Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid kan 24 miljoen euro winst maken op miskoop

Laatste update:
/
Valencia denkt voor komend seizoen aan Marko Pjaca, die in januari op huurbasis van Juventus naar Schalke 04 vertrok. Het is onduidelijk of de Turijnse club in de zomer definitief afscheid wil nemen van de buitenspeler. (AS)
/
Yerry Mina wil Barcelona alleen voor een Europese club inruilen, als hij in de zomer verhuurd moet worden. De verdediger is de dupe van de komst van Arthur, áls de middenvelder niet in januari maar in de zomer komt. (Sport)
/
Dani Ceballos speelt amper voor Real Madrid, dat echter na een jaar 24 miljoen euro winst op de middenvelder kan maken. AC Milan is bereid om veertig miljoen euro voor de ex-speler van Real Betis neer te tellen. (Sky Italia)
/
Paris Saint-Germain maakt vorderingen in de gesprekken met AS Monaco over Fabinho. De rechtsback annex defensieve middenvelder zal waarschijnlijk in de zomer voor ongeveer 65 miljoen euro naar Parijs verkassen. (Le10Sport)
/
Patrick Cutrone signeert spoedig een nieuw contract met AC Milan tot medio 2023. De spits gaat 1,1 miljoen euro per jaar verdienen, exclusief bonussen, en zal geen transferclausule krijgen. (Diverse Italiaanse media)
/
Paulo Dybala en zijn broer annex zaakwaarnemer Mariano verblijven momenteel niet voor zaken in Madrid. De aanvaller van Juventus viert alleen vakantie in de Spaanse hoofdstad, de geruchten ten spijt. (Corriere dello Sport)
Real Madrid doet er goed aan om Dani Ceballos voor 40 miljoen euro te verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind Ceballos een leuke, goede speler maar Real moet hem zomer weg doen als AC Milan dit zou bieden. Wat gaat er trouwens met Isco gebeuren en waarom heeft hij ruzie met Zidane?

21 maart 2018 om 00:18

Isco schijnt ook bijna heel de Real selectie tegen zich te hebben. hij schijnt divagedrag te vertonen maar dat is volgens geruchten in de media allemaal. of dat echt zo is weet ik niet

Pjaca is nou echt zon speler voor Valencia qua niveau nu. Met was discipline kan Pjaca imo een basisspeler van Juve worden. Misschien nog een jaartje Valencia en wie weet. Hopelijk laat hij ook deze zomer nog wat mooie dingen zien

Pjaca moet gewoon in de zomer terug bij ons komen. We kunnen hem goed gebruiken al is het om extra opties te hebben

miskoop? De beste jongen heeft gewoon nog niet kunnen wennen en aangezien heel Madrid slecht liep voor een half jaar heeft Zidane minder durven roteren. Ik zie Ceballos nog wel slagen

21 maart 2018 om 03:04

Ceballos heeft wel heel weinig gespeeld. Had dat totaal niet verwacht, zeker gezien het feit dat zowat heel de selectie aan spelen toekwam vorig jaar. Ceballos moet nu gewoon verhuurd worden voor een seizoen of 2, beter voor zijn ontwikkeling. Vind het nog steeds jammer dat die niet naar barca is gekomen.

21 maart 2018 om 07:20

Hou toch op man, wat wennen ? Zelfs met alle blessures, zat die jongen niet bij de selectie kerel. Dat weet jij zelf ook, ceballos word gewoon steevast genegeerd en heeft gewoon spijt van zijn transfer. De coach van betis heeft het ook al gezegd, is gewoon dom geweest lol.

21 maart 2018 om 09:45

Ach stel je niet zo aan. Hij zit vaak zat bij de selectie. Alleen staan er minstens 5 spelers voor hem in de rangorde. Modric, Kroos, Case, Kova en Isco. Hij zit er 7,5 maanden. Kijk naar Dembele en hoe snel dingen kunnen veranderen.

Hoe weet jij nou of hij spijt hebt? Speel me even zn nummer door, heb wel wat tips voor 'm
De coach van Betis kent hem helemaal niet he kerel? Setien zit er pas van deze zomer, nadat Ceballos vertrokken is dus. Hijzelf vond het niet de beste keuze zei hij, maar voor Ceballos kan hij moeilijk spreken.

Hij zal volgende zomer waarschijnlijk gewoon verhuurd worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren