Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Prijskaartje van gewilde Duitser wordt fors hoger

Laatste update:
/
De komst van Danny Welbeck naar Arsenal is grotendeels het werk van twee geroutineerde krachten in de selectie van de Londense club. Per Mertesacker en Mikel Arteta zouden de transfer van de spits hebben bekokstoofd en Arsène Wenger pas in een laat stadium hebben ingeschakeld. De Franse manager kon zich meteen vinden in het plan en besloot in samenspraak met de clubleiding werk te maken van de komst van de international. (Daily Star)
/
Filippo Inzaghi is van mening dat AC Milan deze zomer uitstekende zaken heeft gedaan. De club verkocht Mario Balotelli aan Liverpool en haalde daar Fernando Torres op huurbasis voor terug. 'Hij past beter bij dit elftal dan Balotelli", zegt de nieuwe hoofdcoach van i Rossoneri. "Het is zijn taak om doelpunten te maken en daar is hij erg goed in." Torres tekende een huurovereenkomst voor twee seizoenen in San Siro. (Corriere dello Sport)
/
Mats Hummels staat nog altijd in de belangstelling van tal van Europese topclubs, maar het zal niet eenvoudig worden om de stopper weg te lokken bij Borussia Dortmund. Als blijk van dank voor het vertrouwen dat hij geniet bij die Borussen, heeft hij er namelijk mee ingestemd dat zijn transferclausule fors wordt verhoogd. Voor minder dan zestig miljoen euro zal de Duits international dan ook niet vertrekken uit het Signal Iduna Park. (BILD)
/
Ricardo Álvarez is blij met zijn overstap naar Sunderland. De 26-jarige middenvelder staat onder contract bij Internazionale, maar speelt dit seizoen op huurbasis voor the Black Cats. “Dit is de beste competitie in de wereld, dus ik had er al erg veel zin in. Dit is een mooie nieuwe uitdaging. Als de manager een beroep op mij wil doen, dan ben ik er klaar voor”, zegt de Argentijn. (Sunderland Echo)
/
Loïc Rémy is in de wolken met zijn transfer van Queens Park Rangers naar Chelsea, maar de aanvaller doet er goed aan nu weer met beide beentjes op de grond te gaan staan. Volgens Didier Deschamps moet de Frans international keihard werken om ook maar in aanmerking te komen voor speeltijd op Stamford Bridge. "Bij die club, met die manager, kan hij maar beter niet in slaap vallen", waarschuwt de bondscoach van les Bleus. (Daily Mirror)
Mats Hummels is de beste centrale verdediger op dit moment

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

50mil voor David Luiz en 'maar' 70mil voor zo'n geweldenaar ? Een koopje. Al zijn de bedragen belachelijk hoog.

12 september 2014 om 23:14

Als je David Luiz als voorbeeld neemt is elke speler een koopje. Als je de transfer van Benatia als voorbeeld neemt is het weer belachelijk veel geld, al is het logisch dat Dortmund veel geld wil zien voor hun topspelers.

Ja vervelend, moeten de topclubs zich nog een paar keer hard boor het hoofd slaan, dat ze hem niet eerder gekocht hadden.

12 september 2014 om 22:43

Talloze pogingen geweest. Maar Hummels voelt zich echt op z'n plek daar.

Ik vind Hummels op dit moment echt een van de beste centrale verdedigers, samen met Ramos en Thiago Silva. Snap daarom best dat Dordmund 60mil vraagt.

12 september 2014 om 21:24

Duidelijk dat je de Franse competitie niet volgt. Silva speelt de laatste tijd minder goed.

12 september 2014 om 21:43

Hij speelt de laatste tijd inderdaad wat minder, maar dat heeft te maken met vorm en niet met kwaliteit.

12 september 2014 om 23:19

Of toch met ouderdom.

13 september 2014 om 19:38

En kompany

Alsof Mikel en Per zich daar mee bezighouden.

12 september 2014 om 21:49

1e en 2e aaanvoerder he. Ik kan me er wel iets bij voorstellen

12 september 2014 om 22:00

Ik totaal niet, vooral niet met Wenger die wil alles in eigen hand houden.

13 september 2014 om 03:15

Je moet je echt even inlezen over hoe de laatste dag zich afspeelde. Meerdere interviews met Wilshere/Adteta/Walcott/Welb en Wenger zeggen allemaal hetzelfde maar jij zult het idd allemaal wel weten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren