Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG hoort vraagprijs van 25 miljoen euro

Laatste update:
/
Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan onderhandelen volop. Het is de bedoeling dat Aleksey en Anton Miranchuk naar Rubin gaan, in ruil voor Taras Burlak en Magomed Ozdoev. (Sportfakt)
/
Lokomotiv is daarmee nog niet klaar. Hoofdtrainer Yuri Semin wil namelijk twee Russische middenvelders terughalen: Marat Izmaylov en Diniyar Bilyaletdinov. (Match TV)
/
Paris Saint-Germain heft een bod uitgebracht op Luan. Grêmio vraagt 25 miljoen euro voor de 23-jarige aanvaller, maar dat lijkt PSG niet te willen betalen. (Globo Esporte)
/
Ludogorets heeft met een club uit de Premier League een akkoord bereikt over de transfer van Jonathan Cafú. De aanvaller levert de Bulgaren tien miljoen euro op. (Diverse Bulgaarse media)
/
Anders Trondsen was vrijdagavond aanwezig bij het duel van FC Groningen. De 21-jarige middenvelder van Sarpsborg 08 was er officieel voor zijn goede vriend Alexander Sörloth. (Fotbollskanalen)
/
Ederson staat mogelijk voor een fraaie transfer. De 23-jarige doelman van Benfica wordt in de gaten gehouden door scouts van Barcelona en Manchester City. (O Jogo)
Is Luan 25 miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Trondsen lijkt me een prima speler voor Groningen. Alleen ik ben bang dat Sarpsborg een moeilijk seizoen tegemoet gaat als ze hem verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren