Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Raiola heeft opmerkelijk voorstel voor Koeman

Laatste update:
/
Chelsea probeert het nog maar eens bij Alessio Romagnoli. Een bod van 35 miljoen euro werd afgewezen door AC Milan; nu biedt Chelsea 40 miljoen euro. (Sky Italia)
/
José Mourinho is bereid om tot ‘deadlineday’ te wachten op José Fonte. De coach ziet de aanvoerder van Southampton graag komen, maar Manchester United vindt de vraagprijs nu nog veel te hoog. (The Sun)
/
Mario Balotelli zou van Liverpool naar Everton kunnen vertrekken. Mino Raiola heeft de aanvaller aangeboden bij Ronald Koeman, die nog wel op zoek is naar een extra aanvaller. (Sky Italia)
/
Nabil Bentaleb trekt naar Gelsenkirchen. Tottenham Hotspur en Schalke 04 zijn het eens geworden over een huursom voor de middenvelder, inclusief een optie tot koop. (L’Equipe)
/
Hertha BSC wil het aflopende contract van Vedad Ibisevic graag verlengen. De aanvaller (en tevens captain) ziet dan zijn jaarsalaris van drie miljoen euro dan wel gehalveerd worden. (BILD)
/
Jerrel Hasselbaink zorgt er mogelijk voor dat Nicklas Bendtner weer aan de slag kan. De aanvaller zit sinds zijn vertrek bij VfL Wolfsburg zonder club en is in beeld bij Queens Park Rangers, waar Hasselbaink de hoofdtrainer is. (Daily Mail)
Mario Balotelli zou een mooie aanwinst zijn voor Everton

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsjeblieft niet Balotelli naar Everton. Moet er niet aan denken dat hij de sfeer komt verzieken bij de ploeg waar ik een zwak voor heb. Mag toch aannemen dat Koeman genoeg verstand heeft om dit niet te doen, mocht dit waar zijn.

24 augustus 2016 om 10:08

Onbeschrijfelijk dat mensen hem nog altijd in de subtop willen zien voetballen.

Kijk naar zijn doelpunten gemiddelde..

Al is hij rustiger geworden het is te laat, talent is al verkwanseld, een vroeg bloeier.

24 augustus 2016 om 11:25

Toch vind ik het een raar verhaal. Misschien heb ik niet goed opgelet, maar ik heb nog nooit een medespeler gehoord over Balotelli, dat hij de sfeer verziekt. Hoor wel meest vreemde verhalen , die voor 90 procent verzonnen,mdan wel aangedikt zijn.
Ja hij heeft zijn talent (nog) niet waargemaakt, maar sfeerverzieker, daar staat hij niet bekend om, toch?

En ik denk dat een club als Everton , heel blij mag zijn met Balotelli.

Goede versterking van Schalke. Als er nog een aanvallende versterking komt zou de selectie helemaal compleet zijn in mijn ogen. Maar zelfs als die niet komt heeft Heidel geweldig werk verricht deze transferperiode.

24 augustus 2016 om 14:06

die optie tot koop zou rond de 20 miljoen euro liggen. Is dat niet wat veel?

24 augustus 2016 om 16:39

Waarschijnlijk had Schalke hem nu ook kunnen kopen voor 14/15 miljoen. Maar ik heb liever dat ze hem huren met een optie van 20 miljoen. 20 miljoen is inderdaad wat veel als je het mij vraagt maar in de huidige markt is het na een goed seizoen misschien wel marktconform. Als hij redelijk presteert kun je altijd proberen hem voor minder te krijgen.

24 augustus 2016 om 19:52

das ook waar en volgens Bild zou Benjamin Stambouli morgen voor 4 jaar tekenen. Hij is al in Duitsland geland.

Dacht eerst dat Koeman zelf Ballotelli wilde aantrekken, maar kan ik me toch niet echt voorstellen.
Die speelt al seizoenen lang bagger en kan ook onrust in de groep veroorzaken, zijn toch 2 punten waarbij ik geen risico zou nemen. Ballo zal zich opnieuw moeten bewijzen, maar geen idee of hij dat mentaal nog kan opbrengen.
Zou het wel vreemd vinden als hij naar Everton gaat, maar ja het is andersom Raiola benaderde Everton. Zou het niet doen in ieder geval.

Balotelli zou zeker niet misstaan bij Everton...maar die jongen moet lekker naar huis, een club waar hij zich lekker voelt in Italie.

Bij Ac was het ook niet echt rustig afgelopen seizoen

een nog opmerkelijker gerucht: Balotelli werd aangeboden bij Manchester United en FC Nantes. De Engelse club heeft natuurlijk geen probleem met zijn salaris. (La Gazzetta dello Sport/france Football)
Man Utd heeft naar mijn mening geen spits meer nodig, en zeker geen Balotelli uit vorm....

Volgens La Repubblica heeft Chelsea 45 miljoen euro 5 miljoen euro bonussen over voor Romagnoli.

AC Milan is in onderhandeling met Chelsea over de huur van Mario Pasalic, melden diverse Italiaanse media, waaronder Sky Sport Italia.

De Chinese groep zal elk bod van Chelsea voor Romagnoli weigeren, meldt Sky Italia. AC Milan heeft overigens geen tijd om een degelijke vervanger te vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren