Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid belt United als Pogba niet te koop is

Laatste update:
/
Felipe Melo is niet van plan Internazionale te verlaten. De 32-jarige verdedigende middenvelder wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Galatasaray, maar de Turken lijken niet te hoeven bellen. “Ik begrijp niet waar die geruchten vandaan komen. Hij is gelukkig in Milaan en wil blijven. Hij heeft nog een tweejarig contract bij Inter”, zegt zaakwaarnemer Jose Rodriguez. (Sky)
/
Andreas Christensen blijft bij Borussia Mönchengladbach. Sportief directeur Max Eberl laat weten dat de negentienjarige centrale verdediger ook volgend seizoen nog gehuurd wordt van Chelsea: “Zeker. Er zijn veel ploegen in hem geïnteresseerd, maar hij speelt volgend seizoen voor Gladbach", belooft Eberl. Christensen, viervoudig international van Denemarken, kwam dit seizoen al tot 33 wedstrijden. (BILD)
/
Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op Paul Pogba, maar durft niet op één paard te wedden. Als de middenvelder van Juventus onhaalbaar blijkt, gaat de Koninklijke voor Ander Herrera van Manchester United. De 26-jarige middenvelder wil in de Champions League uitkomen en dat kan volgend seizoen mogelijk niet met the Mancunians. Hij speelde eerder voor Athletic Club. (AS)
/
M’Baye Niang werd in de winter in verband gebracht met een transfer naar Leicester City, maar misschien komt het in de zomer wel van een overstap. “Of ze weer interesse hebben? Ik noem geen namen, maar verschillende clubs hebben interesse. Hij moet zich nu gewoon op de wedstrijden en de rest van het seizoen richten”, zegt Moussa N’Diaye, de zaakwaarnemer van de aanvaller. (Sky Italia)
/
De kans is groot dat André Green een stap hogerop gaat maken. De zeventienjarige linksbuiten kwam dit seizoen pas twee keer in actie voor Aston Villa, maar de grote clubs in Engeland weten kennelijk al wat hij kan. Tottenham Hotspur, Arsenal, Manchester City en Liverpool zitten achter de international van Engeland Onder-18 aan. Green speelt sinds zijn negende voor de club uit Birmingham. (Daily Mirror)
Ander Herrera is goed genoeg voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry hoor maar Herrera is veel te slecht voor Real. Ik vind hem eigenlijk al niet passen bij United, dus bij Real zou hij geweldig op de tribune kunnen zitten.

Van Pogba naar Herrera ? 2 totaal verschillende spelers en dan nog maar te zwijgen over het kwaliteitsverschil

8 april 2016 om 16:05

Dybala verratti pogba hazard griezman coutinho real madrid moet mij inhuren

8 april 2016 om 16:39

Hazard????
Die past niet echt in het rijtje thuis he!
Dat is meer niveau Southampton.

9 april 2016 om 10:38

Haha, heeft al meer prijzen dan de genoemde spelers

Haha, hererra naar Real Madrid.. Die jongen is nog te nep voor man u

8 april 2016 om 17:17

Het kan zijn dat Herrera in Spanje veel beter tot zijn recht komt dan in het knokvetbal van Engeland

Champions League spelen met Real Madrid gaat Herrera waarschijnlijk ook niet lukken

8 april 2016 om 20:16

Oh nee? Verklaar je nader?

9 april 2016 om 11:30

Omdat die zou Champions League bank zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren