Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid schrijft naam van opvolger Varane op

Laatste update:
/
Atlético Madrid en Benfica kunnen het maar niet eens worden over Nicolás Gaitán en dat is slecht nieuws voor Juventus. Atlético heeft 25 miljoen euro geboden op Gaitán, maar daar neemt Benfica geen genoegen mee. De kampioen van Spanje richt de aandacht nu op Juan Iturbe van Hellas, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met Juventus. Iturbe heeft een vraagprijs van zo’n dertig miljoen euro. (AS)
/
De toekomst van Ezequiel Lavezzi hangt voor een groot deel af van de toekomst van landgenoot Ángel Di María. Als Di María van Real Madrid naar Paris Saint-Germain trekt, dan is Lavezzi niet langer nodig in de hoofdstad van Frankrijk. Dat weet Cesare Prandelli ook. De ex-bondscoach van Italië is tegenwoordig hoofdtrainer van Galatasaray en hij wil Lavezzi graag naar Istanbul halen. (Corriere dello Sport)
/
Chelsea heeft zich bij Real Madrid gemeld voor Raphaël Varane en dus moet Real Madrid in actie komen. Mocht Varane daadwerkelijk vertrekken uit de Spaanse hoofdstad, dan is Iñigo Martínez degene die hem moet opvolgen. De felbegeerde mandekker van Real Sociedad is zeker niet goedkoop: hij heeft bij zijn club een contractueel vastgestelde afkoopsom van dertig miljoen euro. (Marca)
/
Pablo Hernández, voor de komst van Wilfried Bony met een transfersom van circa zeven miljoen euro de recordaankoop van Swansea City, heeft het vliegtuig gepakt. De vleugelspeler is op weg naar het Midden-Oosten: de 29-jarige Spanjaard gaat naar Al-Arabi in Qatar. Barcelona-middenvelder Xavi werd en wordt ook in verband gebracht met die club, al lijkt zijn toekomst in New York te liggen. (Daily Mirror)
/
Anderlecht denkt aan de komst van Daniel Van Buyten. De recordkampioen van België is door het vertrek van Cheikhou Kouyaté op zoek naar een nieuwe leider van de defensie en Van Buyten is momenteel clubloos. De 36-jarige verdediger speelde een uitstekend WK en Anderlecht denkt dat Van Buyten in ieder geval nog een seizoen van waarde kan zijn. De routinier kan ook naar het ambitieuze Red Bull Leipzig uit de 2. Bundesliga. (Het Laatste Nieuws)
Zie jij Ezequiel Lavezzi de overstap maken naar Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lavezzi naar Gs....
Hoop het wel, maar of het realistisch is weet ik niet.
Speelde een goede wedstrijd tegen Nederland (eerste helft vooral)

16 juli 2014 om 21:52

Als Di Maria naar PSG vertrekt sluit ik niet uit dat Lavezzi zijn heil ergens anders zoekt, Aangezien PSG in de competitie niet meer dan 4 non-eu spelers mag opstellen en Silva Luiz Maxwell en zCavani lijken mij zekerheidjes, Met Di Maria daarbij word het al passen en schuiven, En dan ben ik Lucas nog vergeten die als talent zijnde ook nog vlieguren moet maken, Lavezzi zou kunnen vertrekken maar ik zie hem eerder naar Italie Spanje of Engeland gaan.

16 juli 2014 om 22:09

Volgens mij wou Cavani weg bij Psg

16 juli 2014 om 22:24

Klopt maar voor zover lijkt geen club een bedrag van 70 miljoen voor hem te betalen, En terecht.

16 juli 2014 om 22:38

Ik verwacht eigenlijk dat Maxwell dit seizoen niet veel aan spelen toe gaat komen. Ik verwacht erg veel van het Franse talent Digne. Dit zou natuurlijk ook weer goed uitkomen met de EU-regel. Het zou wel erg mooi zijn als ze Di Maria weten te strikken en Lavezzi weten te verkopen. Wanneer Cavani vertrekt kun je Lucas, Thiago Silva, David Luiz en Di Maria opstellen. Wel vraag ik me af of Dani Alves nog gaat komen. Iemand die hier meer over weet? Ik hoop dat van der Wiel aan spelen toe gaat komen. PSG heeft wel een gruwelijk team hoor..

Sirigu
v.d. Wiel
T. Silva
David Luiz
Digne
Cabaye
Matuidi
Verratti
Lucas
Ibrahimovic
Di Maria
16 juli 2014 om 22:52

Je kan dan toch Maxwell verkopen en dan Digne op LA zetten

Denk niet dat Real Varane laat gaat. Bovendien is hij niet eens nodig, we hebben Cahill, Iva, Terry, Zouma en Chalobah verdient ook een kans, laat Varane maar lekker in Madrid blijven.

16 juli 2014 om 21:13

Varane is zowat het grootste talent ter wereld. Aanvallers worden altijd meer gehyped, maar Varane speelde echt indrukwekkend onder Mourinho. Jammer dat hij onder Ancelotti minder vaak mag spelen.
Varane zou bij elke PL-ploeg in de basis staan, ook bij Chelsea. Maar Real zal hem niet laten gaan.

16 juli 2014 om 21:16

Oe minder spelen? Hij is een half jaar geblesseerd geweest -.-

16 juli 2014 om 21:19

Tuurlijk zou hij een versterking zijn voor elke club, maar we hebben hem niet nodig, liever Chalobah bij selectie halen.

16 juli 2014 om 21:29

Echt nodig is hij niet nee, Terry en Cahill deden het heel goed vorig seizoen. Ken Chalobah niet, is hij een groter talent dan Zouma?

16 juli 2014 om 21:39

Chalobah is een grote en sterke verdediger, maar kan ook op het middenveld spelen. Fysiek sterk en moeilijk van de bal te zetten, kan ook goed koppen en is voor een verdediger best snel. Een soort Yaya Toure die een verdediger is. Of hij een groter talent is dan Zouma weet ik niet, want Zouma ken ik niet zo goed. Weet alleen dat hij bij Asse speelde, maar had geen basis plek. Misschien valt hij straks in en kan ik hem nog zien spelen.

16 juli 2014 om 21:43

Ok, bedankt

Varane zal niet vertrekken! Hoeveel keer nog!

Zou Van Buyten niet een goeie aankoop zijn voor Psv? Die man barst van ervaring en is gratis op te halen en op basis van zijn prestaties op het wk, zeker een meerwaarde voor de defensie.

16 juli 2014 om 21:27

Heb vandaag gelezen dat er veel Europese subtoppers en ook enkele topclubs hem willen o.a. Napoli, Atletico, AS Roma, Marseille en Olympiakos willen hem. Dus ik zie hem niet naar Anderlecht/psv gaan, maar je weet het nooit. Je kan maar proberen

Eerste bericht kan al niet meer doorgaan: Iturbe is vandaag verkocht aan AS Roma. Atletico Madrid zal dus, net als Juventus, opzoek moeten naar een andere flankspeler.

Haha RM gaat Varane echt niet wegdoen. Ze zijn veel slimmer dan dat in Madrid.

Zou heel erg dom zijn om Varane weg te doen. En dan ook nog eens aan Chelsea.. Heeft nog niet echt de kans gekregen bij Real en niet echt een goed WK gespeeld naar mijn mening. Maar zit vreselijk veel potentie in.

Gaitan was toch een paar jaar geleden een speler die iedereen wilde?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren