Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Quaresma keert wederom terug naar oude liefde

Laatste update:
/
Het is nog geen zekerheid dat Caner Erkin bij Internazionale aan de slag gaat. Besiktas, de huidige koploper van de Süper Lig, zou namelijk al met zaakwaarnemer Batur Altiparmak om de tafel hebben gezeten. De 27-jarige Caner zou een driejarig contract met een jaarsalaris van twee miljoen euro kunnen tekenen bij De Zwarte Adelaars. Caner heeft een aflopend contract bij rivaal Fenerbahçe. (Fanatik)
/
Pablo Zabaleta weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet. De 31-jarige rechterverdediger heeft nog maar een contract voor één seizoen en moet afwachten wat de plannen van de nieuwe coach Josep Guardiola zijn. “We gaan zien wat er gaat gebeuren. Ik verwacht dat er veel gaat veranderen bij de club. Aan het einde van het seizoen moeten de club en ik gaan praten en een beslissing nemen”, zegt hij. (Sky Sports)
/
Ricardo Quaresma verandert misschien opnieuw van werkgever. De 32-jarige rechtsbuiten maakte afgelopen zomer de overstap van FC Porto naar Besiktas, maar zou nu weer terug willen keren in het Drakenstadion. De 47-voudig international van Portugal kwam in het verleden tot 49 doelpunten en 56 assists in 216 wedstrijden voor Porto. Bij Besiktas staat hij nog tot de zomer van 2017 onder contract. (Diverse Turkse media)
/
Alex Telles weet nog niet waar hij na de zomer speelt. Internazionale kan de linkerverdediger door een optie voor 8,5 miljoen euro definitief overnemen van Galatasaray. “Over het algemeen is het gevoel goed. We gaan volgende week, maandag of dinsdag, met sportief directeur Piero Ausilio praten. Hij en trainer Roberto Mancini roemen de kwaliteiten van Telles”, zegt zaakwaarnemer Fernando Otto. (FCInterNews)
/
Charly Musonda junior blijft mogelijk langer bij Real Betis. De club uit Andalusië huurt de negentienjarige middenvelder van Chelsea en heeft de mogelijkheid om de samenwerking met een jaar te verlengen. “Er zijn interessante spelers die wij willen behouden, bijvoorbeeld Musonda. We hebben al met Chelsea gesproken en zijn optimistisch gestemd”, aldus voorzitter Angel Haro. (Diverse Spaanse media)
Moet Besiktas proberen Ricardo Quaresma te behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Diverse turkse media... Niet te vertrouwen. Hij pakt een rode kaart en wil dan natuurlijk graag weg tog.

Ik hoop eigenlijk dat hij nog eens bij een club in de premier league of primera division gaat spelen. Het is wel echt een speler waar je speciaal voor gaat kijken en daar zijn er, vind ik, niet zo heel veel meer van. Vroeger had ik dat ook met spelers als Okocha, Riquelme, Ronaldinho, CR in zijn jonge jaren. Spelers die in eerste instantie het publiek vermaakten en daarna op efficiëntie focusten.

21 april 2016 om 12:45

Hij heeft in beide competities al gespeeld, en wist daar nou niet bepaald indruk te maken. Ik denk dat op deze leeftijd daar niks meer te behalen valt.

21 april 2016 om 13:27

Hij speelde in beide gevallen bij een club die eigenlijk iets te groot was voor hem. Als hij heel gedisciplineerd het maximale uit zijn kunnen had gehaald, zou hij makkelijk bij Barca en Chelsea meegekund hebben. Maar om zo vrij(blijvend) te spelen als hij normaal doet, moet hij bij een kleiner team spelen waar hij de grote man zou zijn. Zoals Riquelme bij Villareal of Okocha bij Bolton en daar hoopte ik bij Quaresma ook op. Bij een Stoke of Southampton bijvoorbeeld.

Caner naar bjk...nou hij is beter als ismail alq voetballer maar kwa karakter weer niet. Hij kan soms domme kaarteb pakken. Wat betreft quaresma heb ik ook een dubbel gevoel, hij voegd zeker meerwaarde toe aan bjk maar is ook een tijdbom ondank zijn ervaring en leeftijd.

21 april 2016 om 13:16

Hoe komen jullie aam caner? Welke bron? Ik lees dat nergens.

Alpay -ozalan 1 over bestikas caner erkin

22 april 2016 om 21:50

Ja maar waar? Welke nieuws? Zou wel een aanwinst zijn caner.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren