Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV moet snel handelen voor Turkse middenvelder

Laatste update:
/
Sinan Bolat werd afgelopen seizoen tot twee keer toe verhuurd door FC Porto. De doelman heeft geen zin om nog een keer uitgeleend te worden en zint op een terugkeer naar België. (Het Laatste Nieuws)
/
Tammy Abraham draait een uitstekend seizoen bij Bristol City in de Championship. Fenerbahçe wil de jonge aanvaller volgend seizoen graag van Chelsea huren, iets wat Abraham en Chelsea ook wel zien zitten. (Takvim)
/
Het wordt voor PSV met de dag moeilijker om Yusuf Yazici binnen te halen. Arsenal heeft zich gemeld voor de middenvelder, die ook in de belangstelling van Manchester United, Sevilla en Borussia Dortmund staat. (Sabah)
/
Arsenal gaat komende zomer een grote schoonmaak houden. Onder meer Alexis Sánchez, Mesut Özil en Alex Oxlade-Chamberlain mogen vertrekken, terwijl Jack Wilshere een contractverlenging aangeboden krijgt. (Times)
/
Al twee jaar staat Chris David aan de kant met een zware knieblessure. Desondanks wil Go Ahead Eagles hem langer in huis houden, waardoor de middenvelder zijn aflopende contract kan verlengen. (De Stentor)
/
Douglas Costa is niet blij met het aantal speelminuten dat hij krijgt bij Bayern München en wil komende zomer vertrekken. Tottenham Hotspur wil hem verlossen, maar moet daar wel zo’n 35 miljoen euro voor neerleggen. (The Sun)
PSV maakt geen kans op de komst van Yusuf Yazici

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is een heel groot talentje. Heeft de plaats van Ekici vervangen en hij doet het misschien wel beter dan hem. Echt een aanwinst voor PSV, Maurik denk dat hij liever naar Man united of een andere club gaat.

20 april 2017 om 12:07

Maar ik***

Een grote schoonmaak is meestal mindere spelers of spelers die iets verstoten. Bij Arsenal de 2 sterspelers.. best rock & roll.

20 april 2017 om 13:17

Haha ik dacht precies hetzelfde.

On:

Ik zie het somber in voor Arsenal als Özil & Sanchez vertrekken. Probeer maar soortgelijke spelers te halen.

Met een Xhaka ga je het zeker niet redden.

dit is wel een hele grote schoonmaak.. arsenal waar zijn jullie in godsnaam mee bezig. waarom de 2 beste latn gaan en wie komt er dan voor terug?

20 april 2017 om 15:52

Denk dat ze dit doen omdat Sanchez en Ozil zelf niet willen blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren