Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid legt in januari bod bij Chelsea neer

Laatste update:
/
Blaise Matuidi wilde in de zomer naar Juventus, maar bleef bij Paris Saint-Germain. De middenvelder neemt echter niemand iets kwalijk en belooft alles te blijven geven voor PSG. (Canal+)
/
Manuel Locatelli staat op het punt om een nieuw contract te tekenen bij AC Milan. De Italiaans jeugdinternational staat bekend als een groot talent. (La Gazzetta dello Sport)
/
Real Madrid wordt opnieuw in verband gebracht met Cesc Fàbregas. De middenvelder met een verleden bij Barcelona mag vertrekken bij Chelsea en Real overweegt om in januari een bod uit te brengen. (Don Balón)
/
Voormalig Manchester United-middenvelder Bryan Robson denkt dat Ryan Giggs klaar is voor het hoofdtrainersschap in de Premier League. De Welshman wordt in verband gebracht met Swansea City. (Sky Sports)
/
Sunderland-manager David Moyes kreeg Emmanuel Adebayor onlangs aangeboden. De oefenmeester hoorde vervolgens niets meer en wacht nu rustig af. (ESPN)
/
Rudi Garcia is de topkandidaat om Franck Passi op te volgen bij Olympique Marseille. Passi staat onder druk en Garcia zit zonder baan sinds zijn vertrek bij AS Roma. (L’Équipe)
Denk jij dat Cesc Fàbregas in januari bij Chelsea vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cesc zou wel een goeie zijn bij real.
Samen met Modric ofzo...

24 september 2016 om 13:44

Kan je ook uitleggen waarom je dit denkt?

Ik denk dat Real beter naar andere spelers moet kijken, naar mijn mening moet Alaba samen met Lewa komen.

Ook heb ik ooit een artikel gelezen over Aubameyang dat hij zijn vader (of grootvader) op zijn sterfbed heeft beloofd dat hij er alles aan gaat doen om voor Real uit te komen. Als hij net zo'n jaar gaat draaien als hij vorig jaar heeft gedaan ontvang ik hem met open armen!

Benzema naar PSG en dan kan Morata nog eventjes leren van de echte top spitsen!

Wat moet Real nou met Fabregas die al lang over zijn top is? Heb liever dat ze gaan voor William Carvalho of Luiz Gustavo als back up achter Casemiro

23 september 2016 om 22:12

Lijkt me lastig om een speler te halen met een transferban haha.

Fabregas naar Real als ze een transferverbod hebben? Knap

Waarom? Met alle respect, maar Cesc is niet meer de oude Cesc. En zou absoluut geen basisspeler worden bij Real zolang Real deze selectie bij elkaar houdt.

Real heeft Fabregas niet nodig en zal dan op de bank belanden. Maar belangrijker Real heeft een transferverbod van een jaar. Onzin verhaal dus.

Onzin verhaal Modric Casemiro Kroos en Kovacic zijn allen beter dan Fabregas.

24 september 2016 om 00:20

Kovacic? Kovacic is niet beter dan cesc maar omdat het een kroaat is neem ik je niks kwalijk

24 september 2016 om 09:28

Nu is Fabregas beter maar wat heb je aan hem in de toekomst? Niks. Kovacic is jong en kan alleen maar beter worden.

Hebben ze geen transferban?

Vz kom op ... real heeft een transfer ban remember!

Veel mensen beginnen over de transferban van Real. Een transferban wil niet zeggen dat ze geen spelers mogen kopen. Ze mogen geen spelers inschrijven als ze dus bijvoorbeeld Fabregas kopen dan mag hij een jaar geen officiële wedstrijden voor Real spelen.

23 september 2016 om 22:57

Ja tuurlijk, maar Fabregas gaat echt niet naar Real om een jaar niet te spelen. Dan kunnen ze hem net zo goed een jaar later halen.

Transferban maakt geen bal uit, echt een straf van niks. Je kan gewoon alsnog spelers kopen, alleen kan je ze voorlopig nog niet inschrijven. Niet kopen is niet kopen, maar dat gaat hier niet op. Fabregas is trouwens sowieso niet nodig.

Fabregas denkt toch niet aan een vertrek bij Chelsea, liet de Spanjaard weten in gesprek met Cadena Cope.
en Tuttosport meldt dat ook over Locatelli.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren