Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real mag Zidane dankbaar zijn voor Ödegaard

Laatste update:
/
Lucas Leiva geeft toe dat hij niet weet of zijn toekomst bij Liverpool ligt. De 28-jarige middenvelder wordt begeerd door Napoli, waar zijn ex-trainer Rafael Benítez werkt, en sluit een vertrek van Anfield niet uit. “Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik nooit over een nieuwe uitdaging nadenk. Maar ik kan jullie niet vertellen wat er gaat gebeuren, want dit is voetbal en daarin weet je het echt nooit”, geeft de Braziliaan aan. (Liverpool Echo)
/
Barcelona heeft de kans laten liggen om Antoine Griezmann te halen. De toenmalig Real Sociedad-aanvaller was in de zomer van 2011 een belangrijke kandidaat om te worden toegevoegd aan de selectie van trainer Josep Guardiola, maar de huidige Bayern München-coach gaf destijds de voorkeur aan Alexis Sánchez. De Chileen verkaste een half jaar geleden naar Arsenal, Griezmann ging naar Atlético Madrid. (Sport)
/
Real Madrid heeft de komst van Martin Ödegaard voor een groot deel te danken aan Zinédine Zidane. Het Noorse toptalent werd overgenomen van Strömsgodset IF en bij Real zal hij in eerste instantie terechtkomen in het B-elftal, dat wordt getraind door de voormalig topvoetballer uit Frankrijk. De kans om te werken met de wereldtopper van weleer was voor Ödegaard een belangrijke reden om voor de Koninklijke te kiezen. (Sky Sports)
/
West Bromwich Albion hoopt een middenvelder op te kunnen pikken in de Jupiler Pro League. Kara Mbodj speelt nu nog voor Racing Genk, maar de international van Senegal staat in de belangstelling van the Baggies, die een kleine zeven miljoen euro voor hem zouden willen betalen. Het is echter de vraag of dat genoeg is, want Genk meent dat de verdedigende middenvelder minstens negen miljoen waard is. (Daily Mail)
/
Fiorentina weet al wie de opvolger van Juan Cuadrado zou moeten worden. Als de vleugelspeler deze week verkast naar Chelsea, dat bereid is om 35 miljoen euro op tafel te leggen, wil de club uit Florence zich melden bij AS Monaco. De twintigjarige Lucas Ocampos verruilde River Plate in de zomer van 2012 voor de Ligue 1-club en la Viola ziet in de talentvolle Argentijn naar verluidt de ideale vervanger van Cuadrado. (Le 10 Sport)
Martin Ödegaard heeft een prima beslissing genomen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat begrijp ik wel, een kans om te leren van in mijn mening de briljantste speler ooit op de velden is een geweldige kans. Nu maar hopen dat odegaard Indruk weet te maken op Zidane en dat hij veel bij gaat leren.

28 januari 2015 om 16:43

Idd Zidane was een meester in de eenvoud!! Als je hem zac spelen leek voetbal oh zo simpel!!! Als hij het kan overbrengen op zijn spelers gaat hij ook een (heel) mooie trainers loopbaan tegemoet!!!!

28 januari 2015 om 17:58

Yup, heel slim van real! Toptalenten halen en laten trainen door zidane. Over een jaartje of 2 zijn zowel de talenten als zidane er klaar voor ok over te stappen naar het eerste! Heel slim!

Meest indrukwekkende vondt ik toch echt Ronaldinho, maar Zidane zeg je natuurlijk geen nee tegen! Ik snap Ödegaard helemaal, zeker dat die niet naar Ajax is gegaan....... Wie wil nu niet al veel geld verdienen op zijn 16e? En lekker in een warm land heel het jaar?

28 januari 2015 om 17:05

Valt wel mee hoor, het is maar 3 graden warmer dan hier nu in Madrid.

28 januari 2015 om 22:47

Vandaag was het 13 graden hier.

Ik denk dat die jongen wel na een seizoen uit wordt geleent en dan getest wordt. Als hij het daar redt wordt het wat, zo niet dan wordt het wss nooit meer wat tenzij hij geblesseerd raakt. Ik geloof zelf ook nooit veel kansen geven want als je talent hebt dan hoor je te slagen mits je fysiek en fit 100% bent. Blessures kunnen voor komen en daar doe je helaas niet al te veel tegen aan.

Ach ja bij Ajax had hij van Bergkamp kunnen leren, bij Man Utd van Giggs, etc. Het gaat er meer om wie het mooiste verhaaltje eromheen breidt om hem binnen te hengelen en als zo'n talentje niet kan kiezen wordt het een wedstrijdje wie de grootste zak met geld biedt.

28 januari 2015 om 16:17

Bergkamp was een spits, in mijn ogen een van de beste allertijden, maar Zidane net als odegaard een middenvelder ook een van de beste allertijden. Ik zou toch voor zidane kiezen in zin situatie. Buiten al het geld om.

Dat mensen Odegaard durven te vergelijken man Halilovic schandalig gewoon..

28 januari 2015 om 16:15

* Met Halilovic.

28 januari 2015 om 16:21

Halilovic is een betere talent op dit moment. Maar dat is mijn mening.

28 januari 2015 om 16:37

Halilovic is niet normaal Iniesta en Messi in 1

28 januari 2015 om 17:21

oke zo goed is halilovic nou ook weer niet

Ik moet het nog maar zien met die Odegaard, supertalent natuurlijk, maar of het er ook uitkomt? En al helemaal bij een Real Madrid, ik had hem liever naar een andere club zien gaan (ajax of iets vergelijkbaars) Verder is het natuurlijk wel begrijpelijk, hoeveel 16 jarigen kunnen nou zeggen dat ze zoveel verdienen op jaarbasis.

danzij zidane kwam varane ook.

En dat bleek een succes, misschien bij odegaard ook

28 januari 2015 om 17:32

Verschil is dat varane bijna hoogstpereoonlijk is gehaald door zidane, odegaard wil er heen om zidane trainer is. Klein verschil

Snap niet waarom iedereen zijn transfer zo'n slecht idee vond. Hij speelt in 't B-team en heeft als coach Zidane en een mooi salaris wat wil je nog meer? Hoop dat hij kan uitgroeien en later een waarde is voor Real. Ook hoop ik ooit Zidane trainer te zien voor Real.
Weet iemand hoe hij 't daar doet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren