Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid reserveert zestig miljoen euro voor Italiaan

Laatste update:
/
De sportieve toekomst van Juan Cuadrado wordt momenteel omgeven met geruchten. De Colombiaanse vleugelspeler zou op het punt staan om van Fiorentina naar Barcelona te gaan, terwijl hij ook in verband wordt gebracht met andere grote clubs. “Maar ik heb op dit moment nog geen enkele concrete aanbieding ontvangen. Het zijn vooral roddels die in de pers verschijnen”, heeft de Colombiaans international benadrukt. (BLU Radio)
/
Newcastle United hoopt dat driemaal scheepsrecht is als het om Rémy Cabella gaat. De aanvallende middenvelder van Montpellier werd de afgelopen twee transferperiodes al in verband gebracht met the Magpies en het is de bedoeling dat het deze zomer echt van een transfer komt. Newcastle-voorzitter Mike Ashley is van plan om geld vrij te maken om Cabella naar het St James’ Park te kunnen halen. (Shields Gazette)
/
Real Madrid is bereid om binnen vier jaar zestig miljoen euro uit te geven aan Marco Verratti. De middenvelder van Paris Saint-Germain staat in de belangstelling van de Koninklijke, die een bod van veertig miljoen euro zou hebben uitgebracht bij PSG. De helft van dat bedrag, twintig miljoen, zou Verratti de komende vier jaar kunnen verdienen in Madrid. Trainer Carlo Ancelotti is gecharmeerd van de 21-jarige Italiaan. (La Gazzetta dello Sport)
/
Atlético Madrid lijkt in de zoektocht naar een nieuwe spits een blauwtje te lopen bij Mauro Icardi. De aanvaller van Internazionale is niet van plan om in te gaan op de avances van de Spaans kampioen. “Het is een grote club en ik voel me vereerd, maar ik wil bij Inter blijven. Geld speelt daarbij geen rol, want als voetballer heb je al een bevoorrecht leven. Ik lig nog vier jaar vast in Milaan en wil niet weg”, benadrukt Icardi. (Sky Sports)
/
Het is zo goed als zeker dat Manchester United toch nog afscheid neemt van Patrice Evra. De linksback leek eerst transfervrij te vertrekken, tekende toen voor een jaar bij, maar gaat nu waarschijnlijk alsnog weg; de 33-jarige linksback staat op het punt om zijn handtekening te zetten onder een contract met Juventus, dat hem twee jaar lang 70.000 euro per week wil betalen. Bovendien kan Evra met Juve in de Champions League spelen. (Daily Mirror)
Marco Verratti gaat het maken bij Real Madrid, als de transfer doorgaat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gebruik je een foto met Verratti en Pastore en dan zoom je in op Pastore.. Wordt sowieso een echte topper, maar vooralsnog is hij niet echt nodig.

'zestig miljoen voor Italiaan'
Ik denk dat gaat over Balotelli haha.
Maar Veratti is idd iets aannemelijker... helaas

Veratti is die 60 miljoen niet waard...

10 juli 2014 om 21:32

laat staan 25....

11 juli 2014 om 02:00

Overdrijven is ook een vak, verratti is geen 60 waard maar wel 25, een groot talent die meastro Pirlo moet gaan opvolgen

11 juli 2014 om 06:08

Hij is net zoveel waard als iemand bereid is om te betalen. Dat het sowieso belachelijke bedragen zijn die vaak op arbitraire, subjectieve dingen zijn gebasseerd is een ander verhaal.

Lijkt me Martín Cáceres... Verratti staat rechts op de foto

10 juli 2014 om 21:31

Caceres speelt niet bij PSG hè. Het is Javier Pastore

haal gvd gewoon Kroos!

mochten we James en Falcao (kunnen) halen, fair enough goede aankopen, maar ook onnodig

10 juli 2014 om 22:14

Kroos komt al. Rustig maar

11 juli 2014 om 12:29

Nou daar zou ik niet zo zeker van zij heel veel mensen dachten ook dat suárez naar Real zou gaan maar toen kwam barca en was Real madrid geen optie meer voor hem dus afwachten

Tegenwoordig word elke debiel voor tientallen miljoenen gekocht. Kijk naar David Luiz ( 50 miljoen) Gareth Bale ( 100 miljoen). Is toch belachelijk dat ze zulke bedragen voor zulke spelers neerleggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren