Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid doet niet moeilijk over vertrek Varane

Laatste update:
/
Smaakmaker Jesús Corona van FC Twente wordt in verband gebracht met Italiaanse topclubs als Napoli, AC Milan en AS Roma. De Mexicaan is echter niet bezig met een transfer, zo zegt hij zelf. “'Eerlijk gezegd denk ik niet na over mijn toekomst. Ik heb ook gehoord en gelezen dat meerdere clubs mij volgen, maar ik heb het naar mijn zin bij Twente. Ik heb mijn contract daarom ook verlengd”, zegt Corona. (Sky Italia)
/
Nuri Sahin en Marcel Schmelzer speelden dinsdag in Italië en kunnen dat vaker gaan doen. De middenvelder en de linksback namen het met Borussia Dortmund op tegen Juventus in de achtste finale van de Champions League, maar Internazionale wil het duo naar Milaan halen; i Nerazzurri zijn alvast bezig met de aanwinsten die in de zomer aan de selectie van trainer Roberto Mancini moeten worden toegevoegd. (Sky Italia)
/
Real Madrid staat een vertrek van Raphaël Varane niet in de weg. De Fransman heeft volgens de technische staf toch niet het niveau dat benodigd is om bij de Koninklijke te mogen voetballen. Manchester United denkt na over een bod van circa 25 miljoen euro en Real Madrid zal in dat geval niet te moeilijk doen. Ook Arsenal en Chelsea worden in verband gebracht met de 21-jarige mandekker. (Metro)
/
Morgan Sanson speelt nu nog bij Montpellier, maar dat duurt niet lang meer. De twintigjarige Fransman mag weg voor circa negen miljoen euro en er zijn tal van clubs die dat willen betalen. AC Milan lijkt als eerste een balletje op te gaan gooien, Newcastle United en West Ham United willen ook een poging wagen. Eerder werd ook Arsenal genoemd voor een transfer van de jongeling. (Corriere dello Sport)
/
Roberto Martínez weet wat er rondloopt in Spanje en daardoor is de interesse van Everton in Anaitz Arbilla wel te verklaren. De 27-jarige verdediger maakt een uitstekend seizoen door bij Espanyol en Martínez kan bij Everton wel een degelijke verdediger gebruiken. Espanyol heeft het op financieel gebied bovendien niet makkelijk, waardoor Everton onder de kostprijs zaken lijkt te kunnen doen. (Daily Express)
Raphaël Varane is te goed om op de bank te zitten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Real dit doet zijn ze echt dommer dan ik dacht. Wie laat nou een van de beste jonge verdedigers vertrekken?? Als die weg gaat dan liever naar Mourinho die zijn talent wel herkent.

27 februari 2015 om 01:01

Gast, bron is Metro..

Het is alsof de Josti band morgen in hun krantje zet dat Messi overweegt om naar Real Madrid te gaan..

Lijkt me niet waar.
Varane is in potentie een van de betere, nu eigenlijk al. 25 doet real toch nooit lijkt me?

Het domste wat Real nu nog kan doen is Varane verkopen...

Varane niet het niveau? Dat is de eerste keer dat ik dat hoor. Ik zou hem wel verwelkomen bij Chelsea, met een leuk berichtje op het mooie internet! Voor United en Arsenal alleen nog grotere prioriteit, een klasse verdediger, al heeft Chelsea met Mourinho waarschijnlijk wel een streepje voor.

27 februari 2015 om 01:00

Of juist een minpunt wat mourinho heeft niet heel veel vrienden meer in madrid.

27 februari 2015 om 01:02

Varane heeft een ZEER goede band met Mourinho..

Hij vierde in mourinho's laatste jaar zijn doelpunten door te rennen naar Mourinho..

27 februari 2015 om 02:56

Dat zegt weinig vind ik dat kan zo voor de schijn zijn. Persoonlijk denk ik dat hij blijft want pepe is ook niet de jongste niet meer. En varane is een van de grootste talenten in de verdediging die elke club kan hebben.

27 februari 2015 om 10:59

Inderdaad Noverca, laat Varane maar komen! Hoeven we de komende jaren niet maar naar het centrale duo om te kijken.

Dan mag PSV m van mij wel halen voor die 25miljoen. Zonder te dollen, Real Madrid zou gek zijn om een talent als Varane voor een relatief laag bedrag te verkopen. In potentie een van de beste verdedigers die er op het moment op de velden rondlopen.

Triest beleid. Varane is een topper. Perez maakt de club kapot.

27 februari 2015 om 01:18

Wandelgangen gozer

27 februari 2015 om 02:27

Heel veel clubs zouden graag perez als president willen hebben geloof me die man is intelligent!!! Je moet niet alles geloven wat je leest, als je een beetje achtergrond kent van deze man dan weet je ook dat ie niet zo iets doms zou doen zolang een speler liefde voor de club toont gaat ie nergens heen.

27 februari 2015 om 10:55

En daarom mag ramos geen verbeterd contract...

27 februari 2015 om 21:35

Ramos zal uiteindelijk eruit komen. Ramos heeft laat zien hoeveel die club voor hem betekent.

Het laatst wat Perez' zou willen is onrust veroorzaken dat is wat er zou gebeuren als je je best verdediger verliest. Hij blijf wel zakelijk ondanks alles probeer hij het best deal deruit te halen dat is logisch wij weten de details van de contract niet dus is het makkelijk voor ons praten.

Dit lijkt me echt volkomen onzin!! Volgens mij is deze jongen zelfs aanvoerder van het nationale elftal op deze leeftijd!! Varane wordt echt een hele grote

Ik denk niet dat real dit zou doen.

dit is het grootste onzin van het jaar. Perez is al jaren bezig om jonge talenten te verzamelen voor de toekomst.

Varane is de beste jonge verdediger ter wereld op dit moment! denk jullie nou echt dat perez hem laat gaan of denk jullie dat varane madrid voor een andere club zal verruilen?

Pepe word ouder en ramos word ook niet jonger, varane zal met een jaar of twee vast basis plaats hebben.

Media: er zullen altijd mensen zulke onzin plaats om discussie los te krijgen

Hahaha, kijk de mensen (hierboven) trippen...de bron is Metro mensen, lachwekkender dan dit kan echt niet..

VZ moet ook stoppen met dit soort berichten te publiceren, alles word ongeloofwaardig..

ON: Varane is in mijn ogen de compleetste verdediger die er rond loopt en kan alleen nog maar beter worden.

Real moet Varane houden!!!! Dit is een echte topper!!!!! Pepe, die moeten ze verkopen!!!

27 februari 2015 om 10:58

Haha jij weet weinig van voetbal. Als ze iemand moeten verkopen dan moet ramod weg dat is de minste van de drie. Sinds de komst van ancelotti is pepe rustiger geworden en imo de beste verdediger ter wereld en dus ook een klasse beter dan ramos. Ramos maakt in heel veel (grote) wedstijden nog fouten.

27 februari 2015 om 11:39

Pepe doet het nu idd beter maar heeft niet veel jaren in de absolute top meer over. Ramos - Varane wordt onze vaste duo over een jaar denk ik

28 februari 2015 om 23:14

Als jij zegt dat Ramos weg moet, denk ik, dat jij niets van voetbal kent!!! Pepe is idd rustiger gebleven maar enkel verdedigen is noet goed genoeg voor een team als Real!!!! Je moet ook kunnen uitverdedigen, en dat is nu net wat ik Pepe nog niet echt heb zien doen in al zijn jaren, pasje opzij naar de backs of boem naar voren. Varane en Ramos voetballen net wel uit!!!!

Hahahahaha. Niet het niveau? Is dit een grap? Varane mag van mij in de basis blijven staan. Maakt een betere indruk dan Ramos. Vormt een prima koppel met Pepe. Verkoop dan Ramos maar.

27 februari 2015 om 12:15

Verkoop dan Ramos maar, jij bent wrs een Medridista die af en toe is voor Real is al de resultaten meezitten

27 februari 2015 om 12:32

Af en toe voor Real Madrid? Ik probeer ieder jaar te gaan en ben al sinds de wedstrijd om de supercup tussen Real Madrid en Feyenoord voor Real Madrid.

Ik heb het meer op Varane dan op Ramos. Dat kan toch? Mijn mening? Ramos is een topverdediger maar zie meer in Varane.

2 maart 2015 om 12:10

Ramos is een legende. Jij hebt inderdaad jouw mening maar Ramos vertegenwoordigt Real Madrid. Hij staat voor wat Real Madrid is. Simpel even verkopen zoals jij het zegt vind ik belachelijk en heeft niets te maken met jouw mening respecteren of niet

Is welkom bij United heeft ondanks zij jonge leeftijd heel wat ervaring, maar hij mag waarschijnlijk niet vertrekken uit Madrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren