Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid stuurt middenvelder naar Liverpool

Laatste update:
/
Nicolás Gaitán lijkt aan zijn laatste maanden bij Benfica bezig te zijn. De Argentijn werd in afgelopen twee transferperiodes al met diverse Europese topclubs in verband gebracht, maar tot een vertrek uit Lissabon kwam het nog niet. In de aankomende zomer moet het er dan van gaan komen voor Gaitán, want Paris Saint-Germain heeft serieuze belangstelling en wil een bod gaan uitbrengen. (A Bola)
/
Emmanuel Adebayor is sinds zijn mislukte overgang naar West Ham United niet meer aan de beurt gekomen bij Tottenham Hotspur. Mauricio Pochettino ontkent echter dat hij een slechte relatie heeft met de aanvaller: 'De relatie tussen ons is uitstekend, maar het probleem is dat ik voor iedere wedstrijd maar achttien spelers mag selecteren", aldus Pochettino. Tottenham speelt zondag overigens tegen West Ham. (Daily Mirror)
/
Casemiro wordt komend jaar mogelijk opnieuw uitgeleend door Real Madrid en Everton is een van de opties. Manager Roberto Martínez ziet de komst van de Braziliaan wel zitten en houdt de verrichtingen van de jongeling scherp in de gaten. De 22-jarige controleur kwam al in 2013 naar Madrid, maar werd begin dit seizoen verhuurd aan FC Porto. Ook in het seizoen 2015/16 mag hij nog elders ervaring opdoen. (Daily Mirror)
/
België ziet binnenkort het zoveelste grote talent op jonge leeftijd naar Engeland vertrekken. Volgende in de lange rij is waarschijnlijk de zestienjarige Din Sula, die afkomstig is van tweedeklasser Oud-Heverlee. De Belg met Kosovaarse roots loopt momenteel stage bij Aston Villa en volgens de eerste berichten maar hij een goede indruk. The Villans zetten onder meer Christian Benteke in om de tiener te overtuigen. (Het Laatste Nieuws)
/
Royal Antwerp FC staat op de rand van een faillissement. De club heeft binnen twee weken een half miljoen euro nodig om te kunnen overleven en als dat geld er niet komt, wordt de stekker eruit getrokken. Dat is niet alleen slecht nieuws voor fans van de club, maar ook voor de vele schuldeisers: bij een faillissement kunnen zij namelijk definitief fluiten naar hun geld. (Gazet van Antwerpen)
Zie jij Casemiro nog doorbreken bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Casemiro is zeker een sterke middenvelder. Maar je moet van wereldklasse zijn om bij rm door te breken

Hij is goed maar niet goed genoeg voor real want zie eerder binnenkort pogba spelen bij real
Zie zelfs youri tielemans eerder spelen bij real dan hem

21 februari 2015 om 18:15

Haha, weer een Nederlander die Tielemans enkel van naam kent? Heel groot talent hoor maar zal nog veel boterhammen moeten eten om bij de Europese top mee te kunnen. Defour heeft minder talent, maar is momenteel veel en veel beter.

21 februari 2015 om 18:25

Maar hij is voor de toekomst net als die odegaard en halilovic jongens zoals dit kunnen net als eriksen worden of beter en als jr beter word kan je wel een basis plek bij real krijgen

21 februari 2015 om 18:30

Hij wil dat niet. Hij wil eerst z'n school in België afwerken. Dan lijkt het me ook logisch dat hij geen stappen wil overslaan door direct naar Real te gaan.

21 februari 2015 om 22:47

@Belgunner. Ik dacht dat Barca hem al had gekocht en toen had terug geleend. Het kan zijn dat ik het fout heb.

22 februari 2015 om 21:09

Semo7o
Da's een gerucht,dat je niet moet geloven. Het slaat nergens op.

Jammer van Royal Antwerp, (een van de) oudste club(s) van België. Ben zelf woonachtig in Roosendaal dus ben weleens een paar keer gaan kijken. Zeker een club met traditie. Vergelijkbaar met Sparta Rotterdam in Nederland in mijn optiek, alleen weliswaar Europees meer succes geboekt. Maar ja, maatje van me speelde er 1 seizoen geleden nog, nooit echt doorgebroken, maar momenteel speelachtig in de zondag 1e klasse waar die beter verdiend dan bij Antwerp zou hebben verdiend.

Met vriendelijke groet,
Punten Slijper

Wat een titel weer. Klopt ook geen bal van. (Club) stuurt speler naar (stad).... Doe gewoon everton, of alleen madrid. zielig dit weer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren