Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid biedt Manchester United zeventig miljoen

Laatste update:
/
De UEFA is niet onder de indruk van de plannen van AC Milan om te voldoen aan de Financial Fair Play-regels. De club heeft plannen ingediend voor de komende vier jaar, die door de bond niet als ‘realistisch’ worden gezien. (Marca)
/
Willian is niet van plan om terug te keren naar Brazilië. De aanvaller van Chelsea werd in verband gebracht met een aantal clubs in zijn geboorteland, maar blijft in Europa. (The Sun)
/
David de Gea blijft toch de topkandidaat om Keylor Navas op te volgend bij Real Madrid. De Koninklijke heeft een bod van zeventig miljoen euro in gedachten voor de doelman van Manchester United. (Cadena SER)
/
Tony Pulis wordt bij West Bromwich Albion mogelijk vervangen door een eerder dit seizoen ontslagen manager. Naast Ronald Koeman is ook Slaven Bilic in beeld. (The Sun)
/
Derek McInnes is eveneens in beeld bij West Bromwich Albion. De voormalige aanvoerder van the Baggies is op dit moment nog trainer van het Schotse Aberdeen. (The Scottish Sun)
/
Manchester United heeft de optie in het contract van Ander Herrera gelicht. De middenvelder ligt nu tot medio 2019 vast op Old Trafford. (Daily Mail)
Zeventig miljoen euro voor David de Gea is...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Gea, mag wel wat meer kosten!Dit is na Neuer de beste van de wereld!

21 november 2017 om 18:39

Afgelopen periode is De Gea een stuk belangrijker geweest voor zijn club dan Neuer. Dus op dít moment is De Gea beter dan Neuer.

21 november 2017 om 19:28

Hey grapjas, misschien heeft dat wat te maken met het feit dat Neuer al best een poosje geblesseerd is, je kan daarom niet concluderen dat De Gea beter is. Ondanks dat ik de Gea niet wekelijks zie spelen lijkt het me moeilijk te geloven dat hij beter is dan Neuer, Neuer is de beste keeper die ik ooit heb gezien, pakt ballen die alle andere keepers niet pakken. Zo ongelofelijk compleet is Neuer. Een wapen op zich

21 november 2017 om 20:25

Als jij de Gea nooit ziet spelen moet jij er niet gaan over praten want de Gea haalt ook onmogelijke ballen uit het doel met nog paar andere keepers

De Gea kost niks minder dan 120 Miljoen hoor, als je ziet voor hoeveel Liverpool voor Coutinho durft te vragen.... De Gea is gewoon een van de beste keepers ter wereld en Madrid heeft geld zat

21 november 2017 om 18:48

Heeft Madrid geld zat?

21 november 2017 om 19:52

Nou ja eigenlijk wel..

21 november 2017 om 20:11

Ze hebben de laatste zomer niks uitgegeven en Morata/james verkocht, de volgende zomer verwacht ik een Madrid die een paar galacticos zoals Dybala/de Gea/icardi haalt.

21 november 2017 om 20:25

James is niet verkocht maar verhuurt dacht ik

21 november 2017 om 23:24

Real Madrid heeft elk jaar wel een transferbudget van ongeveer €100.000.000 of meer.
Als je nagaat dat Real Madrid met de verkopen en aankopen van de afgelopen twee jaar veel meer heeft binnengekregen dan gespendeerd dan zul je vanzelf concluderen dat er veel geld beschikbaar is.

Morata (60+), Danilo (30+), Mariano (8+), Llorente (7+) daarbij zijn de afgelopen 2 jaar enkel Morata, Ceballos, Vinicius Junior en Theo Hernandez gekocht. Voor James Rodriguez werd er ook dacht ik 10 miljoen als huursom ontvangen.

Gezien Zidane in zijn jeugdige spelers vertrouwt (hakimi, Mayoral, Asensio) heeft hij denk ik ook niet om aankopen gevraagd. Wellicht behalve Mbappé.

70 miljoen? Willen ze hem huren?

21 november 2017 om 19:04

70 miljoen Navas?
beter?

Van 70 miljoen in de huidige markt ook wel erg weinig, het is een bewezen top keeper en volgens redelijk wat de beste op dit moment. Voor man united is 70 miljoen echt helemaal niets haha

Cillesen van FC Barcelona in zijn plaats vind ik wel reëel.Die wil wel voor Manchester spelen......

21 november 2017 om 20:26

Cillessen is miss net goed genoeg voor Everton laat staan manchester

Voor 70 miljoen mogen ze dat afzichtelijke staartje van hem hebben.

Sinds Keylor Navas onder de lat staat bij Real wordt er minstens eens per week een bericht de wereld ingeslingerd over het contracteren van De Gea. Vorige jaar zou het zelfs niet door zijn gegaan omdat Real een paar minuten te laat zou zijn geweest. Doet mij denken aan Fake News. Meer een manier om de Costa Ricaan te demoraliseren.
Keylor Navas is 30 en is simpelweg de beste keeper in Spanje. Heeft een klein dipje gehad vorige seizoen van een paar wedstrijden maar kwam daarna weer ijzersterk terug. Pakt net zoveel punten als CR7 met zijn goals. Is nu geblesseerd maar zeker nog lang niet afgeschreven.
Wel mag Real zsm een reserve keeper aantrekken want die Casilla is echt een grote club als Real onwaardig. Zelfs als reserve doelman van de veteranen van Real.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren