Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG biedt Lucas Moura aan om vraagprijs te drukken

Laatste update:
/
Rubén Neves heeft twee aanbidders in Engeland: Chelsea en Liverpool. De middenvelder is ondanks zijn twintig jaar al enkele seizoenen verzekerd van een basisplaats in de hoofdmacht van FC Porto. (Diverse Britse tabloids)
/
Het aanblijven van Arsène Wenger betekent dat Arsenal geen technisch directeur meer zal aanstellen. De Londenaren zullen wel een nieuwe functie binnen het bestuur creëren, maar op een lager niveau dan de bedoeling was. (The People)
/
Paris Saint-Germain doet er alles aan om Ivan Perisic in te lijven. De Parijse club biedt Lucas Moura als wisselgeld aan om de vraagprijs van Internazionale van vijftig miljoen euro naar beneden te halen. (Diverse Italiaanse media)
/
Liverpool gaat Andre Wisdom voor ongeveer 4,5 miljoen euro verkopen. Derby County, de club die de verdediger in 2013 huurde, leidt de dans, maar heeft concurrentie van Celtic en Birmingham City. (Liverpool Echo)
/
Chelsea hoeft niet bij Napoli aan te kloppen voor Lorenzo Insigne als Eden Hazard in de zomer onverhoopt naar Real Madrid gaat. De clubleiding noch de aanvaller heeft trek in een transfer. (Corriere dello Sport)
/
Olympique Marseille houdt er rekening mee dat Olivier Giroud niet is los te weken bij Arsenal. Carlos Bacca van AC Milan is het alternatief van de Fransen, die concurreren met Galatasaray én Arsenal. (Le10Sport)
Denk jij dat Ivan Perisic naar Paris Saint-Germain gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft iemand die Perisic vaak zien voetballen? Ik heb maar een paar wedstrijdjes gezien en ik vind hem helemaal niet zo fantastisch. Maargoed vrij veel topteams zitten acher hem aan. Heb ik het verkeerd gezien?

14 juni 2017 om 10:35

Het is een aardige voetballer links en rechts heeft een bereconditie speelt all1 wisselvallig is niet constant maar voor lucas met geld vind ik een prima deal voor inter

14 juni 2017 om 10:46

Ivan is iemand die op vele posities uit de voeten want hij is perfect tweebenig , heeft een enorm loopvermogen en tomeloze inzet ! Geen wereldvoetballer maar iemand die elke ploeg wel kan gebruiken

14 juni 2017 om 10:58

Eens met elchino20.
Perisic is een prima voetballer maar geen topper. Grote voordeel is dat Perisic op meerdere posities kan spelen vanwege zijn vermogen om zowel met links als rechts prima ballen te kunnen geven.
On:
Als ik Inter was had ik deze deal meteen geaccepteerd. Lucas Moura acht ik toch een betere voetballer die wel eens prima in Italië zou kunnen gaan presteren. Volgens mij acht PSG Lucas 40 waard dus zal dan een deal worden van Lucas +10 (of 15 miljoen) voor Perisic.

Meteen doen! Snap niet waarom al die clubs Perisic willen maar goed. Lucas en geld zou een prima deal zijn haha, Ik zeg doen

Ik zie dat Ruben Neves de aandacht heeft gegrepen van chelsea en liverpool, netjes hoor. Al een aantal jaren een toptalent in football manager. Hoop dat het in realiteit ook eruit komt. Persoonlijk denk ik dat het een prima speler is voor een team van Jurgen Klopp, maar aan de andere kant heb je chelsea met Conte. Als het werkelijk tot aanbiedingen komt is hij bij 1 van de 2 een contender voor een basisplaats

Hoop dat Perisic naar United gaat. Een van de betere linksbuitens die er rondloopt. Kan makkelijk een mannetje passeren, geeft assits en scoort. Het is de beste speler van Inter dis logisch dat ze er geld voor willen. Nee het is geen Neymar maar hij is een versterking voor de meeste clubs

Ik snap niet dat grote clubs allemaal achter perisic zijn, ik lees nu zelfs dat ze lucas willen betrekken bij deze transfer. Lucas is op zich beter dus laat staan ook nog geld bovenop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren