Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real laat slachtoffer komst Kroos voor schijntje gaan

Laatste update:
/
Barcelona hoeft niet meer te rekenen op de komst van Marquinhos. De verdediger mag niet weg van Paris Saint-Germain en de Braziliaan gaat er ook zelf niet van uit dat hij deze zomer nog de overstap zal maken naar de Catalaanse grootmacht. “De geruchten over Barça? Er was wat interesse, maar ik heb nog een contract voor vier seizoenen en dat moet ik respecteren”, heeft Marquinhos duidelijk gemaakt. (Sport)
/
AS Monaco staat op het punt een verdediger voor de neus van Chelsea weg te kapen. Antonio Rudiger staat momenteel nog onder contract bij VfB Stuttgart, maar de 21-jarige stopper staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs. Monaco bracht al tevergeefs een bod van vijftien miljoen euro uit en is van plan om een nieuwe aanbieding te doen. José Mourinho wil de stopper nar Stamford Bridge halen. (Daily Mirror)
/
Het begint erop te lijken dat Real Madrid echt van Sami Khedira af wil en dat Arsenal daarvan profiteert. De Duitse middenvelder wordt al de hele zomer in verband gebracht met een vertrek uit het Santiago Bernabéu en de Koninklijke is naar verluidt om hem voor een vriendenprijsje te laten gaan: er wordt beweerd dat Khedira voor tien miljoen euro weg mag en dat bedrag zou Arsenal meteen op tafel leggen voor de controleur. (Daily Mirror)
/
Harry Redknapp hoopt dat Lassana Diarra bereid is om fors in te leveren. De trainer van Queens Park Rangers kent de Franse middenvelder nog uit hun gezamenlijke tijd bij Portsmouth en zou graag opnieuw met hem samenwerken. Dan zal Diarra wel genoegen moeten nemen met een salaris dat veel lager is dan wat hij nu verdient bij Lokomotiv Moskou: in plaats van een ton per week zou hij dan nog maar de helft krijgen. (Daily Mirror)
/
West Ham United heeft ‘de nieuwe Patrick Vieira’ naar de Premier League gehaald. Dat is althans de hoop die Cheikhou Kouyaté zelf uitspreekt. De van Anderlecht overgekomen middenvelder werd in België al vergeleken met de voormalig speler van Arsenal en Manchester City. “Dat was erg leuk, want hij was een fantastische speler. Het is nu aan mij om die vergelijking waar te maken”, zegt de 24-jarige Senegalees. (Daily Mirror)
Real Madrid moet Sami Khedira ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou leuk zijn, maar als je naar de bron kijkt en ziet dat het Daily Mirror is weet je al genoeg. Bovendien is Real Madrid geen filantropische instelling voor zover ik weet.

17 augustus 2014 om 22:04

Ik geloof wel dat ze hem willen laten gaan zodat hij niet gratis vertrekt maar 10 mil is wel heel weinig. Het zal vast 15-20 zijn, wat nog niet veel is. Wel jammer van zijn hoge looneisen

khedira zou ook voor united goed zijn

17 augustus 2014 om 21:28

Zeker. Van gaal moet toeslaan en hem binnenhalen. Hij past geweldig naast ander herrera. Hij moet snel handelen als dit echt waar is, want elke topclub zou deze wereldkampioen voor 10mil moeten binnenhalen.

Als Khedira voor 10 miljoen euro mag vertrekken denk ik niet dat Arsenal de enige gegadigde is, dan zullen er ongetwijfeld meer kapers op de kunst zijn om hem voor die spotprijs binnen te halen, want een goede Khedira is natuurlijk veel en veel meer waard dan dat. Je kan hem rustig verkopen voor 30 miljoen minimaal als hij een goed seizoen speelt. Kassa.

17 augustus 2014 om 21:09

Hij heeft nog maar een 1-jarig contract en hij lijkt niet te gaan verlengen. Daarom wilt Real pakken wat het pakken kan,

17 augustus 2014 om 22:22

Hopelijk komt ie naar arsenal dan is hun team eindelijk een beetje compleet

Leuk prijsje voor Khedira en zeker een aanwinst voor Arsenal. Wilshere is niet best op het moment vind ik. Daarnaast moet hij ook gewoon weg bij Real, krijgt daar geen speelminuten meer.

Man man man kansloos, khedira moeten ze op de bank houden of lekker naar arsenal gaan en spelen als breker

17 augustus 2014 om 22:28

Khedira is een box to box speler en zeker geen holding middenvelder. Zou samen met Ramsey een verschrikkelijk duo vormen.

ik hoop echt dat arsenal hem niet koopt ze moeten voor carvalho gaan en hoop dat depay komt en ze hem dan weer verhuren aan psv

17 augustus 2014 om 21:15

Khedira is een geweldige aankoop voor Arsenal en al helemaal voor 10 miljoen.

17 augustus 2014 om 21:40

Depay?? Ox en Gnabry zijn echt veel verder dan hem...kortom gnoeg talent die veel verder zijn dan depay..

17 augustus 2014 om 21:45

Ox oke maar Gnabry heeft nog geen 20wedstrijden gespeeld voor Arsenal
Depay is verder in zijn ontwikkeling dan Gnabry en is op dit moment ook de betere van de 2

17 augustus 2014 om 21:45

Ox oke maar Gnabry heeft nog geen 20wedstrijden gespeeld voor Arsenal
Depay is verder in zijn ontwikkeling dan Gnabry en is op dit moment ook de betere van de 2

17 augustus 2014 om 21:49

ik vind depay gewoon een goede spelers dus jij zou niet blij zijn als hij niet naar arsenal komt

17 augustus 2014 om 22:02

Depay op dit moment beter dan Ox? Je ziet ze waarschijnlijk vliegen daarnaast is Gnabry veel verder betere talent hij mocht vorig seizoen niet verhuurd omdat wenger hem nodig had maar als gnabry wordt verhuurd en wedstrijden gaat spelen dan zie je wat ik bdoel met Gnabry is veel verder dan depay en betere potentie.. over Ox jah dat neem ik niet serieus hij vorig seizoen een belangrijke schakel in de team jammer dat hij gbleseerd raakte andere was de absolute talent op de WK voor England..

17 augustus 2014 om 22:29

@gunner087

Oxlade-Chamberlain is zeker niet verder dan Depay. Heeft wel veel meer potentie en finesse, maar Depay is volwassener, consistenter en heeft meer rendement. Dat je Gnarby nu al verder noemt dan Depay zegt iets over je ongelooflijk gekleurde blik en dat besef je zelf hopelijk ook.

17 augustus 2014 om 22:49

Jordinhoo, verwijder je account gewoon en ga tennis volgen. Ik heb niets tegen wat patriottisme maar als je zegt dat Depay al beter is dan Oxlade en veel bter dan gnabry... Ofwel ken je ze niet en zit je wat te trollen ofwel heb je IQ 6 of je moet dringend je psv/oranje bril afzetten...

Psv fan toevallig?? Niet normaal, top -5 van domste reacties in 2014. Depay doet het leuk tegen Groningen, Oxlade in de PL. Eenoog is koning in het land der blinden he... (depay=eenoog)

17 augustus 2014 om 22:51

Denk dat we jou ook niet serieus hoeven te nemen gezien je taalgebruik en spelfouten........

17 augustus 2014 om 23:25

@belgunner

Ik volg tennis op de voet, mijn iq is behoorlijk bovengemiddeld en ik vind PSV de minst sympathieke club van Nederland (daarentegen ben ik Arsenal supporter). Je baseert je hele reactie op basis van aannames die kant noch wal raken en de manier waarop je je reactie formuleert suggereert sterk dat je wel praat over iq maar niks weet over wat het betekent of hoe een iq-score uberhaupt tot stand wordt gebracht.

Als je nou heel goed leest wat ik zeg, zeg ik niet dat Depay verder is dan Oxlade-Chamberlain om maar eens te beginnen, maar dat ik ze van een gelijkwaardig vind. Oxlade is duidelijk de begaafdere voetballer maar Depay compenseert daarvoor met een beter rendement, meer ervaring, de ervaring van het dragen van een team en een meer ontwikkeld fysiek. Tevens zeg ik dat the Ox duidelijk meer potentie heeft dan Depay.

Mijn God wat ben jij een ongelooflijk zielig, gefrustreerd ventje zeg.

17 augustus 2014 om 23:28

Niet de schooljuf gaan uithangen... reageer inhoudelijk of ga lkker ergens anders je ongenuanceerde mening uiten!!!

17 augustus 2014 om 23:34

Ox speelt al jaren op hoog niveau en is iedere x voor grote waarde... meer rendement? Ox zou nog meer redement hebben als hij in de eredivisie speelde...meer ervaring?? Haha Ox speelt vaker op allerhoogste niveau dus snap niet waar je die meer ervaring op baseer? Paar leuke wedstrijden op de WK en leuke doelpunten in de eredivisie en je vindt al meer ervaring en rendement hebben hahaha please..

Lijkt mij niet verstandig om khedira weg te laten gaan in een perioden waar real elke week een pak rammel krijgt

17 augustus 2014 om 22:31

Wauw... Inderdaad een pak rammel, met een B + C team... sommige mensen zijn van ZO een laagniveau...

18 augustus 2014 om 03:37

ohoh madid fantje

18 augustus 2014 om 11:27

Tja, als jij niet objectief kan zijn? In oefenwedstrijden is het juist de bedoeling om verschillende taktieken te proberen, en wissel/reservespelers te laten spelen. Oefenwedstrijd...

10 miljoen euro is heel veel geld voor een speler van nog een jaarcontract. ik denk niet dat arsenal hierin tuint die zijn daar veelste gierig voor. denk meer aan een city of een villa

17 augustus 2014 om 21:22

hedira is nu de ideale speler voor arsenal, net wat ze nodig hebben een breker van wereldklasse die je kan oppikken voor 10 miljoen

17 augustus 2014 om 22:07

Ken je Khedira wel? Geen breker maar een box-to-box...

17 augustus 2014 om 23:10

Wel een vooruitgang t.o.v Arteta to be fair.

Barca is ook nog niet klaar op de transfermarkt, ook al gaat Marquinhos waarschijnlijk niet door. Ik verwacht dat ze toch vol zullen gaan voor Cuadrado.

17 augustus 2014 om 21:40

welke. die colombiaan of mexicaan ?
ik vind die mexicaan van valencia geweldig en die colombiaan wild en ongecontroleerd.

17 augustus 2014 om 21:50

de mexicaan waar jij het over hebt heet guardado

17 augustus 2014 om 22:06

Colombiaan van Fiorentina is een topspeler voor de rechterkant

10 miljoen voor Khedira?! Bel Martin van Geel!

Khedira past niet bij man utd .

hij zou liever naar chelsea of arsenal gaan dan manu

18 augustus 2014 om 03:34

waarom dan ? concreter

10 miljoen? Waarom zouden ze dat doen? Kunnen ze hem gebruiken voor de breedte. Genoeg wedstrijden te spelen.

Khedira voor Arteta, niet helemaal ideaal, maar het zal dan wel moeten werken.

17 augustus 2014 om 22:07

Tja Wenger kon van Arteta een Cam Naar CVM maken dus waarom kan dat niet met Khedira persoonlijk vind ik khedira 5x zo goed als Arteta en bovendien kan hij alle gaten leeglopen met Ramsey en Khedira heb je toch een dynamisch middenveld die ieder team kan stuk lopen teveens is Khedira 1.90m en fysiek erg sterk die kan echt wel tegenhouden als het moet.

17 augustus 2014 om 22:34

Een goede controleur kenmerkt zich niet zozeer door kracht, lengte of uitmuntende tackles maar door positionering. Het is niet voor niets dat je Fellaini nooit als defensieve middenvelder kan inzetten, ondanks zijn imposante fysiek, lengte en kopkracht. Het is de taak van de CVM om het middenveld intact te houden en de gaten dicht te lopen en dat impliceert dat een controleur altijd weet waar hij moet staan. Dat maakt spelers als Xabi en op een ander niveau Daley Blind ook zo goed in wat ze doen: ze weten altijd waar ze moeten staan. Het is dat stukje spelintelligentie (de spelintelligentie van de Cvm) dat Khedira niet bezit en op zijn leeftijd wordt dat nog heel lastig om dat aan een speler aan te leren. Bovendien is dit het jaar waar Arsenal toch echt eens moet gaan oogsten en in zo'n jaar kan je het je niet veroorloven om op een sleutelpositie een dergelijk experiment op te zetten.

Khedira is een uitstekende speler voor de prijs maar totaal niet complementair aan een Ramsey of Wilshere en daarmee overbodig. Matuidi was de ideale kandidaat geweest voor Arsenal maar hij heeft onlangs zijn contract verlengd. Ik hoop nog steeds op Schneiderlin persoonlijk maar ik vrees dat hij naar de Spurs gaat.

Wat een koopje !! Hopen dat Dortmund er nu gebruik van gaat maken !

Milan toeslaan!! met Khedira in je team heb je Alles! Kwaliteit, Jong en wereldniveau. en dat voor slechts 10 mil!
zou heerlijk zijn een blok met de jong en Khedira

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren