Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real vraagt vijftig miljoen euro voor international

Laatste update:
/
Bruma kan via een omweg alsnog in de wereldtop belanden. Toen de vleugelspeler bij Sporting Portugal speelde werd hij gezien als een van de grootste talenten ter wereld, maar bij Galatasaray en Gaziantepspor wilde het niet vlotten. Nu verhuurt Galatasaray hem aan Real Sociedad en daar doet Bruma het prima. Het heeft de aandacht getrokken van scouts van Borussia Dortmund. (BILD)
/
Anders Christiansen komt wellicht in de Eredivisie terecht. De 25-jarige middenvelder van Chievo staat in de belangstelling van Malmö FF én sc Heerenveen. De Friezen toonden in september 2014 ook al serieuze interesse in de drievoudig A-international van Denemarken, maar FC Nordsjaelland wilde hem toen niet laten gaan. Christiansen heeft bij Chievo nog een contract voor twee seizoenen. (Sky)
/
De toekomst van Toni Kroos ligt mogelijk in Engeland. De Duitser is niet gelukkig bij Real Madrid, omdat hij niet zeker is van een vaste basisplaats. Chelsea heeft interesse, maar er zal een gigantisch bedrag op tafel moeten komen om een transfer mogelijk te maken: the Blues zullen dik vijftig miljoen euro moeten betalen voor de handtekening van Kroos. Manchester United en Liverpool hebben eveneens belangstelling. (Daily Star)
/
Omdat Saido Berahino afgelopen zomer een toptransfer naar Tottenham Hotspur misliep, blijft de aanvaller interessant voor andere clubs. Bij West Bromwich Albion is Berahino de draad helemaal kwijt, maar Leicester City ziet wel brood in een samenwerking. Berahino moet bij the Foxes de druk van de schouders van Jamie Vardy nemen; de sensatiespits begint vermoeidheidsverschijnselen te vertonen. (Daily Mirror)
/
Napoli verhoogt het bod op jeugdinternational Alberto Grassi. De koploper van de Serie A had in een eerder stadium al vijf miljoen euro geboden op de twintigjarige middenvelder en dat bedrag gaat nu verhoogd worden naar zeven miljoen euro. Of Atalanta met dat bedrag akkoord gaat is nog maar de vraag, want Grassi heeft in Bergamo nog een verbintenis tot medio 2020. (Sky Italia)
Toni Kroos past beter in ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat United hem haalt! Fantastische voetballer

16 januari 2016 om 15:25

Hoop het echt heel erg van niet. Vind Kroos echt een fantastische voetballer maar United heeft een speler nodig die het spel versnelt ipv vertraagt.

16 januari 2016 om 15:40

Mwoah ik denk best dat hij United kan helpen domineren op het middenveld waardoor Schweinsteiger misschien ook beter gaat renderen.

Ik hoop dat hij bij Real blijft!! Idd fantastische voetballer.

Hoeveel heeft kroos gekost voor real madrid

16 januari 2016 om 15:30

25 mil.

'Niet zeker van een basisplaats'. Nou ik kijk alle wedstrijden van Real en Kroos heeft welgeteld 2 wedstrijden op de bank gezeten. Get your facts together VZ.

16 januari 2016 om 16:19

Het gaat om de wedstrijden die hij niet op de bank begon, als basisspeler dus.

16 januari 2016 om 18:21

Is ook op 1 hand te tellen..

Grappig. De laatste reports vertellen dat Kroos gelukkig is onder Zidane. Plus met de transferban aanstaande gaat Kroos niet verkocht worden.

16 januari 2016 om 16:38

Denk dat dit bericht nog onder benitez was. Maar hij is gwn gelukkig obder zidane en met die transferban gaan we niemand verkopen

Ieder team dat ervoor kiest om met een wat dieper spelende spelmaker te voetballen (rond de middenlijn), wordt beter van Kroos. Echt een zeldzaam talent heeft die jongen.

Aangezien kroos niet echt populair qua verkoop van shirts en goedkoop gehaald is denk ik dat ie toch plaats moet gwn maken voor wat ik denk pogba. Dan betaalt real nog een max 50 miljoen erbij en zidane is blij

16 januari 2016 om 17:03

En Pogba kan de vrijeschoppen dan voor zijn rekening nemen.

16 januari 2016 om 18:30

Pardon? Hoe wil je de meastro Kroos vervangen door een overhypte Pogba? En wat weet jij van de shirtverkoop als ik vragen mag?

Ik vind Toni Kroos de meest overschatte voetballer. Hij heeft geen techniek, zijn spel is risicoloos alleen maar ballen afspelen in de breedte en hij scoort zowat nooit. En ten slotte zijn handelsnelheid is erg traag.

16 januari 2016 om 20:20

Haha wat jij zegt is echt pure onzin! Geen techniek?? Denk dat je hem nooit heb zien spelen. En zijn crosspasses zijn gwn een van de beste ter wereld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren