Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real biedt jaarsalaris van 25 miljoen euro aan

Laatste update:
/
Fenerbahçe heeft bij Barcelona navraag gedaan naar de situatie van Yerry Mina. De Colombiaanse verdediger werd in januari overgenomen van het Braziliaanse Palmeiras en kwam in zijn eerste halfjaar tot een handvol wedstrijden. (Sport)
/
Athletic Club droomt van een rentree van Ander Herrera. De Spanjaarden willen de middenvelder overnemen van Manchester United en zijn bereid hem de bestbetaalde speler van de club te maken. (AS)
/
Real Madrid gaat ver om Cristiano Ronaldo te behouden. De Champions League-winnaar biedt de aanvaller een jaarsalaris van 25 miljoen euro aan, exclusief 7,5 miljoen aan variabelen. (Diverse Spaanse media)
/
Spartak Moskou werkt aan de komst van Milan Badelj, die Fiorentina na vier seizoenen transfervrij gaat verlaten. De spelmaker wordt echter begeerd door meerdere clubs, waaronder Napoli. (Sky Italia)
/
Sergej Milinkovic-Savic wil pas na het WK een beslissing nemen over zijn toekomst. De ster van Lazio, die honderd miljoen euro moet kosten, wil het voor die tijd niet hebben over een transfer. (Mediaset)
/
Unai Emery overweegt Alexandre Lacazette al te verkopen en dat is goed nieuws voor Fenerbahçe. De Turkse topclub heeft de aanvaller van Arsenal geïdentificeerd als topdoelwit voor de zomer. (Fotomaç)
Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fenerbahce zet hoog in. Beide spelers kunnen elders meer verdienen of in een betere competitie (blijven) spelen. Lijkt me dus kansloossss.

9 juni 2018 om 10:15

Hoe gaat Fenerbahçe 50 miljoen neerleggen dan?

9 juni 2018 om 11:49

We hebben een nieuwe voorzitter die ons gaat helpen.

Juich een terugkomst van Ander natuurlijk toe, maar met Dani Garcia, San Jose, Benat, itturaspe, Vesga, Rico Unai Lopez en misschien Mikel Merino heb je wel heel veel spelers voor 3 posities.

Lacette zou ik graag zien komen bij Ac!

Zou heel erg dom zijn van Arsenal om het nu al te verkopen na 1 seizoen. Hij gaat ook echt niet naar Fenerbahçe met alle respect.. kan echt wel bij betere clubs terecht en de Turkse competitie is nou ook niet echt aantrekkelijk voor zon speler misschien als die begin 30 is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren