Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/8): Real Madrid had bizarre afspraak in Manchester

Laatste update:
/
Roman Abramovich is zijn krediet aan het verspelen. Althans, dat is de mening van voormalig assistent-trainer Ray Wilkins. “Zijn opties raken op. Als Josep Guardiola was gekomen en hij werd ontslagen, wat had Abramovich dan gemoeten? José Mourinho keert mogelijk niet terug. Gus Poyet zou een goede keuze zijn, hij was een legende op Stamford Bridge”, speculeert Wilkins over de opvolging van Rafael Benítez. (BBC)
/
Met Emmanuel Adebayor heeft Tottenham Hotspur al een spits met een Arsenal-verleden in de gelederen en mogelijk komt daar in januari een tweede bij. De Noord-Londenaren hebben bij de buren namelijk geïnformeerd naar de status van Nicklas Bendtner, die op dit moment is verhuurd aan Juventus. In Turijn weet Bendtner echter geen indruk te maken en de kans is zeer, zeer klein dat Juventus hem gaat kopen. (Daily Mail)
/
We vragen ons af waarom, maar de directie van Real Madrid had daags voor het Champions League-duel met Manchester City een afspraak met de zaakwaarnemer van David Silva. Men wilde weten of de middenvelder nog steeds gelukkig is in de Eastlands. Dat lijkt ons wel: hij tekende onlangs bij tot de zomer van 2017 en is met elf miljoen euro per jaar de best verdienende Spaanse voetballer ooit. (AS)
/
Neymar ziet het wel zitten: bij Santos een droomaanval vormen met Robinho. De superster richt zich via de media direct tot de voorzitter van de club. “Alstublieft meneer de president, haal Robinho. Ik ben een bewonderaar van hem en hij ligt zeer goed bij de fans. Ik vraag dit dus namens de supporters”, aldus Neymar. Robinho staat nu nog onder contract in Italië bij AC Milan. (Diverse Braziliaanse media)
/
In Engeland weet men het wel zeker: David Beckham kiest niet voor het grote geld in het Midden-Oosten of China. Ook het avontuur in Australië laat de middenvelder schieten, want naar verluidt staat hij op het punt om een contract te tekenen bij AS Monaco. De geruchten rond een transfer naar Monaco zijn niet van gisteren, maar het verhaal dat hij het als een serieuze optie ziet wel. (BBC)
/
Dat AC Milan op zoek is naar een centrumverdediger moge duidelijk zijn. I Rossoneri werden gekoppeld aan Adil Rami van Valencia en Mats Hummels van Borussia Dortmund, terwijl er nu ook een goedkoper alternatief is opgedoken. Hoewel, Steaua Boekarest werkt nog niet mee. “AC Milan heeft zeven miljoen geboden op Vlad Chiriches, maar wij willen tien miljoen hebben”, zegt de voorzitter van de Roemeense club. (Diverse Roemeense media)
/
Gerard Deulofeu werd genoemd bij Chelsea en Manchester City, maar ook in Duitsland heeft de achttienjarige aanvaller van Barcelona de nodige opties. Vooral Bayer Leverkusen is serieus en Deulofeu, die in de hoofdmacht van Barcelona in competitieverband niet verder is gekomen dan een invalbeurt, kan in januari al naar de topclub in de Bundesliga verkassen. Het is niet bekend wat Bayer wil betalen. (El Mundo Deportivo)
/
In navolging van Fiorentina, Lazio en Genoa heeft nu ook Juventus zich gemeld in de race om Hernán Barcos. De 28-jarige aanvaller van het Braziliaanse Palmeiras aast op een vertrek, aangezien hij met zijn club onlangs degradeerde naar de tweede klasse. Voorzitter Arnaldo Tirone liet in een eerder stadium echter al weten dat hij het geld niet nodig heeft en dat de speler de club dan ook trouw zal blijven. Wij zijn benieuwd. (La Gazzetta dello Sport)
David Silva is de ideale versterking voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeetje wat een middenveld krijgen we dan als silva komt denk dan dat niemand in de buurt komt

dan is het goed dat ze ronaldo verkopen

iker
ramos
pepe
verane
marcelo
khedira
alonso
modric
ozil
silva
higuain
4 december 2012 om 19:06

Geen diepte gang. Modric is niet goed genoeg als #10 en op de wings heb je niks aan hem. Hem moet je hebben als controlleur voor de creativiteit, dus naast Alonso of Khedira. Wordt lastig maar hij moet het wel laten zien.

Di Maria moet je er wel bij hebben voor diepte en dan Ozil en Silva, dat spreekt voor zich.

4 december 2012 om 19:11

dat kan inderdaad . maar met die opstelling heb je veel meer balbezit en higuain als killer.

silva en ozil kunnen makkelijk op de flanken..
we hebben nog ook sahin die verhuurd is nog jong

4 december 2012 om 19:07

@ Bangbross

Ben je wel goed bij je hoofd? Ronaldo weg doen en Modric op rechtsbuiten.. haha en waarom Ramos op Rb? En Higuain voor Benzema?

4 december 2012 om 19:09

ramos kan ook rb spelen , hij zal het beter doen dan arbeloa.
en varane is een wereld talent en heeft al bewezen makkelijk met de top mee te kunnen
dus daarom kan ramos beter naar de rechtsback positie gaan
higuain kan niet meevoetballen daarom zet ik hem in de spits omdat er veel voetballers zijn die de bal bij hun kunnen houden..
je zou eerder dom zijn om benzema op te stellen..

heb je enig idee wat silva moet gaan kosten?
zeker 50 mil en verdient al 11 mil per jaar..

als je hem met ronaldo ruilt krijg hem gratis en zeker nog 75 mil voor ronaldo ik zou het doen

4 december 2012 om 19:11

Ik weet dat Ramos Rb kan spelen.. maar Ramos centraal is de beste Cv in de wereld. Varane kan over een seizoen of 2 Pepe opvolgen op Rb moeten we Carvajal terug halen.
Higuain is al een lange tijd drama Benzema is een stuk beter en Real zou ook een ruildeal met Di Maria kunnen sluiten en 15 mil betalen..

4 december 2012 om 19:20

dan hangt het van carvajal af want er zijn op dit moment niet veel rechtsbacks die bij topclub kunnen spelen. mocht hij zich bewijzen in duitsland dan kan natuurlijk terug en tuurlijk zal hij dan nog cv

verder di maria is nog jong kan nog mee

4 december 2012 om 19:24

Het is Varane Real Madrid fan.

4 december 2012 om 19:34

@bangbross

Carvajal heeft zich al bewezen in Duitsland. Doet het werkelijk geweldig bij Leverkusen. Één goal, 4 assist en twee acties waar een goal uit kwam. Gelijk terughalen die jongen. Sowieso al een fout geweest om hem überhaupt te verkopen.

4 december 2012 om 19:43

goed dat je dat even zegt want ik volg die jong totaal niet..maar hopelijk halen ze hem volgend jaar gewoon terug.

slechter dan arbeloa zal hij niet doen..

maar heb wel respect voor arbeloa is een nuchtere jongen die altijd doet wat de coach bestuur zegt.

4 december 2012 om 19:09

En Ronaldo weghalen? Haha!

Als Real Silva wil halen moeten ze Di Maria weg laten gaan en Silva halen voor zijn positie.

Iker
Arbeloa
Ramos
Pepe
Marcelo
Khedira
Alonso
Silva
Özil
Ronaldo
Benzema
4 december 2012 om 19:08

Imo zouden ze bij een verkoop van Di Maria voor Reus moeten gaan, geweldige speler die jonger is dan Silva en meer scorend vermogen heeft.

4 december 2012 om 19:08

Klopt wel dat zou een droom zijn maar ik bedoel als Real Silva egt wil halen.

Dat zou nog eens een team zijn ..

Silva zou veel en veel meer toevoegen aan dit Real dan Di Maria, mits er een andere trainer voor de groep staat.

Iker
Arbeloa
Ramos
Pepe
Coentrao/Mar
Alonso
Modric
Silva
Özil
Ronaldo
Benzema

Ongeacht of David Silva gelukkig is of niet, want dat weet ik niet omdat ik hem niet zo vaak spreek, denk ik niet dat Real Madrid geld zou moeten neerleggen voor hem. Bij Real Madrid hebben ze volgens mij genoeg spelers om de nummer 10 positie op te vullen, of je moet met twee aanvallende middenvelders en een controleur willen gaan spelen. Kaka en Özil zijn twee prima opties en dan heb je nog een heel stel achter de hand.

je kan nog zoveel goede spelers hebben, als het geen team is kom je niet ver.

Dit is niet de plaats om te reageren op de dood van de grensrechter, maar blijkbaar vind voetbalzone het nodig om een grote groep mensen de mond te snoeren om niet te kunnen reageren. Zeer frustererend. Dus dan maar hier terwijl het niks met bovenstaande onderwerpen te maken heeft. Wat loop ik me ongelooflijk boos te maken als ik de berichtgeving over de dood van de grensrechter lees. Ik denk dat het geen probleem is van het voetbal, maar een maatschappelijk probleem. Als je in dit land zegt dat er,om het maar eens tactisch te zeggen, weer een noord afrikaan bij betrokken was dan ben je al snel rasistisch. Ik noem het echter niet rasistisch, maar realistisch. Het spijt me zeer maar het is gewoon het uitschot van de maatschappij. 0 procent respect voor gezag. Lees de kranten maar, volg de tv maar, loop maar eens met je vriendin oid door de stad. Maar tja, Nederland heeft het woord tolerantie tot kunst verheven. Is er nu niemand in de politiek die de problemen eens bij naam noemt!! Ja, Geert Wilders, maar die heeft een hekel aan alles wat niet uit NL komt. En dat is bij mij duidelijk niet het geval. Echt, mensen die door een oorlog een onmenselijk bestaan in hun eigen land hebben mag je met vliegtuigladingen vol in nederland brengen. Als ze daardoor geen onmenselijk bestaan hebben, prima...maar dit volk (de noord afrikanen) verpesten het elke keer weer voor de rest. Ik wordt er echt schijtziek van. De politiek moet echt hard optreden tegen dit volk, anders gaat het straks niet meer goedkomen. Zo, dat is eruit..en het zal door Voetbalzone wel weer verwijderd worden, maar so be it..blijkbaar mogen alleen mensen reageren welke zij willen die reageren....

4 december 2012 om 19:43

Je hele bericht is gebaseerd op het feit dat de verdachten van Noord-afrikaanse afkomst zijn. Bron?

4 december 2012 om 20:01

Dit wordt in de telegraaf gemeld, en komt van de voorzitter van de thuisploeg. Je kan vinden van de telegraaf wat je wil, maar ik mag toch aannemen dat ze er wel gewoon journalistiek plegen, vooral in dit soort gevallen (wat ik daarmee wil zeggen is dat ze dit niet zomaar opschrijven)

4 december 2012 om 20:06

Mwah, heb je niet echt bronnen voor nodig

Hikwek voor benzema? Hahahaha

Kaka kan vervangen worden door Ozil en dan Khedira op link centraal midden.

Ramos heb ik eigenlijk ook liever centraal in de verdediging.

Maar deze opstelling zie je niet veel terug komen altijd met buitenspeler maar stel dat je Ronaldo in de spits zet dan kan die misschien de cijfers van Messi benaderen Di Maria is goed maar die kan je dan gewoon verkopen.

Loopt het niet dan verander je in een 4-3-3 met ozil linksbuiten Hiquain in de spits en Ronaldo rechtbuiten.

Silva is een goede speler en zou een goede aankoop zijn maar of hij nodig is lijk me niet met deze opstelling heb je immers al Khedira en Essien op de bank.

Casillias
Ramos
Varane
Pepe
Marcelo
Modric
Alonso
Ozil
Kaka
Ronaldo
Hiquain
4 december 2012 om 19:45

Veel te aanvallend. Daarbij is Kaka natuurlijk niet meer de Kaka van Milan, en komt Ozil absoluut niet tot zijn recht als linkermiddenvelder.

4 december 2012 om 20:43

Je zou eventueel Ozil achter de spitsen zetten en dan Essien of zo op die positie?

Toen Di Mateo ontslagen werd en Benitez zijn eerste wedstrijden niet won, wist Hiddink niet hoe snel hij zijn opmerkingen van terugtrekken uit de trainerswereld moest herroepen. Zegt dat dan iets?

Waarom zou je ooit als Real Madrid zijnde Silva aantrekken? Ze hebben al zo'n enorm goed middenveld, en veel middenvelders. Dit zou alleen maar voor extra kosten zorgen. Maar Real zou dan wel het beste middenveld van de wereld hebben, als ze dat dan al niet hebben. Dat zou echt een dodelijk gevaarlijk team zijn.

Vlad Chiriches ? Van die man heb ik zelfs nog nooit gehoord ik denk echt wel dat er beter opties zijn voor 10 miljoen...

Barca moet Deulofeu echt niet laten gaan! Tenzij ze hem terug kunnen kopen na een bepaalde periode voor een bepaald vast bedrag. Dat is een ongeslepen diamant.

Goeie speler, maar voor Real Madrid naar mijn mening overbodig, met Modric en Özil hebben ze ook goede middenvelders.

Als real silva wilt halen waarom hebben ze dan in godsnaam modric gehaald ??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren