Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/8): PSG gaat selectie versterken met vier man

Laatste update:
/
De toekomst van Donovan Slijngard is nog ongewis. De 26-jarige linkerverdediger is aan zijn zesde seizoen bezig bij Sparta Rotterdam, maar beschikt nu over een aflopende verbintenis. “Ik weet nog niet wat er met mij gaat gebeuren, ik laat alles open. We moeten ons er niet te druk om maken, het heeft geen zin om nu dingen te gaan roepen”, vertelt Slijngard, die de jeugdopleiding van Ajax doorliep. (RTV Rijnmond)
/
Mateo Musacchio maakt nog altijd kans op een transfer naar Barcelona. De 23-jarige centrumverdediger werd zondagavond in de wedstrijd tussen Villarreal en Valencia bekeken door scouts van Los Azulgrana. Zij raakten overigens meer overtuigd van Jérémy Mathieu, de linksachter van Valencia. De dertigjarige Fransman verlengde in juni nog zijn contract in de sinaasappelstad tot de zomer van 2017. (Superdeporte)
/
Paris Saint-Germain wil de selectie in de zomer sowieso met vier spelers aanvullen. De regerend Frans landskampioen hoopt Daniel Alves over te kunnen nemen van Barcelona en denkt ook nog aan David Luiz en Mehdi Benatia. Een van die twee moet Thiago Silva ondersteunen. Bovendien moet Paul Pogba, Miralem Pjanic of Arturo Vidal komen en zijn Eden Hazard en Antoine Griezmann in beeld voor de linkerflank. (RMC)
/
Arsenal zit achter de ‘Iraanse Lionel Messi’ aan. Zo wordt de negentienjarige aanvaller Sardar Azmoun, die onder contract staat bij Rubin Kazan, althans genoemd. Azmoun werd al enkele malen gescout door the Gunners en de club uit Londen overweegt in de zomer een bod van 2,4 miljoen euro uit te brengen. Azmoun is geen basisspeler bij Rubin; hij was dit seizoen pas goed voor één doelpunt in acht competitieduels. (Metro)
/
Tottenham Hotspur maakt de meeste kans op de handtekening van Ogenyi Onazi. De 21-jarige middenvelder van Lazio wordt ook gevolgd door onder meer Fiorentina, Internazionale, Everton en Manchester City, maar bij the Spurs is de Italiaan Franco Baldini de directeur en zij hebben hierdoor een voorsprong. De Nigeriaan Onazi wordt op tien miljoen euro getaxeerd; zijn contract loopt nog twee jaar door. (Metro)
Welke linie van PSG moet versterkt worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je hebt al Lavezzi en Lucas voor die posities. Matuidi, Cabaye, Motta op het middenveld. Marquinhos, Thiago, Alex voor de verdediging. Alleen Dani Alves zou ik een begrijpelijke aankoop vinden.

29 maart 2014 om 19:24

Wat dacht je van een beetje concurrentie ? Dat haalt meestal het beste naar boven bij voetballers. En Alex is niet de jongste meer. Benatia zou een fantastische versterking zijn maar ik heb veel liever dat hij naar Barcelona gaat en anders lekker bij Roma blijft =)

Als ze Dani Alves, Benatia, Pogba/Vidal én Hazard halen gaat dat een hoop geld kosten. Ze hebben dan wel echt een ziek team...

29 maart 2014 om 19:13

Dat is best ziek ja, 9 absolute toppers en 2 supertalenten ( pogba, digne).

Sirigu
Dani Alves
Thiago Silva
Benatia
Digne
Pogba
Cabaye
Matuide
Cavani
Ibrahimovic
Hazard
29 maart 2014 om 19:26

Ik zie PSG benatia niet halen. Vorig jaar hebben ze Marquinhos nog voor veel geld overgenomen, een toptalent. Bovnedien hebben ze nog Alex, die zeker in de League 1 nog een paar jaar meekan.

29 maart 2014 om 19:26

Marquinhos en Lucas niet vergeten

29 maart 2014 om 19:26

Wat dacht je van Marquinhos??? Ben je die niet vergeten??!

29 maart 2014 om 19:29

Ja maar toch... PSG speelt nu ook CL en daar heb je zeker een solide centraal duo voor nodig. Alex gooit daar dan een beetje roet in het eten, óók begint het met de conditie en de snelheid bergafwaarts te gaan bij Alex

29 maart 2014 om 19:35

Cabaye Jij hebt zeker geen verstand van voetbal ik vind Cabaye goed maar thiago motha is een motor een team zonder motor draait niet net als Barca zonder iniesta en xavi snapje thiago motha moet erin blijven

29 maart 2014 om 19:49

Zouden dan toch niet in de basis zijn?

29 maart 2014 om 19:49

Moet hij niet, Matuidi is dat ook.

29 maart 2014 om 19:54

dat is inderdaad een zieke opstelling, alleen is marquinhos een toptalent en snap ik niet waarom die gepasseerd gaat worden en pogba vind ik nu ook al een absolute topper

Moura is een super talent en Marquihos speelt altijd goed als hij speelt die kan nog verkomen en vind hem beter dan Benatia maar vergeet niet ze hebben nog Veratti en die is goed misschien verhuren als pogba komt

Sirigu
Alves
Silva
Marquinhos
Maxwel/digne
Moura
Thiago motha
Pogba/Matuid
Hazard
Ibracadabra
Cavani
29 maart 2014 om 19:48

Hahaha marquinhos is zekr niet beter dan benatia. Die heeft nog niets laten zien, gehypt talentje.

29 maart 2014 om 20:07

Dan heb je vorig jaar nog Roma nooit gezien spelen Marquinhos kan gewoon niet veel aan speeltijd komen maar als hij die kans heeft is hij super goed

Niet echt een messi dan als die Iranier op zn 19 nog geen basisplaats heeft bij rubin en pas 1 goal. Misschien bedoelen ze qua spelstijl maar de niet de dribbel maakt messi de beste ter wereld maar het overzicht en effectiviteit die hij daaraan koppelt maken hem de beste. Daarom vind ik dit soort teksten altijd onzin. Overigens zou het wel leuk zijn als wenger weer een goedkoop talent tot wereldtopper laat ontwikkelen.

29 maart 2014 om 23:34

En het is weer gelukt! Messi is er weer bijgehaald pffff

31 maart 2014 om 18:55

Het staat zo in het artikel clown.

Liever Benatia naar Barca1

Waarom niet uitbreiden met 10?
Gewoon alles boven de 50mil kopen.
Zoals Bayern in Duistland maar dan Europees.
Er is toch wel een sheik te vinden die er 1000000000000000000 inlegt?

Ik zou zo spelen met Psg. Cabaye en Matudi iets naar achter, in een soort 4222 systeem. Ik zie zo eigenlijk geen echte vervangers nodig, maar ja, Blanc ziet de kwaliteit van Lavezzi en Lucas niet.

Sirigu
VD Wiel
T Silva
Marquinhos
DIgne
Lucas
Cabaye
Matuidi
Lavezzi
Zlatan
Cavani

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren