Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/7): Real Madrid loopt blauwtje bij Bayern München

Laatste update:
/
De financiële afdeling van Manchester United heeft het licht op groen gezet voor een transfer van William Carvalho. De 21-jarige middenvelder van Sporting Portugal wordt al geruime tijd gevolgd door scouts van the Red Devils en nu mag manager David Moyes dus zijn gang gaan. Carvalho is zeker niet goedkoop: de controleur heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van zo’n veertig miljoen euro. (Daily Mirror)
/
Mounir El Hamdaoui herhaalt maar weer eens dat hij niet wil vertrekken bij Málaga. De spits zou het niet meer naar zijn zin hebben, maar dat is volgens de international van Marokko niet waar. “Ik ben optimistisch en ik heb niet gedacht aan een vertrek. Mede door blessures heb ik minder gespeeld dan ik wilde, maar ik heb niet overwogen te vertrekken”, verzekert de ex-speler van onder meer AZ en Ajax. (La Opinión de Málaga)
/
Real Madrid dacht Thomas Müller voor twintig miljoen euro te kunnen kopen van Bayern München, maar dat blijkt een kansloze gedachte. De middenvelder annex aanvaller heeft namelijk een contract tot medio 2017 en niet zoals Real dacht tot 2015. Daarnaast wil Müller helemaal niet weg bij Bayern. “Waarom zou ik vertrekken? Ik speel bij de beste club ter wereld”, sprak de international van Duitsland onlangs. (BILD)
/
De door Fiorentina aan Hellas Verona verhuurde Romulo wordt gek van de cowboyverhalen over zijn toekomst. “Ik heb veel gehoord, maar er is helemaal niets concreet. Ik wil in Verona blijven. Ik wacht op de aanbieding van de club en we gaan binnenkort om tafel. Hellas is mijn club en ik wil hier presteren. Ik denk dat we in juni tot een oplossing komen”, zegt de felbegeerde vleugelverdediger. (La Nazione)
/
Michael Laudrup organiseerde onlangs een speciaal belegde persconferentie om duidelijkheid te verschaffen over zijn ontslag bij Swansea City en dat is niet goed gevallen bij de Welshe club. Garry Monk, die de taken van de Deen tijdelijk heeft overgenomen, snapt weinig van die actie. 'De meeste vragen kon hij om juridische redenen niet eens beantwoorden. Wat is dan het punt van zo'n bijeenkomst?", vraagt de interim-manager zich af. (Sky Sports)
Ik denk dat Thomas Müller de komende jaren bij Bayern München blijft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 februari 2014 om 12:30

Muller is niet beter dan Ronaldo. En omdat bij Bayern iedereen goed geweldig is krijg je nooit zon hoge prijs. Had muller bij spurs gezeten en dan zo goed gespeeld had je er misschien wel 60 of 70 miljoen voor gekregen. Nu maximaal 40, 45 zoiets

23 februari 2014 om 12:38

Ben je gewoon dom of niet slim? muller beter dan Ronaldo & Bale ? ronaldo beste speler ter wereld gouden bal gewonnen. En bale werd afgelopen seizoen tot beste speler van premier leaugue gekozen, hij heeft gewoon wat tijd nodig om zich aan te passen. Een muller is niet beter dan Robben of RIbery, het hele team presteert gewoon goed. Muller neemt zijn team niet op sleeptouw ofzo zoals ronaldo of bale bij spurs

23 februari 2014 om 12:55

Haha Müller is geen voetballer waar mensen voor naar het stadion komen. Is wel een winnaar en een degelijke voetballer. Maar bij lange na niet het sierlijke van een modric. En komt zeker niet in de buurt van een Ronaldo Bale.

23 februari 2014 om 12:59

Muller neem zijn team niet op sleeptouw? Ben je de wedstrijden tegen Barcelona vergeten? Muller is juist een speler die zijn team op sleeptouw neemt.

23 februari 2014 om 20:35

@kakalegend reageer je nou op mij of op diegene waar ik op reageerde? Want ik zeg toch ook juist dat hij niet beter is, waar degene boven mij dat in eerste instantie beweerde.

23 februari 2014 om 12:38

Goede grap chef pffff

23 februari 2014 om 14:40

Het is iig goed dat Real Madrid eens op de kleintjes probeert te letten. Dat scheelt de NL belastingbetaler (die op dit forum in de minderheid zijn schat ik zo in) een heleboel geld en zekerheden.

Ik zie Carvalho heeeeel graag naar Manchester United gaan. Maar 40 miljoen lijkt me wel wat veel voor een 21 jarige speler die pas 1,5 jaar vast meespeeld bij het 1e van Sporting.

20 miljoen voor Müller, haha. Dat zou nog eens een feest zijn geweest.

23 februari 2014 om 13:12

Een fifa agent/intermediaire (hele betrouwbare bron) heeft laatst nog bekend gemaakt dat Muller zijn zaakwaarnemer de opdracht heeft gegeven om met Real te gaan praten.

Muller is in de BPL stuk slechter.
Vind hem maar geen geluk hebbertje en ronaldo & bale zijn 10x beter als barca fan!

23 februari 2014 om 13:21

Bij welke club heeft hij in Engeland gespeeld dat jij kan zeggen dat hij een stuk slechter is daar?

23 februari 2014 om 13:24

Volgens mij scoorde hij dinsdag nog tegen Arsenal

Hahaha real Madrid dadelijk willen ze ook nog 20 miljoen voor Neuer of ribery betalen als dat al niet teveel voor hun is.

Beter als Ronaldo of niet , maakt niet uit . Als Bayern Mueller voor geen geld wil missen, moet er toch een belletje gaan rinkelen bij de mensen die nooit geen BULI kijken maar wel zeker weten dat het maar een hardloper met een rotkop is . Mueller zou voor iedere club een topaankoop en basisspeler zijn. EnThomas Mueller is in tegenstelling tot eerdergenoemde Portugees met beide voeten op de bodem blijven staan. Geen kapsones en nooit beledigd . Voor Real zou Mueller een godsgeschenk zijn.

Waar heeft Real Madrid Thomas Muller voor nodig?

23 februari 2014 om 19:49

Hahah helemaal vergeten, wat een actie van Maradona. Wilde niet naast hem zitten omdat hij hem niet kende.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren