitgeven en bovenop het befaamde De Ligt bod doen, dan kunnen ze die transfer eindelijk afronden.

Dan ben ik nou alweer klaar met Stam, als hij niet eens Tapia de kans gunt.
Tapia is in potentie je beste speler, als je die geen kans en het vertrouwen geeft dan snap je het volgens mij allemaal niet zo.

8 juli 2019 om 17:36

En daar is meneer Raubaht weer. Volgens jou is Tapia zelfs de beste speler van de Eredivisie. Zo goed is meneer Tapia niet anders stond hij allang basis. Dat hij bij Peru in de basis staat zegt helemaal niks omdat ze concurrenten nog slechter zijn dan Tapia.

8 juli 2019 om 18:01

Als die spelers daar zo slecht zijn, waarom komen ze zelfs tot de finale? Ook op het WK deden ze het leuk...

8 juli 2019 om 20:16

Je kan als spelers niet goed genoeg zijn maar als team wel goed. Ik zeg alleen dat de concurrenten van Tapia slechter zijn.

Ik snap niet waarom niet Tapia de keuze eens niet krijgt. Hij doet het echt niet onaardig en speelt bij Peru in de basis.

8 juli 2019 om 17:35

Speelt bij Peru in de basis ja. Heb jij ze concurrenten gezien voor die positie?

8 juli 2019 om 17:49

Peru volg ik niet echt, maar ik snap niet dat Feyenoord het überhaupt niet probeert met hem.

8 juli 2019 om 18:02

Zolang die het daar ook eens goed doet snap ik jouw opmerking niet. Nog even en je roept dat de Ligt in oranje basis is omdat er geen andere topper er is naast van Dijk.

Had Tapia wel wat gebonden voor Twente. Zullen vast geen geld ervoor hebben. En moet toch zeggen dat Tapia bij Willem2 het prima deed snap niet dat hij geen kans kreeg bij Feyenoord.

Tapia past niet in het risicoloze spel wat Feyenoord hanteerde en wilde zelf weg. Speelde overigens gewoon een prima toernooi.
Zonde dat van Bronckhorst geen kijk heeft op zulke spelers en dat hij er klaar mee was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren