Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV wil lang wachtende verdediger belonen

Laatste update:
/
Manchester United-flop Anderson keert vermoedelijk terug naar Brazilië. De 26-jarige middenvelder wil bij Gremio of Flamengo zijn carrière nieuw leven inblazen. Anderson is in het bezit van een aflopende verbintenis en United is bereid hem in januari voor niets te laten vertrekken. Op die manier sparen the Red Devils nog enkele maanden salaris uit. (Daily Mirror)
/
Het is nog niet zeker of Zdravko Kuzmanovic bij Internazionale blijft. Volgens de zaakwaarnemer van de middenvelder, Marko Naletilic, bestaat de kans dat de Servisch international in januari vertrekt. “Dat is een beslissing die we samen met de clubleiding zullen nemen. Er zijn een paar goede spelers die misschien weg mogen als er een goed bod komt en daar hoort Kuz bij”, weet de belangenbehartiger. (Sky Italia)
/
PSV wacht af of een talentvolle verdediger nog toekomst ziet in Eindhoven. De twintigjarige Menno Koch traint vaak mee met de selectie van trainer Phillip Cocu, maar speelt zijn wedstrijden bij Jong PSV en wacht al drie jaar op zijn debuut in de hoofdmacht. Technisch manager Marcel Brands heeft Koch de kans gegeven om zijn contract, dat in de zomer afloopt, te verlengen. Of hij daarop in zal gaan is echter nog de vraag. (Voetbal International)
/
Het is de vraag of Ashley Cole het lang volhoudt bij AS Roma, dus de club zoekt alvast een opvolger. Die vinden i Giallorossi wellicht in de Serie B, waar de achttienjarige Racine Coly momenteel uitkomt voor Brescia. De jeugdige Senegalees kan zowel in het centrum van de defensie als op de linkerflank uit de voeten en het is mogelijk dat Roma al in januari gaat proberen om Coly naar de Italiaanse hoofdstad te halen. (Mediaset)
/
Napoli gaat een poging doen de defensie te versterken met een Zwitsers talent. De 21-jarige Silvan Widmer is bezig aan zijn tweede seizoen bij Udinese, maar kan mogelijk de overstap maken naar i Partenopei. De jeugdinternational van Zwitserland is opgevallen bij de scouts van de club uit Napels en trainer Rafael Benítez ziet het ook zitten in Widmer. Misschien wordt er in januari al een bod uitgebracht. (Sky Italia)
Is Menno Koch over een paar jaar een belangrijke speler bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik snap totaal niet waarom Koch een nieuw contract krijgt, leuke verdediger, maar niet meer dan dat, hij heeft niks speciaals. voor breedte prima

Lachwekkend vond ik het, Bergwijn word bij de selectie gehaald en mag meteen debuteren tegen Almere City en Koch zit al 3 jaar bij de selectie en heeft zijn debuut nog steeds niet gemaakt.

13 november 2014 om 09:24

Waarom is dat lachwekkend. Bergwijn is gewoon een giganstisch groot talent. Koch is pure middelmaat en zet al 3 jaar geen stappen in zijn ontwikkeling. PSV wil alleen maar verlengen om mhem naarna nog te kunnen verkopen.

13 november 2014 om 09:34

Dan heeft Bergwijn toch meer potentie denk ik hè.

13 november 2014 om 09:42

Dat heeft te maken met kwaliteit. Koch is een leuke CV voor als je 4 geblesseerden hebt. Voor de breedte. Staat bovendien al jaren stil in zijn ontwikkeling, steekt er bij Jong-PSV gewoon ook niet bovenuit. Bergwijn is een toptalent die een kans krijgt, die jongen heeft gewoon een toekomst bij het eerste van Psv.

Langer bij de selectie zitten is natuurlijk geen reden om iemand speeltijd te geven. Het is geen wachtrij bij de slager waar je om de beurt je kans krijgt.

13 november 2014 om 10:42

Ik zeg niet dat Koch een basisplaats verdiend, ik vond alleen raar dat ze hem de laatste 10 minuten niet mee lieten spelen tegen Almere City.

13 november 2014 om 12:02

Ik zeg ook nergens dat jij dat zegt. Ik zeg alleen dat het geen kwestie is liefdadigheid. Grote talenten krijgen in zo'n wedstrijd een kans, spelers voor de breedte niet. Kan ik prima volgen.

Koch heeft geen toekomst in het eerste van Psv, dan is het sympathiek om hem even mee te laten ballen. Maar het is wel een profclub hè, geen welzijnsinstelling.

Een nederlandse speler waar we wat aan hebben. Voor nu een goede stand in, maar nadat rekik vertrekt bij psv moet koch die ruimte invullen en een basisspler worden samen cv vormen met bruma.

13 november 2014 om 09:25

Wie zegt dat Rekik vertrekt, ik zie PSV hem nog wel definitief overnemen. Daarnaast laten we hopen dat PSV niet met Koch in de basis gaat spelen, die is niet goed genoeg.

13 november 2014 om 09:37

@panerai

Zou een ontzettend slimme zet zijn van Psv. Rekik speelt er ondertussen al voor het tweede seizoen, kent de club ondertussen en is wel aan zijn 'nieuwe' omgeving gewend.

Ik weet alleen niet hoe City hier over zal denken, Rekik heeft natuurlijk wel potentie maar ik betwijfel of hij in de basis kan komen te staan bij een Manchester City.

Als City echt veel vertrouwen in Rekik zouden hebben zullen ze hem niet zomaar laten gaan natuurlijk hè.

13 november 2014 om 09:44

Rekik moet gewoon realistisch zijn en voor speeltijd kiezen. Bij City stroom je zelden door naar de hoofdmacht met een basisplaats uit de jeugd.

Er zijn vast ook wel andere opties dan PSV waar hij zal spelen maar hier is hij zeker op een basis plaats en bij andere clubs is dat nog maar de vraag.

Ik hoop dat hij dat zelf ook realiseerd. Ik denk dat hij wel is los te weken bij City voor 5 a 6 miljoen.

Ongelooflijk dat Manchester United Anderson laat vertrekken. Geweldige controlerende middenvelder. Heeft aanpassings problemen gehad en pech met blessures, maar als hij speelde was hij belangrijk op het veld en speelde goed. Als hij daadwerkelijk naar brazilie gaat is het zonde, kan makkelijk in de europese (sub)top meedraaien en belangrijk zijn.

Koch is een verdediger voor de breedte. Het is de vraag hoe de verdediging er volgend jaar uit komt te maar zeker niet met Koch als basisspeler. PSV had hem eigenlijk allang moeten verhuren om te kijken hoe hij zich staande houdt in de eredivisie. Misschien in de winter aan een NAC Breda of Heracles? Ook vrij apart dat hij nooit heeft gedebuteerd. Zit toch regelmatig op de bank.

Koch staat al jaren stil in zijn ontwikkeling. Hij moet zelf ook in zien dat hij echt stappen moet gaan zetten om alsnog van waarde te worden in het eerste. Jammer eigenlijk, het is toch een jongen van de streek. (hij komt namelijk uit Heeze.)

Ashley cole moet gewoon weg gaan bij Roma, beter voor de club en ook beter voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren