Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Raiola informeert Manchester United over buitenkans

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur heeft een niet-onderhandelbaar bod uitgebracht op Jack Grealish. Aston Villa hoopt op een hoger bedrag, maar moet de aanbieding door de slechte financiële situatie mogelijk accepteren. (The Sun)
/
Burnley wil graag zakendoen met het gedegradeerde West Bromwich Albion. Voor een totaalbedrag van dertig miljoen euro moeten Craig Dawson en Jay Rodriguez de overstap naar the Clarets maken. (Daily Mirror)
/
Mino Raiola heeft Manchester United verteld dat Marco Verratti te koop is. De middenvelder wil weg bij Paris Saint-Germain, nadat trainer Thomas Tuchel hem vertelde dat hij moet afvallen. (Calciomercato)
/
In de zoektocht naar versterking voor zijn selectie heeft Frank Lampard aangeklopt bij zijn oude club Chelsea. De nieuwe manager van Derby County wil Jay Dasilva graag overnemen van the Blues. (Daily Mirror)
/
Het Rangers FC van manager Steven Gerrard roert zich behoorlijk op de transfermarkt. Binnen 24 uur moet Connor Goldson van Brighton & Hove Albion worden overgenomen, terwijl er ook interesse is in Jack Mariott van Peterborough United. (Scottish Sun)
/
Het is aannemelijk dat Real Madrid opnieuw een poging gaat ondernemen om David De Gea los te weken bij Manchester United. De Spaanse sluitpost heeft een goede band met de nieuwe trainer Julen Lopetegui. (Daily Mail)
Denk jij dat Marco Verratti deze zomer gaat vertrekken bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In mijn vorige reactie op een Barca gerelateerd topic zei ik dat ze de markt rustig moeten uitkijken voor buitenkansjes... Sla je slag

13 juni 2018 om 16:32

Eens. Dit is ook wat Bayern Munchen doet. Gewoon kijken naar spelers met aflopend contract.

13 juni 2018 om 16:46

Ik vind verrati geen speler voor barca ,ik zie liever erikson komen ,verrati is lui

13 juni 2018 om 16:58

Kan je mij wat meer vertellen over die Erikson?

13 juni 2018 om 17:21

@simo1975
Verratti is lui? Die had ik nog niet eerder gehoord, hij is alles behalve lui, maakt zijn meters en is nooit te beroerd om het vuile werk op te knappen, speelt nooit verstoppertje, altijd voorop in de strijd, vraag me serieus af of jij hem wel hebt zien spelen.

13 juni 2018 om 19:10

Ik heb hem vaker zien spelen dan jij denkt , ik vind hem een luierik ,rabiot liep tegen Madrid alle gaten dicht,dat heb ik hem niet zien doen.

het klinkt zo ongeloofwaardig dat ik het gewoon begin te geloven joh haha. wat eten die journalisten toch

14 juni 2018 om 14:30

Denk niet dat Verratt weg mag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren