Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG is allesbehalve klaar op transfermarkt

Laatste update:
/
West Bromwich Albion heeft belangstelling om Trevoh Chalobah definitief in te lijven. De verdedigende middenvelder wordt door Chelsea al jarenlang uitgeleend en speelde nog nooit in de hoofdmacht. (Goal)
/
Asmir Begovic heeft een tweejarige contractvoorstel in overweging van meerdere clubs, waaronder Genoa. Het contract van de ervaren doelman bij Bournemouth is afgelopen. (Fabrizio Romano)
/
Paris Saint-Germain onderhandelt met Lazio over Joaquín Correa. De aanvallende middenvelder moet 45 miljoen euro kosten, maar PSG hoopt met het inbrengen van Pablo Sarabia een fikse korting te bedingen. (Corriere dello Sport)
/
Real Madrid wil flink verkopen om honderd miljoen euro op te halen die minimaal benodigd is voor Kylian Mbappé. Raphaël Varane, Alvaro Odriozola, Luka Jovic, Eden Hazard, Martin Ödegaard en Mariano Díaz mogen weg. (Marca)
/
Julián Araujo kan vanuit LA Galaxy de overstap maken naar Europa. De Amerikaans-Mexicaanse rechtsback heeft zich in de kijker gespeeld bij Eintracht Frankfurt, Sporting Portugal en Lille OSC. (ESPN)
/
Felipe Anderson keert definitief terug bij Lazio. West Ham United maakt liefst veertig miljoen euro verlies op de transfervrije overgang, maar bedingt wel een doorverkooppercentage van vijftig procent. (Gianluca Di Marzio)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSG kan beter voor Pogba gaan. Je hebt al genoeg middenvelders van het niveau Correa. Pogba is een stuk duurder maar dan heb je ook wat

8 juli 2021 om 01:08

Wat heb je dan? Een speler die 1 op de 3 wedstrijden een hoog niveau haalt. Verder geeft ie niet thuis. Kost een gigantisch salaris. Een slimme td zegt ik pas.

8 juli 2021 om 11:23

Nou bij United speelt hij idd 1 op3 maar bij Juve en ook de Franse elftal hebben wij duidelijk gezien dat hij vee stabieler is. Dus het kan zomaar zijn dat hij bij een ander club beter en stabieler gaat presteren.

8 juli 2021 om 01:11

Correa is geen middenvelder, maar een aanvaller in een 442 als schaduwspits. Vergelijkbaar met Griezmann

8 juli 2021 om 06:29

Hoeveel denk je dat Pogba dan moet gaan kosten, met 1 jarig contract??

Ken deze speler niet zo. Maar er staat dat en lees dat het een aanvallende middenvelder/schaduwspits is. Dat is dus Pogba niet. Dus lijkt mij een andere type speler.

Die geruchten dat spelers als wisselgeld worden ingezet zijn echt bijna nooit waar gebleken.

8 juli 2021 om 04:46

Ik leest het al 10 jaar,maar kan nauwelijks voorbeelden opnoemen..

Met de spelers die weg mogen bij Real Madrid haal je waarschijnlijk meer dan 150 miljoen op.
Ik hoop dat Real Madrid niet alleen Mbappé weet te halen maar toch voor het bedrag dat te lezen is, een poging waagt bij Camavinga en/of Pogba desnoods net als PSG deed. Huren met verplichte koopoptie.

.

8 juli 2021 om 02:17

Ik verwacht niet dat Odegaard en Jovic gaan vertrekken. Mariano gaat al weg en dan is Jovic onze enige spits buiten Benz om. En Odegaard lijkt dit seizoen toch eindelijk zijn eerste eerlijke kans te gaan krijgen door Ancelotti. Hij lijkt echt een plan met hem te hebben. Was ook een eis van Perez.

Mariano Diaz vind ik een goede speler, Als sub topclub zou ik me zeker voor hem melden. Denk dat die niet al te duur zal zijn, Zou een goeie zijn voor een Lyon ( waar die al speelde) Benfica, Porto, Lazio etc

Helemaal eens Japie, alhoewel Pogba ook geen top is. Hij kreeg onlangs nog op zijn donder van een Franee ploeggenoot omdat hij zijn verdedigende werk verzuimde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren