Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG heeft veertig miljoen euro over voor clubicoon

Laatste update:
/
Sefa Isci verdedigt volgend seizoen mogelijk de clubkleuren van Vitesse. De achttienjarige rechtsback van Anderlecht staat in de belangstelling van Chelsea en the Blues zijn van plan om hem vervolgens in Arnhem te stallen. Dat heeft zaakwaarnemer Saffet Balkan bevestigd. De in Gent geboren Turk, die overigens het liefst als centrumverdediger speelt, staat ook in de belangstelling van Benfica. (Daily Star)
/
De kans dat Ibrahim Afellay de opvolger wordt van Ivan Rakitic bij Sevilla, is niet zo groot. De middenvelder van Barcelona werd genoemd als een optie, maar Unai Emery voelt meer voor een hernieuwde samenwerking met Mehmet Topal, die hij nog kent van zijn tijd bij Valencia. Ook de twintigjarige Lucas Romero van Vélez Sarsfield is in beeld: de Argentijn wordt al het hele jaar gescout door Sevilla. (Marca)
/
Paris Saint-Germain beschikt in de persoon van Salvatore Sirigu over een betrouwbare doelman, maar heeft liever Iker Casillas onder de lat staan. De Spaans international moet het bij Real Madrid slechts doen met wedstrijden in de beker en Champions League en les Parisiens hebben veertig miljoen euro voor hem over. Arsenal zou eveneens belangstelling hebben voor de 32-jarige San Iker. (La Sexta)
/
AC Milan is dicht bij de definitieve komst van Adil Rami. De stopper speelde in de terugronde op huurbasis voor i Rossoneri en zij gaan de Fransman waarschijnlijk voor vier miljoen overnemen van Valencia. In de winter spraken de clubs nog af dat Milan de 28-jarige Rami voor zeven miljoen zou mogen overkopen, maar dat bedrag vonden de Italianen bij nader inzien te hoog. Rami speelde tot dusver achttien duels voor Milan. (Sky Italia)
/
FC Kopenhagen heeft Ludwig Augustinsson gepresenteerd. De twintigjarige linksback kwam voor 1,3 miljoen euro over van IFK Göteborg, maar had naar verluidt ook voor sc Heerenveen kunnen kiezen. “Ik kan bevestigen dat er interesse vanuit Nederland was, maar dit is de beste stap voor mij”, zegt de Zweeds jeugdinternational. Augustinsson tekende bij Kopenhagen een contract voor vierenhalf jaar. (Fotboll Direkt)
Iker Casillas moet vertrekken bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

40 miljoen!!!! topkeeper natuurlijk maar hij is 32

9 juni 2014 om 23:56

Een keeper kan dan nog wel 6 jaar mee, itt veldspelers op die leeftijd. Friedel van spurs is al 43 zelfs!

Casillas is Real's redden want met lopez daar schiet real niks mee op die jongen mag wel eena ophoepelen. Het zou een hele grote fout zijn als ze Casillas laten gaan hij moet gewoon onder de lat blijven staan. beste keeper en meeste reddingen

9 juni 2014 om 12:19

Casillas is de laatste jaren zo matig geworden. López doet het op zijn plaats echter meer dan prima. Ik zou als coach van Real sowieso kiezen voor López en niet Casillas, die als enige voordeel zijn historie bij de club heeft.

9 juni 2014 om 12:23

Dan ben jij de enige die dat vindt? en als Lopez 'beter' is waarom zetten we hem niet in de CL ? omdat hij juist zwak is! Snap echt niet dat Mourinho hem kocht en ze voorrang geven aan Lopez.

9 juni 2014 om 12:31

Daar is een hele discussie over geweest. En toen hebben ze de wedstrijden tussen de keepers verdeeld. Zodat Casillas ook genoeg wedstrijden zou keepen zodat hij on beeld kon blijven voor het nationale team. Dit is onder andere in stand gekomen door de staat van dienst en uit wederzijds respect. Ieder ander eerste keeper was gewoon op de bank geplakt. Want als je naar nu kijkt en de beste keeper moet opstellen dan wint Lopez nipt. Kijk je naar prestaties uit het verleden wint Casillas dik.

40 miljoen voor voor Cassilias terwijl je al een goede keeper hebt is een beetje raar vind ik.

Rami voor 4 miljoen moet je wel doen hoewel ik hem toch minder vind dan verwacht.

Casillas is een clubicoon en gaat helemaal nergens naar toe. Heb volle vertrouwen dat ie aankomende seizoen gewoon weer de nr 1 wordt. Hij is al thuis. Heeft 't zelf ook aangegeven.

9 juni 2014 om 12:21

Inderdaad vind het echt ongelooflijk dat Diego Lopez speelde in plaats van Iker. Echt een levende legende. Daarnaast zou ik 40 miljoen best prijzig vinden hoewel ik niet uitvlak dat hij nog wel pakweg 5 jaar mee kan. En ook Sirigu moet niet geslachtofferd worden

9 juni 2014 om 12:38

Net zoals Raúl nergens naartoe ging?

40 miljoen voor een keeper? 60 miljoen voor David Luiz dit gaat echt veel te ver man.. idioten.

9 juni 2014 om 12:17

Was 50 miljoen voor David Luiz😉

9 juni 2014 om 12:48

49 miljoen en dit zijn de wandelgangen daar komen wel meerdere gekke verhalen in voor.

Las ik laatst niet ergens dat Casillas de rest van zn carriere in Madrid blijft? ( Moet hij ook doen overigens )

9 juni 2014 om 17:07

Waarom zou hij dat moeten doen? De man speelt amper, mijns inziens wil een speler of keeper altijd spelen.. Word respectloos behandeld, wegwezen dus! Naar een club die hem wel op waarde schat

9 juni 2014 om 19:56

Nouja ik vind hem altijd wel het ultieme 'kind van de club', en je kan ook zien hoeveel hij van RM houdt, maar als hij graag wilt spelen doet hij er wel idd goed aan om te gaan.

trouwens weet iemand waarom ik niet naar beneden kan scrollen? tenzij ik een comment plaats zie ik de reacties..

deze wandelgangen kloppen niet..

Waarom 40 mil betalen voor een mindere keeper dan dat er nu staat, Sirigu doet het toch prima bij psg. Denk dat hij in de wereld alleen Courtois neuer Buffon en Cech voor zich hoeft te dulden, en met de vorm van het begin van het seizoen Valdes.

Mensen vergeten dit, wanneer Valdes fit was geweest zou Casillas dit wk op de bank hebben gezeten.

9 juni 2014 om 13:08

Nee casillas keept altijd

jeeeeeeezus, 40 miljoen voor keeper die over zn hoogtepunt is, psg is gwn gek!

9 juni 2014 om 16:26

Helemaal gelijk. Maar ben je het niet eens dat dit gewoon het voetbal kapot maakt? Kleinere clubs hebben gewoon geen kans meer tegen ploegen als PSG en City.

40 miljoen is wel erg veel voor een 32-jarige keeper. De helf lijkt me wel genoeg.

9 juni 2014 om 19:57

De helft lijkt mij nog 10 miljoen te veel

let maar op volgend seizoen keept casilias zo ie zo volgend seizoen bijna alle wedstrijden
ook in de competitie

Clubs als PSG en City maken het voetbal kapot. Kom op, kijk om wat voor bedragen we het hier hebben. 40 miljoen voor een 32-jarige doelman. Clubs als Ajax, Arsenal en Atletico Madrid kunnen hier echt niet tegenop. Uefa moet echt wat doen aan die rijke sjeiks die de clubs kopen en alles mogen flikken. Ze maken het voetbal gewoon kapot. En wat ik het ergste vindt is dat ze niet eens iets voor de club vinden maar gewoon geld in pompen om hun eigen zakken later te vullen. Echt verschrikkelijk vindt ik dit.

Anderlecht is echt de favoriete bestemming geworden voor clubs om te talenten te kopen , om ze dan als zelfopgeleide spelers te registreren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren