Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid gaat voor 200 miljoen opnieuw poging doen

Laatste update:
/
Joachim Löw is niet van plan om de opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal te worden. Doordat ook Diego Simeone ‘nee’ heeft gezegd, is Luis Enrique een van de laatst overgebleven kandidaten. (The Times)
/
West Ham United wil Declan Rice aan boord houden. The Hammers zijn van plan om de jonge Ierse verdediger een nieuw contractvoorstel te doen. (Evening Standard)
/
Real Madrid gaat mogelijk opnieuw een poging doen om Kylian Mbappé in te lijven. De Koninklijke greep vorig jaar naast de Fransman, maar wil nu een bod van tweehonderd miljoen euro uitbrengen op het door AS Monaco aan Paris Saint-Germain verhuurde talent. (Don Balón)
/
Manchester City is toch niet van plan om John Stones te verkopen. De verdediger, die nu concurrentie heeft van Aymeric Laporte, komt nog steeds in de plannen van Josep Guardiola voor. (Telegraph)
/
Manchester United is niet alleen in de markt voor een linksback. José Mourinho wil zijn selectie in de zomer ook versterken met een rechtervleugelverdediger. (The Guardian)
/
Real Madrid richt zijn pijlen op Robert Lewandowski. De spits van Bayern München moet een kortetermijnoplossing worden, waarna Harry Kane over moet komen van Tottenham Hotspur voor de lange termijn. (The Sun)
Denk jij dat Kylian Mbappé haalbaar is voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een aankoop zou dat zijn zeg. Dan zit je goed voor de komende 12 seizoenen met iemand als mbappé. Veruit de beste speler in zijn leeftijdscategorie.

25 april 2018 om 15:08

Heeft PSG hem niet gewoon al ''gekocht'' de verhuur was alleen om de financial fair play te omzeilen.

25 april 2018 om 15:35

dat klopt mbappe is al gekocht, in het contract stond dat als psg niet zou degraderen ze verplicht waren om mbappe te kopen.

25 april 2018 om 16:51

Dat vind ik echt een hele domme afspraak. Niemand verwacht dat PSG gaat degraderen.

25 april 2018 om 17:43

Nee dhuu, dit is toch om de regels te omzeilen. Je kunt als bond dan niks hier over zeggen. Als het in het contract staat dat zij hem moeten overnemen bij geen degradatie dan kan de bond juridisch niet verantwoorden dat een PSG niet zal degraderen en dat het niet mag. Officieel kan PSG degraderen.

25 april 2018 om 15:36

Elke topclub heeft zo wel 1 of 2 uitzonderlijke talenten. Wij hebben Asensio, jullie Dembele, Rashford bij United, Jesus en Sane bij City etc.

Mbappe zit inderdaad echter nog ver boven al deze jongens. De club die hem heeft heeft de toekomst. Jammer dat de bron Don Balon is

25 april 2018 om 16:01

Alli niet vergeten, hoort zeker in dat rijtje. De talenten die je nu opnoemt zijn wel van de hoogste categorie, of te wel onbetaalbaar. Een klasse lager vind je pulisic, Guedes, Under, harit, Chiesa,etc. Allemaal leuke spelers die men zeker in het oog moet houden en die bovendien ook betaalbaar zijn.

Denk overigens dat het slechts een kwestie van tijd is voor mbappe naar madrid gaat. Heeft meerdere keren aangegeven dat dat zijn lievelingsteam.

25 april 2018 om 16:38

Hoop overigens dat Guedes naar Barca komt om samen met Dembele in toekomst de flanken te bezetten. Liever hem dan Griezzman

25 april 2018 om 18:05

Dat is zo maar hij heeft afgelopen zomer heel duidelijk voor Paris gekozen. Deels omdat het zijn stad is, deels omdat hij er naar eigen zeggen nog niet aan toe was om naar het buitenland te trekken, deels omdat hij bij psg meer garantie op speeltijd had en ook deels omdat hij daar het drievoudige kon gaan verdienen van wat Madrid aanbood.

Dus dat Madrid zijn favoriete club is hoeft niets te betekenen. Ik denk dat de kans dat hij naar Madrid trekt alleen maar kleiner wordt vanaf nu. Afgelopen zomer kon hij naar de cl winnaar trekken om met zijn idool samen voorin te spelen en door Zidane gecoacht te worden, voor een Franse jongen is dat natuurlijk een droom.

Ronaldo zal het 'binnenkort' wel een keertje voor bekeken houden en ook Zidane zie ik helaas niet voor eeuwig in zijn functie blijven. Daarnaast maakt psg ook jaarlijks stappen en groeien ze alsmaar meer richting de absolute top. De redenen om voor Madrid te kiezen nemen dus behoorlijk af voor hem

Maar ik hoop van harte dat je gelijk krijgt! Er is niemand ter wereld die ik op dit moment liever naar ons zie komen

25 april 2018 om 18:08

Ik vind Guedes echt een heel realistische en verstandige optie. Guedes moet weg bij psg en hoeft in vergelijking met Grizzi niet zoveel te kosten. Neemt waarschijnlijk ook genoegen met een 'normaal' salaris terwijl Grizz waarschijnlijk wel rond de 15-20 miljoen wil verdienen en hij is nog jong genoeg om af en toe genoegen te nemen met een plek op de bank achter Messi, Suarez, Coutinho en Dembele.

Verder is hij natuurlijk gewoon ontzettend getalenteerd. Als het bestuur van Barca een beetje verstandig is kijken ze inderdaad naar wat er mogelijk is met Guedes

Mbappe in plaats van Benzema, Salah in plaats van Bale. Zou geweldig zijn.

25 april 2018 om 15:36

Mbappe rond Ronaldo met daarachter ofwel een ruit met Isco het hoogst of een platte 4 met Asensio op links en Vazzie of Isco op rechts

25 april 2018 om 16:46

Nee ipv van isco zou je eigenlijk rodriguez moeten hebben

25 april 2018 om 18:09

Ja maar die is er nu niet natuurlijk he. Had ipv Isco of James ook graag Messi gezien achter Mbappe en Ronaldo dan

25 april 2018 om 15:37

Salah voor Bale zou ik ook zeker toejuichen. Bale was ten eerste al geen rechtsbuiten of spits maar gewoon een linksbuiten. Helaas heeft Real hem op rechtsbuiten geposteerd omdat Ronaldo daar toen speelde. Salah is zeker wel een rechtsbuiten. Mbappe lijkt mij nog veels te duur.

25 april 2018 om 15:42

Ik denk dat Salah na dit seizoen niet meer te betalen is voor geen enkele club, Liverpool gaat gewoon minimaal 250 miljoen vragen. Maar aan de andere kant heeft Real in de vorm van Asensio in mijn ogen een toekomstig Balon d'or winnaar op die positie lopen dus het lijkt me niert echt nodig om Salah te halen, wat Real echt nodig heeft is een nieuwe spits want Benzema wordt elk jaar minder.

25 april 2018 om 17:24

Ronaldo is al 34 en het klopt dan dat we een nieuwe spits nodig hebben maar een topspeler moeten we ook wel weer is halen want Bale wordt niks meer. Salah zou zeker wel de kwaliteit omhoog laten schieten. Maar goed hij is wel erg duur ja.

25 april 2018 om 18:10

ik ben wel fan van Ronny Lopes van Monaco. Ook een linksbenige rechtsbuiten. Maar natuurlijk nog geen basismateriaal. Er moet echt wel een topper bij deze zomer. Salah kost naar mijn mening teveel voor wat je krijgt

25 april 2018 om 18:23

Ik zie eigenlijk graag Griezmann in de spits bij Real. Goeie speler die al heeft bewezen in La Liga. Maar als ik me niet vergis heeft Griezmann een anti-real-clausule in zijn contract.

25 april 2018 om 18:35

33

Dat Don Balon schrijft wel elke dag veel onzin zeg, Mbappe is al gekocht voor 180 miljoen euro.

25 april 2018 om 15:37

Nope, ze kopen hem aanstaande zomer. Maar sowieso wel onzin inderdaad

25 april 2018 om 19:35

Ja, sorry verkeerd verwoord. De clausule is al dit seizoen in werking gegaan en het is al bevestigd dat ze hem definitief overnemen in de zomer, nadat PSG officieel niet meer kon degraderen (clausule).

Haha en Neymar maar pluggen dat ie naar Real zal gaan via zn hele entourage en half Brazilië. Die heeft ook wel door dat Real net zo goed Mbappe kan nemen en dat PSG niks gaat brengen voor hem, zeker geen wereldvoetballer vh jaar.
Gek van die campagne, gun het Mbappe dan ook wel maar goed, verhalen over Neymar zullen altijd blijven (al was t maar omdat ik m nooit id PL zie voetballen en wat blijft er dan nog over...)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren