Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG gaat vol voor snelste speler van de Bundesliga

Laatste update:
/
Dat Real Madrid interesse heeft in Paul Pogba is volgens Zinédine Zidane niet meer dan normaal. “Ik vind hem fantastisch, hij is een complete speler. Hij heeft veel kwaliteiten en is buitengewoon goed”, zegt de coach van Real Madrid Castilla. “Dat Real interesse heeft is niet zo vreemd: grote clubs hebben nou eenmaal interesse in getalenteerde spelers”, aldus Zidane. (RMC1)
/
Toptalent Joe Gomez gaat kiezen tussen Arsenal en Liverpool. De achttienjarige verdediger van Charlton Athletic wordt gezien als een van de grootste talenten van Engeland en Arsenal en Liverpool hebben naar verluidt een bod gedaan van circa tien miljoen euro. Dat vindt Charlton een prima bedrag, waardoor de jeugdinternational zelf mag kiezen welke club zijn voorkeur heeft. (Daily Mail)
/
Borussia Dortmund moet er rekening mee houden dat Pierre-Emerick Aubameyang terugkeert naar de Ligue 1. De snelste aanvaller van de Bundesliga werd overgenomen van Saint-Étienne, maar voetbalt komend seizoen mogelijk weer in de Franse competitie; Paris Saint-Germain heeft het voorzien op de Gaboneees. De transferwaarde van de aanvaller wordt geschat op 25 miljoen euro en dat wil PSG wel betalen. (France Football)
/
Medhi Benatia is niet van plan te vertrekken bij Bayern München. De international van Marokko werd vorige zomer voor 26 miljoen euro gekocht van AS Roma, maar het gonst van de geruchten over een terugkeer naar Italië. “Ik heb gewoon een contract bij Bayern München en ik respecteer dat contract. Volgend seizoen willen we de Champions League winnen, dus ik ga niet weg bij Bayern”, klinkt het. (Mountakhab TV)
/
Hertha BSC lijkt na vijf jaar afscheid te nemen van een publiekslieveling. De fans van de club uit de Duitse hoofdstad dragen Ronny op handen, maar de clubleiding schijnt van mening te zijn dat de 29-jarige Braziliaan niet langer het gewenste niveau heeft. Een vertrek naar het Midden-Oosten lonkt voor Ronny: Al-Wahda, Al-Ain, Al-Ahli en Al-Jazira zouden het voorzien hebben op de linkspoot en Hertha is bereid hem te laten gaan. (BILD)
Is Pierre-Emerick Aubameyang goed genoeg voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aubameyang is totaal niet nodig en doet gewoon te kort aan het niveau dat PSG wil nastreven, namelijk een team dat serieus kan meestrijden om de cup met de grote oren. 25 miljoen vind ik ook nog al aan de hoge kant.

17 juni 2015 om 15:21

Oké PSG heeft zat goede spelers maar als je ziet hoe BVB dit jaar gepresteerd heeft en hoe Aubameyang gepresteerd heeft is hij wel degelijk 25 miljoen waard. Sterker nog dat is echt een koopje.

17 juni 2015 om 19:34

Als je spelers als Lavezzi en Lucas op de flanken hebt en indien je je wil verbeteren moet je voor betere spelers gaan. Aube is een goede speler, maar niet echt kwalitatief beter dan Lavezzi of Lucas. PSG wil wereldtop en Aube valt daar juist onder.

toch mooi dat aubameyang via een kleine omweg toch nog bij topclubs terecht komt, was een groot talent destijd bij ac milan.

Goede speler voor PSG in Frankrijk. Maar om een serieuze gooi te doen naar de CL zullen er betere spelers moeten komen.

niet laten gaan dortmund

Psg heeft genoeg spelers voor zijn positie zou t een stomme aankoop vinden.. Cavani - Zlatan - Lucas moet de voorhoede worden aankomend seizoen.

17 juni 2015 om 14:20

Aubameyang is van oorsprong een rm maar word vanwege onkunde van ramos en het slechte spel van immobile in de spits gezet en cavani en zlatan spelen niet op de rm positie

17 juni 2015 om 15:08

Aubameyang is niet goed genoeg als rechtsbuiten. Zijn dribbeltechniek en passing is te matig daarvoor, als spits is die wel goed lekker snel en een goed instinct voor het doel.

Dit zou een rare stap zijn. Van record kampioen Saint-ettiene ja nu speelt aubameyang bij BvB natuurlijk maar naar koopclub psg. Dit zou echt een rare stap zijn.

17 juni 2015 om 15:01

Financieel, CL, kans op prijzen en spelen met een betere selectie... voor een voetballer wel degelijk een stap vooruit en daar heeft jouw voorkeur niks mee van doen!

na van der vaart ook ronny weg
wie zou nu de langzaamste speler in de bundesliga worden?

Iedereen weet toch dat Bolly de snelste speler uit de Bundesliga is

17 juni 2015 om 19:47

Furtuna Düsseldorf speelt in de 2 Bundesliga. Is dat nou net de club waar Mathis Bolly bij speelt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren