Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid denkt aan komst van Barcelona-huurling

Laatste update:
/
Real Madrid voelde er veel voor om Jürgen Klopp in te lijven als opvolger van Zinédine Zidane. Uiteindelijk ging met in zee met de ontslagen Spaans bondscoach Julen Lopetegui. (Mundo Deportivo)
/
Craig Halkett heeft de clubs voor het uitkiezen. De centrumverdediger van Livingstone heeft zich in de kijker gespeeld bij Rangers FC en ploegen uit de Championship. (The Sun)
/
Real Madrid komt mogelijk bij een verrassende kandidaat voor de aanval uit. De door Barcelona aan Borussia Dortmund verhuurde Paco Alcácer zou in beeld zijn in het Santiago Bernabéu. (El Gol Digital)
/
Leicester City is van plan om Harvey Barnes in januari terug te halen. De aanvallende middenvelder laat op huurbasis bij West Bromwich Albion mooie dingen zien. (Daily Mail)
/
Juventus heeft interesse in Ángel Di María. De cliënt van Jorge Mendes is aankomende zomer gratis op te pikken, aangezien hij over een aflopend contract beschikt bij Paris Saint-Germain. (Corriere Torino)
/
Fulham heeft een opvolger voor Slavisa Jokanovic op het oog. Als er besloten wordt afscheid te nemen van de trainer, moet de momenteel werkloze Claudio Ranieri naar Londen komen. (Diverse Engelse media)
Zou jij Paco Alcácer een goede aanwinst vinden voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap de hype niet opeens voor Alacer? Oke speler bij valencia en heeft nu al 4x gescoord (waarvan drie in 1 match niet?) maar real is toch wel weer niet geloofwaardig...

10 oktober 2018 om 12:24

7x gescoord in 4 wedstrijden en hiervan was 1 wedstrijd met 3 doelpunten. Verder was Paco een held bij valencia en meer dan ''oke'', verder is dit bericht idd. met een korreltje zout te nemen.

Real scoort niet, dus elke spits (doelpunt makende speler) word gelinkt aan Real nu. Iets met de krantjes moeten gevuld worden.

10 oktober 2018 om 12:38

Precies dit. Buiten dit heeft Dortmund een optie tot koop bedongen. Overigens is Real ook te hoog gegrepen voor hem (op dit moment).

10 oktober 2018 om 12:54

En in die 4 wedstrijden maar 1 wedstrijd volledig. Overige 3, 30 min of minder gespeeld. Bizarre statistieken voor het aantal speeltijd.

10 oktober 2018 om 12:57

Oei ja hier zat ik even fout. Sterke cijfers maar zie hem het seizoen ook bij doetmund niet eindigen met 20+ goals. Al hoop ik het natuurlijk wel voor em

Dat zou wel heel opportunistisch zijn. Hij heeft bij Barca toch over langere periode laten zien het hoogste niveau niet aan te kunnen, maar dan na een paar handvol invalbeurten hem overwegen als aankoop voor Real.

Lekker bij Barca terugkeren om die hopeloos uit vorm verkerende Suarez terug op scherp te krijgen en/of uit de basis proberen te spelen. Slechter dan hij op dit moment kan je niet doen dus het proberen waard

10 oktober 2018 om 14:31

Suarez zal na dit seizoen denk ik vertrekken. Het doet pijn aan de ogen om zo een 'giftige' spits te zien transformeren in een klungel 1e klas.

Real Madrid moet btw gaan voor Mbappe en niet minder. Paco heeft niks laten zien bij Barca en doet het nu aardig bij Dortmund. Maar om in aanmerking te komen voor Real Madrid moet je wat meer in je mars hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren